Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Neieslīgt politiskā krīzē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ripasdzenis>> kas vēl n
r
Zelta vārdi!
kas veel nebuus
k
Ja pasaule atdos Kremlim Austrumukrainu, tad agraak vai veelaak iznaaks ciiniities arii par Rietumeiropu. Agresoriem nav iespeejams pielabinaaties, jo vinji pielabinaasanos uztver kaa vaajuma paziimi un atlauju iet taalaak.
DX
D
Atgriezhoties pie Ukrainas diemzhel ir jasecina ka tur nav tik vienkarshi ka tikai "nemties pie prata", Ukraina sevi veido divuus ljoti atshkirigus regionus, gan no vesturiska, gan no valodas, gan no politiskiem viedokliem. Austrumukraina (viss kas no austrumiem no Kijevas+Krima) atbalsta Krieviju, un runa tikai krievu valoda, bet Ukrainas rietumi grib but EU un NATO. Tapec ari Ukrainas vara visu laiku balance starp Eiropu un Maskavu; bet ta nev notikt muzhigi, un kaut kada bridi bus jaizvelas, un iespejams lai nenovestu lidz pilsonu karam (jo neviena no tik lielajam tautas dalam nepiekritis pretejam variantam, ipashi nemot vera resursu sadalijumu un geopolitiskos momentus), ukrainas robezhas bus japarskata. ka lai nu mums to negribetos.
cirks
c
Ja tā ir taisnība , es teiktu - kāds ir jātiesā ... Kaut kā neticas par to maldinošo manevru - a kāda jēga ? Tāpat jau tās attiecības ar Maskavu ir.. ...
lno
l
Vienīgā cerība, ka noraidījums bija maldinošs manevrs, lai netraucēti slepenībā to tomēr izdarītu.
wtf>>>lno
w
Nopietni? 3 reizes noraidījusi? Vo tas ir sviests...ja tā ir taisnība
lno
l
Vēl tikai piebildīšu, ka līdzīgi gājieni, kā Gruzījā Baltijai pašlaik nedraud vismaz pārskatamā nākotnē. ___________________________________ Neesi nu naivs: Latvija būs pirma /vēl pirms Ukrainas, ja rietumi ar Krieviju nepanāks kompromisu un izolēs to./ Latvijai jau sen vajadzēja panākt kaut niecīgu NATO kontingenta klātbūtni, teiksim 10 zaldatus ar kaprali priekšgala, bet Latvija jau 3 noraidījusi NATO lūgumu atjaunot Lielvārdes aerodromu, kurš būtu nepieciešams konflikta gadījumā.
CR
C
Vēl tikai piebildīšu, ka līdzīgi gājieni, kā Gruzījā Baltijai pašlaik nedraud vismaz pārskatamā nākotnē. Taču Ukraina var pazaudēt Krimu, ja turpinās ākstīties.
CR
C
Atliek tikai pabrīnīties par Ukrainas prezidenta un premjeres tuvredzību, jo visvienkāršāk kļūdas ir sataisīt pašiem un peč tam kost pirkstos. Naivi domāt, ka Krievijai būs vajadzīga Jūlija, Kremļa favorīts ir Janukovičs.
cirks
c
Piekrītu. Tomēr Ukrainu mēģinās dabūt pirmo. Tapēc Ivaram, Andrim utt. jāsūta Māris vai pašiem jābrauc uz Kijevu un jārunā, lai tak ukraiņi saņemas ! Joki mazi ...
ripasdzenis
r
Tas tikai pierāda, ka nekad nedrīks ieslīgt pašapmierinātībā un atslābināt uzmanību, ja mēs dzīvojam blakus tādam kaimiņam, kuŗš diez vai kaut kad padosies savos mēģinājumos atjaunot savu postu nesošo impēriju. Gan šeit Latvijā, gan tur Ukrainā. Mums ir jābūt vienotiem un stipriem savā garā, jo tāds pats scenārijs kāds pašlaik risinās Ukrainā, draud arī Latvijai un nebūs mums jābaidās no militāras agresijas, tāpat centīsies paņemt ar politsko un ekonomisko spēku palīdzību. Ainār un Andri, nepārdodiet savu zemi!!!
Aivis
A
Cerams ka nāks pie prāta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas