Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Kam traucē atklātums?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fuka
f
Tipisks rakstelis Dienas stila - galvenais kaut ko vavuljot pa temu, nesaprotot temas butibu ! Faktiski Diena ar visam Mozaikas organizacijam ari ir pielikusi savu roku un lidzatbildiga par notiekosho valsti, jo nav spejusi analitiski rakstit par problemam, par notiekosho valsti, bet ir aktivi iesaistijusies politiska un tuksha muldeshana. katra zinja, es dzirdeju vairak argumentus un pamatotas kritikas valdibas virziena no Borovkova par KNAB un citiem ar policiju un tiesu darbibu jautajumiem, neka shaja tukshaja raksta. Piedodiet, Rodina k-gs, bet netalantigi un tukshi !
ekspis
e
Domāju, ka normālam Latvietim vairs intresē šī vecā banāna prātojumi! Laiks nokāst n sorosa kāpostu un laist uz ensionēto sorozoīdu un no dienesta demobilizēto jaunlaicēnu pansionātu!
Jess
J
Īdētāji ir tautas lielākā daļa- , bet vai gudrākā un viedākā? Godmanis- spēcīga personība, Šķēle, vai Šlesers, bet Repše?! Politiķi - blēži un meļi , valdība -zagļi, kas vēl? Nu tādiem dzerīšiem jau labi :) ir kur dusmas izlikt, labi, ka ne sievai pa aci (ja tāda ir) :)
dzeris - 101
d
Es teicu "pārsvarā", par visiem politiķiem man tādi uzskati nav.
101
1
Ja Tev ir tādi uzskati par politiķiem, ko tad kritizē valstī notiekošo? Tad taču viss ir normāli, pat labāk nekā var vēlēties no cilvēkiem, kuri neko nespēj vai negrib darīt!
dzeris - krusts
d
Politikā pārsvarā iet tie, kas neko citu darīt negrib vai nespēj, es patiešām labāk palikšu par kritiķi un īdētāju. Tas mans hobijs.
Svins
S
lūk, demokrātiskas valsts pazīme - caurspīdīgums. ja nav saprotami politiķu motīvi kādai konkrētai rīcībai, tad nebūs arī uzticības. es domāju ar to būtu arī jāsāk - kāda partija, nē, principā visas partijas varētu savos statūtos ierakstīt, ka tās iestājas par transperency lēmumu pieņemšanā un tad arī šo punktu pildīt.
Krusts
K
jurītis vismaz ies politikā, dzerītis gan aliks par tādu kaktu kritiķi un īdētāju.
Krusts
K
Jurītis pareizi atzīmēja, ka NORMĀLS profesionālis, kurš var pildīt šādu amatu, neies kļūt vai nu par Dienas vai Neatkarīgās peramo zēnu tikai par to, ka izdomājis kandidēt.
dzerītis - jurītis
d
Par mani nesatraucies, es arī bez partijas par dzīvi nesūdzos, par tevi gan brīnos - tev tik plašs politisks spektrs pieņemams, no SC līdz pat ļeģajoviešiem - kā tā? Kur tad ideoloģija, principi, ideāli? Vai tad tādi tev nemaz neeksistē?
Tā ja >>101
T
Piekrītu ka neko jaunu neuzzināsim bet vajadzētu,tas ša vai tā nāktu lietai parlabu.
101
1
Tā kā šajā kriminālprocesā vēl turpinās izmeklēšana, šaubos, vai prokurors nāks klajā ar jebkādiem paziņojumiem no apsūdzēto liecībām. Šoreiz laikam jāapmierinās ar to,ka MK izveidotā komisija vienbalsīgi lēma par Loskutova neatbilstību amatam.
Tā ja
T
Pagājis jau krietns laiks kā atklāts ka KNAB pazudusi nauda.Vēl ilgāks laiks pagājis kā par to informēja zemnieks Bērziņš.Loskutovs nomests,tiek meklēts jauns priekšnieks bet sabiedrībai vēl joprojām nav paskaidrots kur tā nauda palikusi un kāpēc to pievākuši tie kas parto atbild.Lai izbeigtu strīdus vai tas bija organizēts lai novāktu nevēlamu iestādes vadītāju un ieliktu vietā savu cilvēku,prasta zādzība ,vai pierādījumu likvidēšana,pirms jaunā vadītāja izvēles to vajadzētu paskaidrot. Tas mazinātu neuzticību valdībai un nāktu parlabu jaunajam priekšniekam.Vainīgie ir atrasti,noskaidrot nebūtu sarežģīti.
Jurītis
J
nu ja, teicu jau, ka neesmu izlēmis, varbūt pat pie pie SC, un ja tur arī Ļoška būs, ta jau varētu cerēt uz 45 %, jo tecis ieteiktie arī tādas pabiras 5-7 % dabūs :) Un Tu pats, ko ? Saki !
dzerītis - jurītim
d
Atbalstāma doma, pie šķēlistiem vai ļeģajoviešiem tu noteikti atradīsi dzīves jēgu un sapņu piepildījumu, nu, vismaz domubiedru grupu jau nu noteikti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas