Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Kā circenis pelnos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
axis
a
Jā, mūsu drošības guru atkal paspējis izcelties. Man liekas ka ar šo cilvēks/amats savienojumu skolās varētu ilustrēt teicienu 'āzis par dārznieku'
zvirbulēns
z
Uz šo komisiju var izsaukt arī Jūs, Rodina kungs, arī Jūs, un nekas netiks nodarīts pāri Jūsu vārda brīvībai!
Daina
D
Ja ir kāds demokrātijai nejolāls politiķis , tad tas ir Jaundžeikars. Būtu labi ja viņš vispār aizietu no politikas un dotos uz laukiem, no kurienes te ieradies. Nekrietns cilvēks un tādam politikā nebūtu ko darīt.
domājat dēls
d
lieto un tēvs nē. Šaubos.
aha
a
Kots tak ir stulbāks par stulbu! Ja ko nezina, tad svētā bībele ir instrukcija. Ja nav instrukcijā rakstīts, tad nedrīkst! :) Kots vispār nevirza televīziju, ir jau to iznīcinājis.
Kaspers
K
Patiesi, es bij puika, man bij vara... Jā, bija. Kam jānotiek, notiksies.
AV
A
Zatlera valsts mērogā iesētā "sēkla", t.i., pateicību uzskatīšana par normālu parādību, ir kritusi auglīgā augsnē - Jaundžeikars solījis palīdzēt risināt iestrēgušo LTV telpu jautājumu. Sak', ja būsit paklausīgi, tad Saeima iedos "aploksnīti". Un vēl - ticis runāts arī par topošo elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumu. Tas nu ir fundamentāls jautājums. Ja likums neatbildīs VISĀM demokrātijas normām, tad jāvaicā, uz kādu valsti mēs "stūrējam". Ir dzirdētas jau samērā daudzas negatīvas atsauksmes par šo likumprojektu. Jaundžeikara interese neko labu nesola.
Vits
V
Kā Jaunžeikars un viņam līdzīgi domājošie nesaprot to, ka jo vairāk viņi grib slavināt sevi un apkarot demokrātiju, jo lielākam skaitam šīs valsts iedzīvotāju rodas aizvien lielāka nepatika pret varas struktūrām. Vai viņiem jel kāds to spēj ieskaidrot?
Šampēteris
Š
Varas skārtai galviņai šķiet - atliek vien nogalināt ziņnesi un nepatīkamais kairinājums izzudīs.
dzeris
d
Tas, ka Jaundžeikars nesprot, ko dara, un pat nesaprot, kur atrodas( nevisLatvijas PSR 1968.g., bet Latvijas republikā 2008g.) tas skaidrs visiem, tikai ne "tautas pārstāvjiem" ar spīkeri Daudzi priekšgalā. Nav skaidrs, kā tādi cilvēki var būt NDP? Vienīgi, ja nu lai garantētu paši savu drošību nosaviem vēlētājiem. Ja man pirms gadiem 15 kāds teiktu, ka te visu noteiks tādi ģēniji kā Jaundžeikars un pārējie - neticētu.
klans
k
Vai J
sālsvārna
s
Notikums - kā jau Sūnu ciemā: tumsonība, nedomšāna, vērtību izpratnes neesamība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas