Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Krievijā vēsture atkārtojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu nu nu
n
vai tad bruunais laacis kaadreiz ir teicis patiesiibu....uz miitiem un meliem viss balstiijaas un balstaas,bet patiesiiba ir tur aaraa....
koka rublis
k
Zelta zivtiņa Krievijā sevi ir izsmēlusi.Ieplaisāta sile ir perspektīvā šai šobrīd varenajai valstu sabiedrībai.
Andrejs
A
Tāpat kā Latvija, arī Krievija savus treknos gadus nav pratusi izmantot lietderīgi. ** Nav taisniiba. Ir uzkraats liels stabilizaacijas fonds. Latvijai nekaa taada nav. Liela probleema vareetu buut apstaaklii ka Krievijaa loti daudz cilveeku ir nodarbinaati valsts sektoraa. Ar zemaam naftas cenaam vinus uztureet vareetu buut gruuti naakotnee.
bērziņš
b
Raksts laikā.Paldies! Manuprāt, jāturpina.No tiem neprognozējamiem var gaidīt visu....
elo
e
Krieviju uzmetīs paši krievi.Robežas gan jāsargā un aizsardzībai naudiņu nežēlot, kā arī apmācīt iedzīvotājus kā rīkoties līdzīgā situācijā.Ja notiek krasa rubļa devalvācija -tur būs drūma reakcija. Smieklīgi,ka sastāstījuši savai tautai pasaciņas par savu varenību.
Nu!
N
Šārīta Krievijas ziņās par 20valstu samitu Astanā runājot, jāsaka , ka paklausoties Putinu, šķiet, ka viņš un Krievija ir pasaules glābēji un izvedēji no krīzes. Slēdz ar Kazahiju līgumus un bla, bla, bla...
neitro
n
Ar tiem garantiem vienmēr tā notiek, vai tas būtu Krievijā vai pie mums.
D.DAUKA
D
pēc tava scenārija jau reiz krieviņi pamēģināja ar UYļjanovu un Džugašvili ar ko tas beidžas visi zinām ar totālu PSRS(CCCP) BANKROTU PA VISĀM LĪNIJĀM ...
panna
p
un kas tur ko baigi priecāties? nabags hulītis ir bīstamāks par paēdušu.. Piedavām, viņiem vismaz ir, bija kāds nekāds valsts uzkrājuma fonds, atšķirībā no mūsu trekno gadu vājprāta..
amaluka
a
Butu jau interesanti paverot ka krievu tauta so punduru Putinu uzliktu uz sarta, vai uzsedinatu uz mieta kremla laukuma....
bomis
b
Johaidī! Vai ta' Krievijā nav zelta pa pilnam? Ja pastaigā ar lāpstu pa Urālu kalniem. Un Jakutijas dimanti? Lasi kā dzērvenes. Super!
x
x
"Lai nu paliek Deripaska, taču ko tad, ja parādus nevarēs nokārtot, teiksim, Gazprom vai Rosņeftj? Pareizi, maksās valsts." - kaapeec valsts? aarzemnieki paarnjems krievu kompaaniju aktiivus. vispaar krievijas rublis tieshaam ir nosegts un vinjiem patieshaam ir stabilizaacijas fonds. cita lieta, ja naftas cenas nepacelsies virs, ja nemaldos 70 dolaariem. tad vinjiem ir p*z*e*, kaa saka pashi krievi :)))
Uģis
U
Askold! Nespamo par Krieviju, bet labāk būtu uzrakstījis par Latviju un mūsu politiķu cukurūdens liešanu tautas ausīs.
atkal
a
Maizes vietaa leduscirtni dosi tautai?
Līdaka
L
Par Krieviju nepārdzīvojiet. Viņi var mazu jo mazu daļiņu taigas ļaut pacirst japāņiem un būs nauda gan tehnika un tehnoloģijas. Pats galvenais - vesels lērums indivīdu ir sagrābušies Krievijas mantas un kļuvuši par miljardieriem. Putins ar Medvedevu ir ar pietiekoši gaišām galvām un stingrām rokām un vienā jaukā brīdī šiem sagrābējiem var likt atdot mantu atpakaļ īpašniekam - Krievzemei. Jāliek būtu arī tiem, kas aizlaidušies no Krievijas, atdot salaupīto. Ja nedod, nav problēmas nokārtot tā ar vienu, lai pārējie pāris dienu laikā atdotu sev nepiederošo. Trocki Meksikā apsargāja tā kā šodien visus blēžus kopā diez vai apsargā. Un tad, ja tika ar Trocki galā.......... tad ko Jūs Kungi ..... ! Kur ir problēma ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas