Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Krievijas stils

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Krievu Lācis uzdrukāja vēstuli Igaunijas prezidentam, kurā viņš prasa atklāt krievu marodiera slepkavību. Igaunijas prezidenta vietā, es izlabotu marodiera vārdu, ierakstītu visus Puķina-Lāča režīma upurus un aizsūtīu atpakaļ. Krievs saprot tikai "matu" .
Šampēteris
Š
Krievi no savas Ivangorodas pils ļoti bieži, neievērodami noslēgto pamieru, apšaudīja Narvu, pie kam nogalināja dažas ievērojamas personas, kā bir'germeisteri Jāni Meningu un daudzus citus. Kad Narvas sūtņi krieviem prasīja, kādēļ viņi to dara, tad pēdējie izdarīja ar sūtņiem tādas nekrietnības, par kurām pat rakstīt nepiedienas. Tas bija 1494. gadā. RUSOVA HRONIKA
RUS
R
22-Demagogija-to pasu var teikt ari par Latvijas ekonomisko un politisko kursu,kas ir pilniga bankrota!Meliga Latvijas propaganda jau 20 gadus rada"vienotu Latviju",kur no vienotibas nav ne smakas-pietiek "nepilsonu".Tada pat Latvija ir neveksmiga arpolitika-laizijat pakalpusi jenkiem kamer ielidat tada pakala,kur jusu vienigie draugi ir Gruzija,Polija,Ukraina un apbizotas Igaunija ,Lietuva.A-aizmirsu Curkestanu-viniem ari nav kur likt savus "gostarbeiterus". Krievijas uzplaukums-ka to krievi izdarija,ta ir vinu darisana,un jums padomu vini neprasija ,un cerams,neprasis,citadi ,ja vini klausisies jus,bus tipat dzila bedre ka Latvija. Par ekonomiku arpus Maskavas apvedcela-loti labi zinu ekonomisko situaciju Krievija, un lidz Latvijai viniem ir loti talu-pat mazajas rajonu pilsetinas,kas tur saucas par ciemiem. Cien.22-ka tu gribi Latvija uzlabot attiecibas starp tautam-atcelsi valodas likumu? dosi visiem"okupantiem"pilsonibu?Visas "isto"latviesu partijas tevi apedis bez sals-krize krizei,bet nacionalisms ir galvena Latvijas religija. Ino-par spundi barots esi tu pats,tapec ka vieglak ir apvainot lauku cilvekus neka nedarisana,ka atzities,ka Latvijas ekonomiska politika ir bijusi nepareiza un novedusi valsti paradu juga,kurusatmaksat nez vai ir iespejams,un,ja Dombrovska k-gam nepaveiksies, Latvija bus bankrots-citiem vardiem-DEFOLTS, Krievija nemaisas jusu ekonomiska un politika,jus visu varejat darit,ka jus gribejat,bet ta vieta,lai Latviju apvienotu,jus vinu sadalijat ;latviesu pilsonos un "okupantu"nepilsonos- ko jus gribiet -lai krievu tautibas cilveki-nepilsoni-ar abam rokam balsotu par tadu "brivo Latviju",kur viniem nav nekadu tiesibu? Ja jus domatu ar galvu ,varbut pec nakosajam velesanam nevajadzetu lamat ne sevi,ne Latviju.
Šampēteris
Š
Tajā pašā 1494. gadā lielkņazs pavēlēja sagūstīt visus vācu tirgotājus, kuri atradās Novgorodā. Viņiem novilka bikses un apavus, iekala kājas dzelzīs, ieslodzīja veselībai kaitīgos torņos, kur dažus turēja trīs un dažus 9 gadus. Iemesls tādai rīcībai bija tas, ka Rēveles (Tallinas) pilsoņi bija līdz nāvei, uz vācu tiesību pamata, savārījuši kādu krievu, kurš Rēvelē bija nodarbojies ar viltotu šilingu taisīšanu...
lno
l
Daudzi pa spundi baroti te polemizē ar Zigurdu, diendienā atkārtojot komunistu ieborētās dogmas. Par Latviju. Kurš gan noliedz to, ka mūsu valsts tik tiešām nav leiputrija, ir ļoti smagas problēmas, it sevišķi laukos, bet liela vaina jāuzņemas pašiem lauciniekiem, no kuriem liela daļa nemaz negrib strādāt, bet apmierinās ar pudeli. Pārējo atbildību jāuzņemas Darītājiem, kurus tā slavēja bijušais Krievijas sūtnis. Tādēļ vairāk domāsim ar galvu, lai pēc nākošajām vēlēšanām atkal nebūtu jālamā Latvija par savu muļķību un neizdarību.
22
2
Nu gan Askold tu interfrontiesus esi sakaitinajis.Istenie parnoiki--atliek kaut ko pateikt par Krievijas autoritativo kursu,meligo propagandu,neveiksmem arpolitika,krizi iekspoltika-spuras siem gaisa:).Cien HERE UN RUS vai tad arvien jums nav skaidrs,ka viss Krievijas uzplaukums pedejos 5-6 gados balstijas tikai uz naftas un gazes cenam?Arpus maskavas apvedcela ekonomiskais stavoklis tur ir sliktaks ka pie mums.Vienkarsi aibraucat padzivojat gadinju kada provinces pilsetinja,tad parunasim.Tam ,ka musejie "mantkarigie un ciniskie'parvaldnieku Latviju iedzinusi "suu.os",tam ar piekritu-tas tiesa.Gribu ,lai Latvija butu labas attiecibas starp tautam,tad ari krizi parvaret bus vieglak vai ne taa???
nununu - aiztaisīs krēzeni
n
tad tev arī pareizās sajūtas parādīsies - tev tikai tagad tā liekas, ka >>> >>> "komenti » Here 26.02.2009 23:56 ..........Jau pirms LR izveidošanas padomju cilvēki sāka bļaustīties, cik slikti būšot Latvijā, nu viens otrs vēl šodien bļaustās un spītīgi atsakās redzēt patiesību. ....." bet, kad kādu laiku tev vairs nebūs viss pa brīvu, sapratīsi, ka taisnība vien bija tiem cilvēkiem.
vnk nelabi paliek
v
no KOMUNISTU LAIKĀ DĒTO UN PERĒTO žurnaļugu uz otru pusi apmesto fufaiku smārda.
RUS
R
Zigurds atklaja jaunumu-pat nezinaju ka briva nabagmaja Latvija,izradas,uzsava gaisa Gagarinu-gadijuma pec-uz Menesi ari varbut aizlidoja?Naida pret Krieviju mazliet ari doma- citadi izliekas,ka esi izbedzis no no interesantas iestades. Bezvardim-Cecenu teroristu dzivibas tiesam visiem ir pie kajas-un ta turpinat,kamer vel ir kads no viniem dzivs.Cilvektiesibu aizstavji Rietumos nav tadi idioti ka tu un pietiekosi labi saprot terorisma bistamibu,un Putins pielika punktu tavai brivajai Ickerijai-terorisma galvenajam balstam Kaukaza.Ta ka par tadu"orderi"vari raudat tepat komentos.
Bezvārdis--Here
B
Un pensijas, blakus minot, caurmēra zemnieks saņem tikpat lielu kā manējo. Bet runa ir par citu. Kāpēc kara noziedzniekam, masu slepkavam Putinam nav izdots starptautisks apcietinājuma orderis? Es saprotu, kal atviešiem un krievvalodīgajiem čečenu dzīvības ir pie kājas, bet kā ar cilvēktiesību aizstāvjiem Rietumos?
Bezvārdis--Here
B
Latviešu zemnieks nav paēdis. Laikam dzīvo uz klints vai Sahāras tuksnesī? Kas tad pārtiku gādā? PIlsētnieks burkā uz palodzes? Es diemžēl labi pazīstu laukus -- nopelna šņabja pudelei un ne par kādu naudu vairs neko negrib darīt. Zaceni izaudzē piemājas dārziņā. Kas liedz tad nobarot vepri un tikt pie gaļas? Tā tas ir Piebalgā vai Varakļāņos. Būtu kauns bāzt banānus ausīs. Es, Rīgas pensionārs, protams, riju tikai un vienīgi karbonādi.
22
2
Kuat ari neko jaunu neuzzinaju no raksta,tomer gribu aizstavet Askoldu no Heres komenta.Bez saubam ,tas sobrid nav pats aktualakais jautajums,bet jaruna par to ir,jo tiesam Latvija ljoti maz panakusi ne tikai ekonomikaa,bet ari cittautiesu integracijaa,joprojam ir liela dalja cilveku,kuri dzivo te-bet informaaciju smeljas tikai no centralajiem(autorativajiem)Krievijas propagandas medijiem(p.s RTVi butu jarada,lai krievvalodigie vismaz izdzird kadu alternativu viedokli).Cien. Heres palasiet krievu delfus un sapratisiet,kads viedoklis par latviesim tur domine.Tapec ir svarigi informet par patieso stavokli Krievija.Ir tacu labi ,ja aizvien vairak cittautiesu saprot latviski un jutas piederigi Latvijai ,nevis gaida imperijas atdzimsanu,Vajadzetu panakt lielaku cittautiesu lojalitati valstij,kas ir aridzan svarigi lidztekus ekonomikas atvesalosanai.Jasper ari kads solis preti,piemeram,vieglaka(kaut nav ari tagad gruta),pilsonibas eksamenu procedura pensijas vecuma cilvekiem,tas dotu mazak iespeju PCTVL populismam.Tiesi otradi gribas teikt sis raksts ir vieta ,nevis nevieta,jo kamer notiek politiskie cininji,valsts zaude speju koncetreties uz citiem jautajumiem,tai skaitaa arpolitiku,integracijas jautajumiem u.t.t.
komenti
k
Jā un vēl. Es nezinu, kādu īpašu atļauju un no kura tu gaidi, lai paēstu, mēs pārējie dzīvojam no nopelnītā, kamēr tu dzīvo interfrontistu melu pasaulē. Jau pirms LR izveidošanas padomju cilvēki sāka bļaustīties, cik slikti būšot Latvijā, nu viens otrs vēl šodien bļaustās un spītīgi atsakās redzēt patiesību. Bļausties vien, biedri. Jūsējo laiks jau sen pagājis.
komenti
k
Man domāt, kāds par tēmu izteikties nespējīgais te pāriet uz bļaustīšanos. Situāciju Latvijā nezini tu un tāpēc aizbrauc pats apskaties, lai neiznāk vēl viena muļķīga izgāšdanās nākamajā reizē.
vecis
v
Par nepiekrišanu Krievijas WW2 vēstures versijai - cietums! Par Staļina lomas kritiku WW2 - kriminālvajāšana! Pie tam ne tikai Krievijas, bet arī ārvalstu pilsoņiem. Tādus papildinājumus krimināllikumā tikko izvirzīja vadošais "Jeģinaja Rosija" politiķis Sergejs Šoigu. kontury.info/news/2009-02-24-839

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas