Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Medaļas divas puses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Riekstiņš vienkārši negrib, lai kaut vai kur figurē vārdi "klēts" un "dzīvojamā ēka".
Senais>zvirbulēnam
S
Neatstāj sajūta, ka nākas uzturēties pīļu dīķī. Viens pīlis dusmīgi pēkšķ uz otru, bet visi jau tepat vien peras, un nelielo , brīvo no ūdensaugiem laukumiņu, saučz par La.. , atvainojiet par mūsu okeānu. Kā Rīga - mazā Parīze u.t.t. Bet ĀM ministrija ir galīgi lēkmē nonākusi, jo notiek neaptveramais. Kā individam mēdz būt personas dubultošanās(daudzkāršošanās vairāk, ļoti reti), tiem šķiet ka atgadījusies trīškāršošanās, vai vairāk un brīžiem tie teleportējas uz Ziemeļkorejas valdību.Tāpēc jau man šķiet, ka pie vainas esmu es, nevis citi, kas labi jūtas un tas ir labi, Jūsu vardiem. P.S. Es jau arī jūtos labi, vienīgi, kad pamanu kārtējo pakaļ taisīšanu, nedaudz samulstu.
zvirbulēns
z
Redzu civēkus, bet skan pēkšķēšana. ------------ I nesapratu Jūsu domu, varbūt var precizēt ?
Senais>zvirbulēnam
S
Es jau sen jūtos tā. Redzu civēkus, bet skan pēkšķēšana. Man vinīgi ir cerības, ka es neesmu klients , bet pakalpojumu sniedzējs, kaut gan visticamāk, ka klients gan. Kurš tad mani laidīs pie šprices.
zvirbulēns
z
AM rīko semināru žurnālistiem - šis fakts raisa pārdomas, liek sajusties kā trako namā :(((
komats
k
Prasa atrādīt tāpēc, ka žurnālistiem ir tieksme sagrozīt faktus. Ja žurnālisti nebūtu pavirši un būtu godprātīgi, tad neviens neprasītu atrādīt (un tā nav nekāda cenzūra) uzrakstīto. Tas liecina vienīgi par žurnālistu neprofesionalitāti un paviršību.
A > Clash
A
Un kādā veidā te tiek kaut kas cenzēts? Nav tak teikts, kas tieši žurnālistam jāraksta. Kārtējā brēka par absolūti neko.
Krams
K
Ko jūs ar saviem likumiem! Kam tas ir vajadzīgs? Skatieties, kur tiek izmaksāta, izzagta , izlaupīta un izputināta jūsu nauda, ko nomaksājat nodokļos! Tas ir nonācis līdz baltkvēlei. Nekam nevajadzīgas un nederīgas valsts aģentūras direktors G.Janevičs saņem mēnesī divus tūkstošus latu, viņam iedota automašīna, ar ko braukāt uz dzīvokli,viņš nolicis 2,5 reizes lielāku degvielas patēriņa normu par faktiski patērēto un sekmīgi zog degvielu. Un tādu ir bez savas jēgas. Katru dienu redzi un dzirdi par to, kas ko sev nelikumīgi izmaksājis un izfīrējis.
Clash
C
Uz minēto gadījumu attieksies Civillikuma 1415.panta tā daļa, kas sākas aiz saikļa "vai", t.i.,darbība kura vērsta uz to, lai apietu likumu, nevar būt par tiesiska darījuma priekšmetu. Satversme ir likums - ir likums, 100.pantā ir aizliegta cenzūra - ir aizliegta, ar līgumu tiek apiets likumā nostiprināts cenzūras aizliegums - tiek. Tātad tāds darījums nav spēkā.
A
A
Nesaprotu, kas tur pret labiem tikumiem?
Clash
C
Jabkurā gadījumā saskaņā ar Civillikuma 1415.pantu neatļauta un nepieklājīga darbība, kuras mērķis ir pretējs reliģijai, likumiem vai labiem tikumiem, vai kura vērsta uz to, lai apietu likumu, nevar būt par tiesiska darījuma priekšmetu; tāds darījums nav spēkā.
tk
t
Shaads tieshi Riekstinja domaashans veids pret zhurnaalistiem bija veerojams jau vinja kaa valsts sekretaara laikaa. Mazliet frivols un izteikti augstpraatiigs stils, ar kuru Riekstinsh vaaji sleepti demonstree savu paaraakumu zinaashanaas, erudiicijaa, inteligencee un vispaareejaa personiibas starojuma skaistumaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas