Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Misijas sākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Rodinam vajadzetu tomer zinat isto stavokli buferzonas,ja jau nemis rakstit par to-'iespejams", "paliks"-tadus pienemumus lai ciganiete dara zilejot,bet ne nopietna laikraksta.Solana var virinat muti cik vins grib,bet ja krievi vinu nelaidis D-osetija un Abhazija,vins aizies,asti nolaidis,un neviena Eiropa krieviem neko neizdaris.Esiet realisti,bet ne sapnotaji,un jusu muza laika Krievija nesabruks,lai ka jus to veletos.Var lamat Krieviju lidz aizsmakumam, papirs visu pacies.Gazi tomer sanemiet no Krievijas-ja nrepatik-atsakieties,lai nepalidzetu krieviem pacelt savu ekonomiku. Spriezot pec ta,kas notiek Krievija,vini sak orienteties uz austrumiem-naftas vadu buve uz Kinas pusi,gazi sak iegut Sahalina, vini pec gadiem 10 Eiropai vares slaidi uzsplaut. Tad jums bus iespeja krievus lamat no visas sirds un kurinat krasnis ar kudru un malku,varbut vel Ukraina pardos kadu akmenogli,lai ziema vispar nenosaltu.
treknis
t
Esmu pamodies. Vai Lietuvai ir jāatdod Polijai Vīlņas krajs un Vācijai Klaipēda?Tā jau b'uu 'vēstirskās taisnības realizācija.Vēl jau lietuvieši var pievienoties poļiem un ukraiņiem. Par tēlošanu: 1.man nekas nav jātēlo,jo man pietiek ar to,ka varu izteikt savu viedokli. 2.kādus pajoliņus tagad tēlos tie,kas muldēja par "tirgus neredzamās rokas"visvarošo regulēšanu,kad pat Latvijas ekonomiskie guru visi kā viens -valstij nez kur jāiejaucas un nez kas jāregulē. Vairāk jau izskatās ,ka šis tas ir nozagts ,bet jāmaksā būs citiem.Un tas arī ir viens no tiem stāstiem-kamdēļ man jātic komentētājam,kurš klaji un nekaunīgi manipulē ar faktiem un re- ālām lietām,lai uztaisītu ka melns ir balts.
d'Andris
d
Krievijas diplomātijas garā cilvēciņš savas neizteiktās domas uzdod par mūsu vārdiem. Cilvēciņš laikam gaida, kad sāksim vaimanāt par "trubu", kura jau sen ir ciet, vai par citādiem "grabuļiem". Lai par to pie "trubas" pieslēgtie vaimanā! Iespējams, arī cilvēciņš. Cilvēciņš nav dzirdējis, ka problēmas ar ekonomiku ir visā pasaulē. Gadiem ilgi Igaunijas ekonomika ir ciklā par dažiem gadiem priekšā Latvijai, bet ja ņem vērā Latvijas statistikas ticamību, tad mēs ar visu "zagļu ietirgoto Krievijas labvēlību" mīnusis esam jau sen. Skaidrs, ka igauņiem ir problēmas Aļošas dēļ, bet Igaunijā dzīvojošie post-padomju cilvēciņi saprata, ka ar viņiem daudz neņemsies, ja vajadzēs, līdz robežai pavadīs. Rīgā arī vajadzētu to Pārdaugavas 5 zvaigžņu konjaka smaili novākt. Pēc tam jau arī kādu grautiņu sarīkos, bet tas varētu uzlabot nākotnes komunikāciju. Es atbalstu VISU kara upuru piemiņu, bet neciešu "uzvarētāju" simbolu un kundzisko "cilvēciskumu". Nav iespējams veidot normālu komunikāciju ar "uzvarētāju" minoritāti vai kopienu. PS Cik dzirdēju, Krievijā pa kluso tiek realizēts ekonomikas glābšanas plāns par to pašu (vai adekvātu) summu kā ASV. Varbūt nerādīsim viens uz otru ar pirkstiem ... PPS Atgriežoties pie raksta tēmas un pirmā komentāra. Nav jau Putinam katru dienu "Diena" jārāda, ja jau viņu tik ļoti satrauc nespēja nekavējoties iesēdināt cietumā kāda mēdija īpašnieku. Diplomātiem vienmēr ir iespēja runāt diplomātu valodā. Raksta tēma vienkārši atgādina FAKTU, ka Krievija (neizslēdzu arī citas lielvaras) praktiski nekad nerīkojas saskaņā ar doto vārdu, ja vien tas dod kādu izdevīgumu. Tautai to der atcerēties. Veiksmīgu atpūtu :)
Человек
Ч
Вот вы здесь врете, врете, живёте в своем измерении. Между тем, Эстония после своего гробокопательства уже сейчас живёт хуже Латвии. Слышали, наверное, что у них уже сейчас минусовой прирост экономики? Так что скажите спасибо своим ворам из Народной партии, что они не такие идиоты, как эстонцы.
Fredijs Krīgers
F
Pēc oficiālās statistikas latviešu Latvijā uz 199. gadu bija 51%. Un latvieši nav nogalinājuši nevienu Latvijas neatkarības pretinieku, un nekāds svešs karaspēks mūsu pusē nav cīnījies. Tātad nekādi neizdodas sapīt kopā Latviju un Abhāziju, pat ja ļoti gribas.
Fredijs Krīgers
F
Mute ir jātur čelovekiem un trekņiem. PSRS atņēma Lietuvai VISU teritoriju, padarot Lietuvu par PSRS provinci ("savienoto republiku"). Un nemēģiniet tagad tēlot labdarus.
Fredijs Krīgers
F
čelovek, Latvijai pamatā ir eksports uz rietumiem un ja čeloveki turpinās kvekšķēt uz Latviju (vjaknutj) tad nākamajā reizē viņiem šīs iespējas kvekšķēt vairs nebūs - ekonomiskās attiecības ar Krieviju būs pārtrauktas. čeloveku draudi par "ekonomisko sabrukumu" vispār ir nenopietni, jau interfrontisti 80. gados draudēja ar ekonomisko blokādi no PSRS puses un Latvijas sabrukumu. Pa šiem 20 gadiem ir noticis pretējais, bet ko darīt nabaga čelovekam, ja plate aizķērusies?
d'Andris
d
Zilonis ar peli arī dzīvo vienā dimensijā. Un izskatās, ka Krievija patiesi baidās no saviem mazajiem kaimiņiem. Paniski. Zilonis gatavs atteikties no ēdiena (gan pārtikas importa, gan energoresursu eksporta), lai tikai pelēm drupačas nebirtu. Protams, ka pelēm ir iemesls baidīties, jo bailēs satrakojies zilonis patiešām var kādu peli samīt, tikai trakais zilonis arī savu māju nojauks. Es to zinu, ar to man nevajag draudēt. Peļu spēks ir spēja vairoties un iztikt no efektīvi izmantotām drupačām. Vairosimies Latvijai :) Es runāju savā vārdā, Līkcepure mani nefinansē un arī neinstruē.
d'Andris
d
Latvijā situācija strauji uzlabojās, kad no Latvijas izceļoja vairāki simti tūkstošu PSRS mantinieces Krievijas militārpersonu un ar tiem saistītās personas, t.sk. militārajā rūpniecībā nodarbinātie. Domāju, ka Kaukāzā situācija 90.-tos būtu līdzīga, lai gan, protams, ir pamats šaubīties par kaukāza tautu spēju mierīgi sadzīvot pirms tam kārtīgi neizkaujoties. Es jau augustā rakstīju, ka gruzīnu virzība uz demokrātiju ar Staļina bisti priekšgalā ir vismaz dīvaina. Ja abhāzi ir līdzīgi mums, tad jācer, ka mēs ar leišiem'vai igauņiem tā nesastrīdēsimies, lai būt gatavi izmantot Krievijas "draudzīgo" palīdzību. Tas nebūtu beigu sākums, tā būtu finiša līnija. Un abhāzi kā tauta ir finišējusi :( Par Askoldu nezinu, man arī tas neliekas būtiski.
Человек
Ч
Все равно вы живёте с Россией в одном измерении. А что остальное, то от лукавого.
treknis
t
Latviešu uz 1990.gadu Latvijas teritorijā arī tā ne visai... Leišiem vispār ir jātur mute par Viļņu un Klaipēdu... Es par citu-vai abhāzi nav mums līdzīgi ar savām problēmām.Un ,ja mēs to nezinām- tad sorosietim Askoldam pareizāk būtu naudu pelnīt savādāk,ja viņš nav žīds vispārpieņemtā izpratnē.Par to ir jautājiens. Šodien vairs neatbildēšu...
d'Andris
d
Mēs ar Cilvēciņu viens otru neapvainojam, mēs apceļamies par uzskatiem :) Abhāzija abhāzu pirms 1990.gada esot bijis ap 30%. Par D-Osetiju nezinu, bet droši vien līdzīgi vēl līdz pēdējam kariņam. Par šīm abām teritorijām. Cik tiesiska ir citas valsts (Krievijas) pilsoņu citas valsts (Krievijas) karaspēka klātbūtnē izteiktā vēlme pēc neatkarības no Gruzijas (de jure)? Cik daudz tur ir abhāzu un osetīnu pašu gribas, iespējas brīvi izvēlēties? Cik liela ir Gruzijas iespēja risināt nesaskaņas ar abhāziem un osetīniem zem Krievijas stobriem, GRU un KGB mantinieku aktīvā klātbūtnē?
treknis
t
reti esmu diena.lv,bet šeit vismaz ir mazāk savstarpējo apvainojumu.Ja Jums rūp attiecību skaidrošana-pārcelieties uz Delfi. interesantāk taču ir par rakstu izteikties! Ja Rodinu lasītu pirmo reizi,tad domātu,ka cilvēks ir inteleģents,jo tex ir daudz gudru vārdu un it kā zināšanu par to.ko komentē. piem,pat ja Rodins grib būt gruzijas pusē,tad ,man šķiet,nav īsti labi D.Osetiju un Abhāziju dēvēt par provincēm.Vēl varētu muļļāties par to,kas dzīvo D.Osetijā /līdzīgi kā Kosovā/ un vaišiem vajag savu valsti.Bet par Abhāziju ,kur dzīvo abhāzi...tikko svinam/atzīmējam Tautas frontes laikus,bet abhāzi tagad pret Gruziju ir tas pats , kas latvieši pret PSRS gadus 20 iepriekš.Man tā šķiet.
d'Andris
d
Tipo, tieši to jau tu un Krievija piedāvā, es to nerakstīju. Esmu gatavs dzīvot citā dimensijā :) Ja tādēļ jāatsakās no Jaunā viļņa vai šprotu eksporta - lai notiek. PEACE :)
Человек
Ч
Типо, хороший человек - мертвый человек? Ну-ну.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas