Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Maku spēkošanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
U-ūū
U
Diemžēl, nāk prātā teiciens," ja tu domā, ka pasaulē nav muļķu, tad diez vai ar tevi pašu viss ir kārtībā" Tiks ievēlēti skaļāk reklamētie.. Cilvēki, neskatoties uz bioloģijas, fizikas studijām, tic vēja apsēklotajai Marijai, zīlniecēm.. Mūsu TV politisko reklāmu daļēji apmaksājot skaidrā naudā.. Taču, mums kaut kā pietrūkst- tā sauktās agresivitātes- kaut par to pašu Ždanoku - izrādās pārējie mūsu komisāri nodarbināti ar viņas melu atspēkošanu.
Wolf
W
Ja būtu :) Bet, ja pieņem, kas patiesībā ir, tad rītdienas reitingi būs atsvaidzinoši Un paldies Dienai par 5-kārtēju Šlesera rādīšanu pa visiem atvērumiem ik dienas.
Spicais
S
Piekrītu dzerim. Ja referendums būtu noticis ne no šis Saeimas sastāva ne Godmaņa valdības šodien nebūtu ne smakas.Ar tik mazu vēlētāju skaitu,kā paredzēja referenduma noteikumi šie bikšu deldētāji būtu vēstures mēslainē. Šīs Saiemas mazspēja noveda valsti līdz galīgam kraham. Vienīgai secinājums: no tiem 600 tūkstošiem, kuri piedalījās referndumā, darbu nezaudēs, jo tas ir tas kontigents, kurš ir spējīgs darboties arī krīzes situācijā.
I.B.
I
Var jau būt, ka rīdzenieki IR PELNĪJUŠI Šleseru. Bet apzags, cik nu vēl palicis, tak visus!
Normunds
N
Domāju, ka Arēna Rīga Šleseram telpas pasākumam tiešām izīrē par brīvu, jo savulaik Šlesers savējiem čomiem to palīdzēja iegūt (Lipmans šai sakarā pat runāja par draudiem savai dzīvībai). Pati Diena izgaismoja Arēna Rīga līdzīpašnieka Ivanova reputāciju (šī persona tika turēta aizdomās par Peimaņa slepkavību - vai Latvijas Balzamu pēc tam neieguva Солнцевская ОПГ).
Karamele
K
Lasot likumu par priekšvēlēšanu aģitāciju, liekas, ka Saeimas deputāti paši tajā radījši "caurumus", zinot, ka to vajadzēs pašiem arī pildīt. Smieklīgi, ka tiek tvarstītas kaut kādas mājas lapas, kuras apskata labi ja 100 cilvēki, bet Arēnas pasākums ir "ārpusē". Man liekas, ka Delna, Providus un KNAB tvarsta "sīkos pārkāpējus", bet ja Šlesers visam "uzliek lielo", tad neviens netiek klāt. Labi, ka ir kāds, kas ne tikai vaimanā par "šleseru visur", bet arī rīkojas - šoreiz Kristovskis. Malacis.
Ostaps Benders
O
... iedomājieties tikai - starpgalaktiku šaha turnīra fināls Rīga-Lielie Vasjuki mūsu pilsētā!!!
dzeris - domājošam...
d
Ja tu esi patiešām domājošs, tev jāsaprot, ka referenduma pozitīvais uiznākums stipri piebremzētu pie varas esošo visatļautību, un mēs nebūtu, kur esam, un parādītu, ka šeit noteicējs tauta, nevis Šleseris un līdzīgie. Par tavu ticību Šleserim pat nestrīdēšos, citi tic spokiem, citi zīlniecēm, citi Šleserim.
domājošs vēlētājs
d
Nu nevajag jau atkal demagoģēt. Referendums nebija par Saeimas atlaišanu un tie, kas neaizgāja uz referendumu neatstāja esošos pie siles. Referendums bija par nekvalitatīvu Saeimas atlaišanas mehānismu, kurš darbotos sākot no NĀKOŠĀS Saeimas. Bet man ir patiess prieks par latviešu tautu, kura līdz šim ne reizi nav rīkojos tā kā tu un tev līdzīgie ir gribējuši. Arī tagad esi pavisam pieklusis, jo saproti - Šlesera uzvara vēlēšanas jau ir neapstrīdams fakts. Un neviens Latvijai nav izdarījis tik daudz ļauna kā laikraksts "Diena" kas pēdējios trīs gadus ir latviešos nokāvis pašapziņu un pašcieņu. Jācer, ka Šlesers to atjaunos.
Hanss
H
Pareizi Kristovskis dara. Varbūt nav 'smalki', bet visi zin, ka "ķīli var izsist tikai ar citu ķīli". Ja Šleserim padodoties business, tad lai ar to arī iet un nodarbojas!
dzeris
d
Nesodamības apziņas radīšanā Šleserim jau nepieder pirmatklājēja lauri, kaut arī jau pēc iepriekšējās saeimas vēlēšanām arī viņš piederēja pie tiem, kas pārtērēja limitus, līderis te noteikti ir TP, kuras bezkompromisa cīņa ar KNAB beidzās ar uzvaru un Loskutova, kas pret šo nesodamības apziņu m'ēģināja cīnīties, atlaišanu. Un tā nesodamības apziņa pie varas esošajiem nav tikai šeit, bet pilnīgi visur. Un lielu pateicību par šīs te nesodamības apziņas un visatļautības kultivēšanu jāizsaka tiem, kas nepiedalijās tai referendumā, cerams, neviens nav zaudējis darbu, vai biznesu, un visi arī tagad simtprocentīgi tis Daudzem un Kalvītim un arī tagad pārliecināti, ka izdarījuši pareizi, atstādami šos te poltmafijas pārstāvjus pie varas.
Sumbrs
S
"Diena" pati vienmēr nostājusies pret partiju pašfinansēšanās un reklamēšanās aizliegšanu, bez kā iedibināt demokrātiju un tautvaldību nav iespējams, it īpaši tagad, pēc 17 gadu politkoruptīvajām orģijām. Tāpēc šīs "labi informētās" krokodila asaras manī spēj modināt vienīgi naidu pret pašiem "raudātājiem".
domājošs vēlētājs
d
Bet tie pārējie taču ir tīrie pigmeji iepretim Šleseram. Un ko tad pats Rodins reklamē. Tāds pavisam kusls tas pretŠleseriskais raksts sanācis. laikam jau arī Rodins jūt, ka Kristovska rīcība neizraisa nekādu īpašo cieņu. Nu pēta jau KNAB tēriņus pēc tiem kritērijiem kādi noteikti likumā. Kādi nu ir tādi ir. Bet ne. Kristovskis skrien sūdzēties pie Maizīša cerībā, ka tas uzspļaus uz likumu un rīkosies pēc revolucionārās sirdsapziņas. Vēl nožēlojamāk grūti iedomāties. Pilnīgs sava spēka noliegums. Lai nāk citi sakauj stiprāko Šleseru. Tā kā Rīgai ir tikai viens kandidāts - Šlesers.
OxO
O
Šobrīd liela daļa Rīgas vēlētāju ir tā apdullināti ar Šlesera iedarbinātās mašinērijas reklāmas plūdiem (kas bija pilnīgi droši sagaidāms), ka drīzāk pat neiedomājas - ir arī citas partijas, par kurām balsot ... Ar naudu var nopirkt daudz ko, kur nu vēl ar ļoti lielu naudu - tad nopērkami arī paši vēlētāji (kā Abramovičs savulaik nopirka Čukotkas vēlētājus). Bet pēc vēlēšanām publika varēs vaimanāt un atkal klausīties tiesu kārtējos spriedumos, ka lai arī kampaņa godīga neesot bijusi, tomēr pilsoņiem pašiem vajadzējis saprast, ka esot bijušas taču iespējas balsot ne tikai par Šleseru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas