Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Humors konferencē

Jau trešo gadu pēc kārtas (šogad — 24. maijā) Rīgā notika Ģimenes svētki. Iecere jau laba, tikai viena nelaime — galvenie to rīkotāji ir sektantiskas ievirzes reliģiskā organizācija Jaunā paaudze (JP) Tas nekļuva par šķērsli finansiāla atbalsta saņemšanai Bērnu un ģimenes lietu ministrijā (10 tūkstoši latu) un Rīgas domē (30 tūkstoši latu).

Viņnedēļ JP kopā ar radniecīgām organizācijām tika organizējusi starptautisku konferenci, kurā paciemojās arī vairākas amatpersonas, kas spēja pateikt ar parastu saprātu grūti aptveramas lietas.

Saeimas deputāte Inta Feldmane (LPP/LC) pavēstīja, ka piedzīvojusi brīnumu — "Ivara Godmaņa valdības deklarācijā bija rakstīts, ka Latvija ir kristīga valsts un tā attīstīsies, balstoties uz Dieva likumiem". Ja deputāte to patiešām lasījusi, viņai laikam pieejams kāds valdības interneta mājaslapā neievietots slepens deklarācijas pielikums.

Apsveicēju skaitā bija arī LPP/LC "ciltstēvs" satiksmes ministrs Ainārs Šlesers. Labi, Feldmane, bet ko Šlesers? Acīmredzot atnāca, lai kārtējo reizi apliecinātu, ka LPP/LC ir apšaubāmas reputācijas reliģiozu ļaužu kopas stiprā pils. Tādi balso ļoti disciplinēti, un štrunts, ka pēc Satversmes Latvijā baznīca ir šķirta no valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas