Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Medvedeva gads

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vitas Krivchunas
V
Cienījamais laimonis, atvainojiet, bet manējais komentārs ir pievērsts pie panta autora Askolds Rodins, bet ne pie Jums. Pie autora, kurš it kā nepamana iebrukumu personīgās valsts ekonomikā un sāk spriest par Putina valdības ekonomisku profesionalitāti. Interesantāk būtu, ja vien autors izteicās par Alena Grispena, kas obozhestvljavshego brīvu tirgu profesionalitāti.
RUS
R
Pekstin-neraksti pekstinus-kur publicets likums par"uzvaras tevijas kara noliegsanu"- ludzu avizes nosaukumu un numuru.
laimonis pekstiņš
l
izlasiet vēlreiz, ko es uzrakstīju...
vilis>>komatam
v
Lai runa.Man gan interese ko doma citi.Starp senalam atrodu tadus zelta graudus.
Vitas Krivchunas
V
Toties kļuva redzams, kādi "profesionāļi" stāv pie varas Latvijā, kuri iegāza savējo valsti pie defoltu. Un panta autoram hvataet naglosti spriest par professinalizme Krievijas līderu: mūsēja valsts, Krievija, kamēr tāla no tāda postu stāvokļa, līdz kuram noveda vernopodannie Vašingtonas obkoma Latviju valsts vadītāji.
humors un satiira
h
Par to uzvaras noliegsanu gan pasaulee labaakajiem piiaaristiem ljapsuss gadiijaas: so uzvaru neviens un nekad nav noliedzis. Pievelkot aiz matiem, ausiim un pakaljkaajaam, zem "noliegsanas" var dabuut paaris Rezuna-Suvorova teeziites, bet arii tikai izraujot no konteksta. Labs piiarists nekompensee neko nejeedzosu pasuutiitaaju.l
lielais dīķis
l
Laba analīze.Kā krievi saka - putina na dolgo. Neko viņi nemainīs. Ja netraucē dzīvot ierasto ikdienu,tad vienalga kas spicē.
Laimonis Pekstiņš
L
Ņjā, neviens laikam vairs neatceras, kā izveidojās tēls "Putins". Kas par cilvēkiem viņu bīdija, kāda bija situācija lielajā biznesā utt. Tas daudz ko izskaidro. Vienīgais ko var teikt, ka PR speciālisti, kas izveidoja šo tēlu, ir vieni no labākajiem pasaulē. Tik precīzi saprast, ko grib redzēt pūlis, un bez nekādām novirrzēm un savām gaumes izpausmēm to arī izveidot un uzturēt. Šajā zinā jau nu malači. Protams, nevajaga aizmirst, ka uzdevumu atvieglo tas apstāklis, ka visi TV kanāli ir kremļa kontrolē. Naftas dolāru vairs nav, bet TV resursi un represīvās iestādes izskatās ka būs pietikamas lai vēl kādus gadus pūlis ticētu brīnumiem un tie kam klapes nokrīt no acīm, nemēģinātu pat iepīkstēties. Pie kam cik jauki tur tiek izdomāti precedenti par kuriem uzreiz iedegas sabiedriskā doma - Staļins, kā Krievijas tēls, tagad tas likums par "Krievijas uzvaru tēvijas karā noliegšanu". Galvenais lai ir ko rādīt ziņās, kuras nu jau ir par galvas tiesu pārākas savā propogandas meistarībā, salīdzinot ar psrs laikiem. Šo viņi ir sapratuši: ar šauteni ir neefektīvi verdzināt visus, vajag lai paši grib. Un redz kā grib! Kāds reitings biedram prezidentam un biedram premjerministram!
dzeris - komats
d
Tā nav zināma lieluma mānijas izpausme - uzskatīt, ja nav vajadzīgi tev, tad nav vajadzīgi nevienam? Diezgan neadekvāti identificēt sevi kā visu pārējo vienīgā un pareizā viedokļa paudēju. Ja runā, runā tikai par sevi.
komats
k
Vai cien .komentators negrib dariit ko noderiigaaku? Kam vajadziigi viņa spriedeleejumi??? vieniigi vinam pašam....
dzeris
d
Krievijā pie varas ne Putins, nemaz nerunājot par Medvedevu, ko vispār sauc par Putina plīša rotaļu lācīti, bet FSB korporācija, kurā gan arī ir konkurējošas grupas, no tām vissp;ēcīgākā Putina ideologa Surkova un Sečina grupa,m kuriem bija izšķiroša loma JUKOS sagrāvē un Hodorkovska tiesāšanā, arī vakar sākusies otra tiesa ar absolūti absurdām apsūdzībām Bet visa šī grupa konkurē ar nosacīti liberāļu grupu ar finanšu ministru Kudrinu priekšgalā, ar to izskaidrojams arī nesenais Kudrina vietnieka arests, kurš tagad nesen kā līdz tiesai atbrīvots. Bez tam ir spēcīga konkurence starp "izmeklēšanas ( sledstvennij ) komiteju un prokuratūru prokurora Čaikas personā. Bet, visa tā konkurence, kā Krievijā saka, ir "starp diviem kremļa torņiem".Medvedevu uzskatīt par kādu patstāvīgu figūru vispār ir smieklīgi. Putina reitings gan nedaudz krīties, sakarā ar smagu krīzi, bet gan atradīs cirtus vainīgos, svarīgākie masu mēdiji Kremļa rokās, bez tam daudziem Krievijas pilsoņiem Putinas jebkurā gadījumā būs labākais prezidents, jo iemieso visu, ko viņi grib redz;ēt - skarbi izturas pret rietumiem, "nolicis pie vietas" oligarhus, bez tam viņa tautiskie izteicieni par "močīšanu", visu iedalījums savējos un svešajos, "uzvara" par Gruziju. Puitins vispār ir izcils populists un zina, kā jārunā ar tautu. Daudzi taisni visu šo īpašību dēļ , un tie ir domājošāki, viņu neieredz, bet tādi ir mazākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas