Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Krievijas mietu žogs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paksis
P
Esmu analfabēts šajos jautājumos, bet vai kāds var pateikt cik Latvijā ir cilvēku ar pilsonības kombināciju LR nepilsonis+KF pilsonis (ja tāda maz ir iespēja)? Cik Latvijā dzīvo cilvēku ar KF pilsonību? Kas notiktu ja KF pēkšņi pateiktu, ka visiem LR nepilsoņiem viņi piešķir KF pilsonību?
imis
i
Analizejot pedejo dienu notikumus, nakas secinat, ka Krievija ir sevi ka miera uzturešanas speku pilniba diskreditejusi. Tai nav ne moralu, ne juridisku tiesibu atrasties Gruzijas teritorija, tadel ES un NATO ir asi javeršas pret Krieviju, - ja nepieciešams, ari ar militaru palidzibu, - Gruzijas valstiskuma nosargašanai. Krievija, kas savas darbibas lidz šim ir aizsegusi ar miera uzturešanas plivuru, nu jau ir sagravusi jebkadu šadas misijas škietamibu. Ta ne tikai turpina uzbrukumus pec Gruzijas armijas atkapšanas, bet ari atbalsta separatisko republiku kara darbibu, lai iekarotu vairak Gruzijas teritorijas, kas ir tieša pretruna ar miera speku uzturetaju mandatu - atturet no karadarbibas "abas" puses. Saruna ar ASV amatpersonam Krievijas arlietu ministrs pazinoja: "Krievija turpinas militaras darbibas, lai aizstavetu savus pilsonus". Šie izteikumi liecina par to, ka Krievija pati ir atzinusi tas nespeju but neitralam miera uzturešanas spekam, jo tas argumentacija šaja konflikta ir nevis asinsizliešanas apturešana, bet "savu pilsonu" aizstavešana citas valsts teritorija. Kaut kur jau mes to esam dzirdejuši, vai ne? Pec šiem notikumiem visam pasaules valstim butu nopietni jaapsver, vai no valsts drošibas viedokla butu pielaujama Krievijas pilsonu uzturešanas to teritorijas, jo šodien mes redzam, ka Krievija nebaidas parkapt citas valsts suverenitati, lai it ka aizstavetu savu pilsonu tiesibas. Lai noverstu draudus savam valstiskumam, visam valstim Krievijas pilsoniem butu jaludz doties uz savu dzimteni, kur Krievija pilniba var aizstavet vinu intereses, ka vien velas - ar tankiem, naftu vai Putina uzrunam. Šobrid Eiropai un visai rietumu pasaulei ir uzlikts nopietns parbaudijums tas spejam aizstavet demokratiskumu, valstu suverenitati pret atklatu Krievijas agresiju. Ja ta nespes atbilstoši rikoties, nakamas valstis seciba bus - Moldova, Ukraina, LATVIJA. LIDz AR TO LATVIJAI (un visai ES) STEIDZIGI VAJADZETU APTURET VIZU IZSNEIGŠANU KRIEVIJAS PILSONIEM un beidzot nopietni pieversties krievijas pilsonu un nepilsonu REPATRIACIJAI UZ ETNISKO DZIMTENI - KRIEVIJU (piemerotaku bridi tam gruti iedomaties).
Denis
D
Es gribu stipru un draudzīgu Krieviju tās šodienas robežās!!! **************** Я с тобой согласен но жаль, что у наших политиков расхожее мнение. Они делаю все чтобы эти отношения небыли дружными.
Denis
D
Чем больше навоз копаешь, тем больше он воняет. Причем тут сравнение ЕС и РФ? Почему не сравнить тогда уже весь мир с РФ? Или почему не сравнивать ЕС с ШОС (Шанхайская Организация Сотрудничества), в которую входит как РФ, так и Китай. Дядя, ну и у кого теперь народу и потенциала больше? Вы извините, но как говорится, вы тут вообще не в тему. РФ это не СССР, кто мешает иметь бизнес в ЕС и в России одновременно? Тем более если пропрет в России в Европу уже не захочешь ехать. Спросите у молодых латышей миллионеров, которые работают с Россией… По поводу войны вы тоже плохо осведомлены. Грузия является реальным мировым рекордсменом по наращиванию военного бюджета. За последний год он вырос в 30 раз. Об этом говорилось на совете безопасности ООН. Украина и другие проамериканские страны снабжали их армию очень современным оружием. Тренировали их сами американцы в течение года до начала конфликта… Ну и кто начал войну?
Arturs-pensionars-d'andris
A
Teicu,ka esmu vecs,bet varbut Kina Abrene,kas tagad aiz robezas, butu letinu glabins?Piemeri vesture cik tik uziet.Zida celu savulaik no Kinas uz Eiropu parrava turki,tos musdienu Turcijas teritorija iespieda mongoli-tatari,ka skola teica...
Arturs-pensionars
A
Un vel,sodien vaciesi tik par to vien pie sevis runa un raksta,kas bus ar musu kapitalieguldijumiem Krievija ? Bat otrs teksts pavisam negaidits latvju ausij,krievi ir vareni kapitaliegulditaji vacu ekonomika, mes frici,nevaram tiem pretim teikt neko... Nu pavisam stulbi laiki... KO TEIKS LATVIJA pirmdienas ES SAMITA ?
Arturs-pensionars
A
Rodin,esmu krietni vecaks par tevi un iznemot so taustinu spaidisanu neko vairs padarit nevaru.Laiks ir pie robezas. .Krievija ,protams ,blefo,bet rietumi ir tik lieli mikstmiesi,ka nedaris pilnigi neko,lai sos plutokratus noliktu pie vietas.Uz latviesiem neiedarbojas nekadi agumenti,uz krieviem Latvija vel mazak .Kadi ir pasaules statistikas skaitli.Sodien noskanejis ES preses zinojums "Eirostat - presessemitteilung ",Tur teikts,ka Es 2008.g. dzivo 495394 miljoni iedzivotaju,Krievija 142,25 miljoni,ja man acis nemalejas tad EIROPAS SAVIENIBA ir 3,5 reizes lielaka pec iedzivotaju skaita par krievzemi.IKP pec SVF skailtliem pern Krievijai ir 1,25 triljoni USD, ES - 16,4 triljoni USD. Tas nozime,ka ES ir 15,52 reizes, reizes, lielaka par Krieviju pec ekonomiska potenciala ,vai esmu galigi vecs un stulbs ,RODIN,un nesaprotu Eiropas bazas. Ka sis karliks,netulkojot no vinu valodas, ir uzmeties par diktetaju,milo RODIN paskaidro vecam pensionaram... Nu ja, ARMIJA,bet visi raksta un pasi redzejam,tie kas iebrauca Gruzija bija nozelojami salasnas ar 50 gadu veciem tankiem un kopa ari to ir bijis tikai 35000 dveselu. zel,bet gruzini pasi nekaroja salidzinot ar ceceniem,gruzini blefoja un cereja uz rietumiem. Gruzinu zenitiekartas,esot no vecajiem laikien,notrieca 3 SU-25 lidmasinas,un par ko pardzivo pasi krievi, izluklidmasinu TU 22 M3,tas esot bijis pavisam negaiditi. Kopejas krievu kara izmaksas esot 1 miljards dolaru. Gruzini un vinu draugi ir loti vainigi Krievijas nenovertesana un par to ir sanemusi visu,ko iedomaties nevareja.Parsteidzosa ir Latvijas nespeja rietumiem noradit uz vinu naivumu. Acimredzot,vienigais ko Latvija var darit pirmdien ES samita ir atradit rietumiem vinu naivumu,vinu iedomu pelnit krievzeme neko nemaksajot par to. Trakak,ja rietumi teiks ,jus tur latviesi ,staviet pie ratiem ,mes savas rebas taisam bez jums...
KR->d'Andris
K
"Man negribas Ķīnu Abrenē. Es gribu stipru un draudzīgu Krieviju tās šodienas robežās!!!" nu, bet ja krievija turpinās šādā stilā tā kļūs par pašizolējušos valstiņu, kuras iekšejie konflikti un izolācijai sekojošais ekonomiskais pagrimums to paradīs [par ķīnas provinci :)
d'Andris
d
Es to "mēslu čupu" rakstīju tādēļ, lai motivētu tev biļeti uz vienu galu pirkt. Jā, padomju laikā pie Brīvības pieminekļa nečurāja. Arī ziedus nolikt nevarēja - autobusus un KGB-ešņikus apkārt salika. Par tīrību pelēcīgajā Rīgā tad arī bija viegli rūpēties - nebija krāsainu konfekšu papīru veikalos un visiem vienas krāsas mētelīši :) Nu vēl pēdējoreiz - ar kādiem mātes vārdiem Jeļcina 90-tie Krievijas TV tik nav aplikti. Un kas no tās Krievijas šodien būtu, ja naftas cena būtu tie paši 20$ par barelu kā 2000.gadā? Un kas no šodienas cenas ir iegūts - PSRS laikos ražotie stratēģiskie bumvedēji virs Atlantijas, spēja nopirkt Šrēderu un šantažēt Eiropu ar trubu. Iedzīvotāju skaits Krievijā samazinās straujāk nekā Latvijā. Kas nāks vietā? "Čurkas" un ķīnieši. Man negribas Ķīnu Abrenē. Es gribu stipru un draudzīgu Krieviju tās šodienas robežās!!!
Pelēkais Vilks
P
Beidzot arī sviedru Dienai ir vienaldzīgi, ka gebelsa "atpriski" šiverējas visur, kur vien nav slinkums un "viedokļu" apmaksai pietiek naftas "baksu"?
Denis
D
Странно как-то получается. Независимость получили а страна вместо того чтоб наконец-таки начать процветать, превратилась, как ты говоришь в "mēslu čupa". Я бы не сказал что например в 89-ом было также. Я помню тогда было чисто и на памятники никто не справлял нужду. Я не говорю что независимость не нужна. Но кто в результате к власти дорвался? Антироссийские фанатики. Люди которые чаше заглядывают за забор, вместо того чтобы у себя приберется.
Pelēkais Vilks
P
Tas, ka DELFI projekts top vadīts no urlu vēstniecības, ir senzināms fakts, bet tas, ka "sviedru DIENA" atļaujas pievienojas kiriļicas invāzijai - ir negaidīti.. Brigadņiki apgūst latv.val. un migrē.
Pelēkais Vilks
P
Ozoliņš ir apguvis šo "urlu argumentāciju" līdz mielēm, tāpēc Jums tāda dusma. Bet urlu šlaka jau nespēj sevi ieraudzīt spogulī. Soross "tuķ ņe pričom tvārišķ". Spogulis laikam JUMS būs jārāda līdz pat "pasaules galam"... Bažījos, ka JŪS to varētu neapjēgt arī pēc..
nu gan
n
А Россия это многонациональное и многоконфессиональное государство вот уже пол тысячелетия. Tu pats vispār saprati ko pateici ?!!!? Atgādināt, kā vecticībnieki tika nīcināti ārā. Un Krievijā apskaužami regulāri notiek uzbrukumi cittautībniekiem, kas tikpat regulāri beidzas ar līķiem. Pilns internets ar nofilmētiem skinhedu uzbrukumiem Krievijā.
d'Andris
d
Tā tu man par to močīšanu neatbildēji ... Tik ļoti gribās tos krāsainos atbrīvot, bet paši savus baltos krievus Maskavā nelaižat. Par amerikāņiem atbildēt nevaru. Bet viņiem viens no diviem ir tumšākas krāsas kandidāts - musulmanis. Kad Krievijai būs vienkārši divi reāli kandidāti? :) Negribās un arī nemācītu es Krievijai dzīvot, ja vien tā tepat blakus ar saviem "atbrīvotāju' pulkiem nebūtu. Ja vien tā katru dienu Latvijai nemācītu dzīvot pēc savas gaumes. Arī jeņķi mūs māca, bet tos mēs it kā paši izvēlējušies :) Redz, tev ir kur aizbraukt pie sev garīgi tuvākajiem, ja te nepatīk principā, bet man šī "mēslu čupa" ir dzimtene. Maza, ne varena un plaša. Labi, miers lai baro!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas