Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Jaunas politikas pieteikums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
info
i
Kalniete vecā Godmaņa brūte vedīs Latviju uz saulaino tāli! Pensionāriem viss esot kārtībā, Godmanis dažiem piemetīšot!? Kristovski atbalstīs Lemberga pretinieku lēģeris.
Andrejs
A
Tiem, kuri šobrīd kādu partiju pamet, vajadzētu pamest arī šīs partijas vēlēšanās izcīnītos deputātu krēslus. Pagaidām likumdošana to neprasa, bet PS, kura itkā tomēr ir itin civilizētu ļaužu grupa, to varētu tā kā saprast. Un, ja ne pašreiz, tad vismaz izvirzīt kā vienu no saviem ieteikumiem attiecīgu likumdošanas aktu grozījumos. Šobrīd nav skaidrs- ko tad mēs īsti ievēlam Saeimas vēlēšanu laikā? Konkrētas partijas vai konkrētus "purnus"? Cik saprotu, tad laikam taču partijas. Man nav iespējas vēlēšanās balsot par, teiksim Jāni Urbanoviču, Einaru Repši un Daini Īvānu vienlacīgi (nepiesenieties konkrētajiem vārdiem- ja kādam ir vēlme- var izvēlēties jebkurus citus dažādu partiju personāžus). Es varu balsot tikai par vienu no partijām, ar kaut kādu plusiņu un mīnusiņu sistēmu mēģinot atbalstīt vai gremdēt kādus no TIKAI VIENAS manis vismazāk ienīstās/ simpātiskākajiem purniem piesātinātākās/ ne-infantīlākās/ gudrākās- kas diemžēl ir sinonīms "korumpētākās"/ partijas kandidātus. Ja partijas būtu partijas (kuru programmām varētu ticēt), tad viss būtu OK, bet partijas ir pierādījušas, ka tās ir tikai politbiznesa projekti, kuru programmu lasītājs (nu tāds, kurš šo lasāmo materiālu uztver nopietni) līdzinās cilvēkam, kurš cenšas no kārtējā gada telefongrāmatas izzīlēt nākošā gada laika apstākļus.
miera mika
m
Tāda interesanta iniciāļu spēle šai partijai - PS. Vai varbūt P.S. ? Partija POST SCRIPTUM ?
Statistika
S
Gluži kā PS, arī JL ir "bezsaimnieka" partija.
janis
j
Kāpēc ir jādomā kaut kādi bezjēdzīgi priekšlikumi par ierobežojumiem "lokomotīvēm" startēt 1 apgabalā, ja var grozīt likumu, paredzot, ka visa Latvija ir viens vēlēšanu apgabals ar max 100 kandidātiem. Kurā vietā gribi, tajā arī nobalso par sarakstu, nevis no Rīgas brauc uz Daugavpili, lai ievilktu krustiņi čomam?
pavalstnieks
p
Vecā dzīve apnikusi?- Kažoku uz otru pusi ! Atkal braši dziedāt mākam: Mēs jau nākam, mēs jau nākam !
Pings
P
a tu lasīt māki? vai tikai izlasīji teikumu, ka dibināta jauna partija, un tālāk netiki? Nav jau debessmanna no gaisa, bet kkas jauns un ar vecajiem ne tik saistīts gan
Kaspers
K
Izskatās, ka šī būs Godmaņa partija, tātad reanimēts Latvijas ceļš, kas ies tandēmā ar Šlesera partiju.
Au.
A
Kā iestāties PS? Tā būs atvērta tipa organizācija, jeb, kā parasti, slēgtais klubiņš?
V&Co
V
Žēl Kristovska k-ga, kas iesaistījās politiskajā "laulībā" ar Kalnietes k-dzi! Paredzu, ka "uzmetīs", kā to jau izdarīja ar Jauno Laiku.
nifjodas >juris bagdanovs
n
Par programmu. Vispārējā partijas programmā konkrētas īstermiņa lietas neviens neraksta., jo tā ir ilgtermiņa stratēģija. Konkrētas lietas un skaitļus liek īstermiņa uz kāda mērķa sasniegšanu veidotājās programmās, kā piemēram uz Saeimas vai pasvaldību vēļēšanām oriantētās programmas. Cita lieta, lai nesanāk kā Repše teica "Kā var nesolīt?" Tapēc partijās ir darba grupas, kas apzin konkrētu tēmu un nāk klajā ar rīcības stratēģijām tuvāka laika mērogā.
rpg
r
askold, piedāvājums = vietu skaits pieprasījums = kandidātu skaits
Krabītis
K
Kas Tev tieši tik nacionālistisks un nepieņemams liekas tajā programmā? Vai tie, kas te ņemās visu pēc kārtas kritizēt ir to vispar izlasījuši? Ir, ir tur arī konkrētas lietas!
Maija
M
Kā var teikt, ka programma ir itin laba, ja dominē nacionālistiska nostādne?
dzeris
d
Nu lai jau viņiem izdodas, kaut kā liela ticība nav, pārāk bieži dzird vārdus "patriotisms,, nacionāls intereses", tautai jau šie vārdi patīk, tikai patreiz Latvijā daudz citu, daudz konkrētāku un svarīgāku problēmu, bez tam šo "patriotisko" partiju tik daudz, ka noteikti vēlāk sāksies karš - kurš ir galvenais patriots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas