Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Kājiņa paslīdēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klik
k
Hmmm nu ja tā vnk. skatāmies notikumu gaitu Katvijā, tad tagad jāgaida skandāls Valdis un Ieva ...
dzeris - čibrix
d
Jā ,ne visi žurnālisti ir paraugcilvēki, bet, ja tev kāds nepatīk, tu viņu vari vienkārši ignorēt. Bez tam tā ir žurnalistu sūtība - varu kritizēt un meklēt trūkumus, tai skaitā arī uzzināt, vai, piem., Kastēns vai jebkurš cits arī pats dzīvo pēc tiem principiem, kurus sludina. Un metodes var būt arī provokatīvas, Kastēns pats vainīgs, ka tik muļķīgi uzrāvās.
čibrix - dzeris
č
Man principā vienalga, ko dara ministrs no darba brīvajā laikā. Daudz vairāk mani uztrauc, ka žurnālisti, kas sevi uzskata par patiesības sludinātājiem un sabiedriskās domas veidotājiem paši ķeras pie apšaubāmām un amorālām metodēm.
PaPa
P
Cik zinu Askoldam pašam ir kāja slīdējusi...
dzeris - Sandra T
d
Un kā tev šķiet, ja it kā kristīgas partijas biedrs, kas visur sludina ģimeniskas vērtības un augstu tikumību sievas prombūtnes laikā sāk koķetēt ar citu, pie tam nepazīstamu, sievieti, par ko tas liecina, ja ne šā ministra liekulību un dubultmorāli,? Un vai šādam ministram sabiedrība var uzticēties? Un vai tas, ka ministrs ir ar tādām morālām īpašībām, neatstāj iespaidu uz viņa politisko darbību? Neviens jau nesaka, ka visiem jāzin, ko viņš ar sievu gultā dara.
Sandra T.
S
Nepareizi - ari politikiem pienakas tiesibas uz privato dzivi. Skat. Eiropas Cilvektiesibu tiesas spriedumu princeses Karolines lieta. Publikai var intereset tikai tas, kas atstaj iespaidu uz politika politisko darbibu. Un nekas vairak. Viss parejais ir tikai publiska zinkariba, kas ir mazak verta ka personas (ari politika) tiesibas uz privato dzivi. Vai ministrs liek roku uz sievietes cela, vai vinam patik viriesi, vai vins dzer apelsinu sulu vai berzu sulu, vai vins ir sastridejies ar savu kaiminu par janogu krumu uz robezas - viss tas nav butiski, lai vertetu vina darbibu savas kompetences jomaa (seit - sabiedribas integracijas joma). But informetai par so politisko darbibu un visu, kas ar to saistas, uz to publikai ir tiesibas, un par to ari istam zurnalistam (nevis zinkarigai baabai) ir jainteresejas.
Filozofe
F
Atbalstu Kastenu saja lieta. "Experiments" bija mulkigs joks un Kastena privatas dzives aizskarums. Politikim ir tiesibas uz privato dzivi tapat ka jebkuram no mums. Tas, ka kads - piemeram, Kastens - uzskata par pareizam noteiktas vertibas, vel nenozime, ka tas ir absolutas. Sekojot "eksperimenta" logikai, skirsanas vispar nebutu iespejama un ta butu jaaizliedz. Tacu tas, ka pastav skirsanas - un lielaka dala iedzivotaju ir skirusies vismaz reizi muza - vel nenozime, ka ari skirteniem nebutu tiesibas iestaties par gimeni, ka vini butu diskvalificeti aizstav gimenes vertibas. Ta ka lietas seit ir mazliet komplicetakas, neka Jolkina to domaa.
Ieva
I
Manuprāt par godu atbild katrs pats, jo nekādas slavas dziesmas nemainīs reālo situāciju: Integrācijas lietu ministram tā galviņa starp kājām nepārprotami ir svarīgāka par to, kas uz pleciem.
Mara>>Altin Yildiz
M
Izlasi vēlreiz.
Altin Yildiz
A
kā virsuzdevumu izvirzīt aizstāvēt un celt savas valsts un tautas, un cilvēka godu. ----------------------------------------------------- ---------------------- Kā var celt čekistu - melnsvārču godu ??? Pat ja no sūdiem izdosies uztaisīt šokolādi, tā vienalga garšos pēc sūdiem.
dzeris - Mara, ???
d
Ja tu esi tik augsta ranga ierēdnis, kā ministrs - sabiedrībai tiesības zināt, un 'mediju pienākums pētīt arī tavu privāto dzīvi, par cik no tevis ir atkarīga ļoti daudzu cilvēku dzīve šinī valstī, un arī cilvēka privātā dzīve liecina, vai šim cilvēkam vispār var uzticēt tādu lēmumu pieņemšanu, kas skar daudzus iedzīvotājus. Ja Kastēns gribēja privātu dzīvi, viņam nevajadzēja piekrist šim amatam, laikam taču nāves sods par to nedraudēja. Tā ir ābece demokratiskai valstij.
Fredijs Krigers
F
Objektam veelams domaat ar galvu; cilveeks nevis tad kljuust pieaudzis, kad saak vairoties, bet tad, kad saak jeegt, ko dara.
Mara
M
Žurnālistiem vajadzētu nodot zvērestu (kā ārstiem) pirms stāšanās amatā - kā virsuzdevumu izvirzīt aizstāvēt un celt savas valsts un tautas, un cilvēka godu. Var jau rakstīt kritikas, bet nav jāsamin un jānospārda "objekts" galīgi beigts un tad ar labi padarīta darba sajūtu jāgrozās pupliskās aprindās. Es to adresēju visam tam, kas notiek medijos.
Ieva
I
Kurš tad līda? Galu galā neviens neliedza Oskariņam pateikt, ka viņš ir precēts vīrs un bērnu tēvs. Bet nekā.....
a
a
Seksīgais Kastēns!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas