Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Panika un tā cēlāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elo
e
Tā jau jauniešiem ir- vispirms izdara , tad sāk domāt. Kurš nav bijis jauns un ar kļūdām?Cerēsim,ka turpmāk jau domās nopietnāk.
PILNAI LAIMEI
P
Cik zinu, neviens no abiem nav ieslodzīts koncentrācijas nometnē... Turklāt Frīdenberga kungu tikai iztaujāja, lai pārliecinātos, ka LPP/LC kandidāts patiešām ir vēl bērna prātā. Savukārt, Rodina kunga šeit sniegtās Smirnova kunga teiktā interpretācijas ir speciāli mīkstinātas interpretācijas. Iespējamas ir arī citas, daudz skarbākas. Īpaši kontekstā ar mūsu draudzīgās kaimiņvalsts profesoru atklāsmēm, paziņojumiem par Latvijas snaiperēm u.c. poltiku, kas virzīta uz destabilizāciju. Kāpēc DP būtu vieglprātīgi jādomā, ka tas viss ir gadījums, sagadīšanās, nepārdomāts izteikums, saudzējams indivīda viedoklis? DP tas ir jāpārbauda. Tā kā Smirnova kunga izteikumi ir daudz konkrētāk interpretējami, nekā to šeit piedāvā Rodina kungs, interese par viņa personu ir noteiktāka. Par popularitātes celšanu. Īstā popularitāte veidojas pensionāriem sazvanoties pa savām karalauka rācijām. Tagad bija čiks un viss.
Antons
A
tautiesi, dzivojot amerika un sekojot lidzi pedejiem notikumiem tevija, atliek vien tikai ieplest acis. .................. Nu un vai tad jums tur Amerikā daudz vērojami publiski aicinājumi neuzticēties dolāram, mainīt savus ietaupījumus no dolāriem citās valūtās, ņemt ārā naudu no Amerikas bankām. Ja tādi būtu, tad domāju, ka ASV drošības iestādes ļoti rūpīgi pētītu tipiņus, kas tamlīdzīgus uzskatus popularizētu. Vēl viena nianse - mazā valstī, kā Latvijā, daudz vieglāk uzkurināt baumu vilni - un tam būs daudz negatīvākas sekas, nekā lielā valstī, kā ASV.
pensionāre Marta
p
Par visu to varētu pasmieties, ja patiesībā nebūtu tik skumji. Ja jau muziķa izteiktie jociņi un pasniedzēja visnotaļ loģiskie secinājumi var sagraut Valsts finansu sistēmu , tad ir skaidrs, ka šī sistēma ir pilnīgi sapuvusi. Kā apliecinājums tam ir Godmaņa un Rimšēvica paziņojumi, kas mainās neticamā ātrumā. Tā kā paskatieties kungi paši uz sevi , un kļūs skaidrs , kur ir meklējams cēlonis neticībai un panikai iedzīvotāju vidū.
dzeris - huckabee
d
Nu tā ir atbilde daudziem, kas uzskata, ka DP un valdība dara opareizi un "visur tā ir", kā redzat tā ir tikai Krievijā, Baltkrievijā un Latvijā. Daudzi Latvijā nesaprot, ka vārda brīvības ierobežošana ilgtermiņā ir daudz lielāks ļaunums nekā banku krīze.
bea
b
kur ta tiesībsargs un ģenerālprokurors? vai ta tiem nekādas atbildības šai lietā nav?
huckabee
h
tautiesi, dzivojot amerika un sekojot lidzi pedejiem notikumiem tevija, atliek vien tikai ieplest acis. paslaik asv ir ilgu laiku neredzeta krize un mati celas stavus tikai iedomajoties, kas vel viss naks klaja pec bush aiziesanas no balta nama un kad paradisies vina administracijas budzets 2009.gadam. par to, kas viss so valsti un mus seit sagaida, runa visi mediji un eksperti izsaka viedoklus dienam un naktim. jo vairak klausas vinos, jo vairak uzmacas bezmiegs... nekas saulains un nekas mierinoss nekur nav dzirdams, un uz bush neveiklo un pedeja laika ari dikti drebeligo runasanu un mierinasanu neviens neklausas tapat. seit pilnigi atklati tv un interneta un avizes un radio dzird daudz vairak ka tikai runas par devalvaciju, bet neviens no tv ekrana netop rauts nost un nekadi kriminalprocesi ari nesakas. cilveki izsaka savus privatos viedoklus un eksperti izsaka savus, un abi ir biezi visai radikali. ekonomiska krize nav iemesls aizmirst, kas ir demokratija. kad kugis iet dibena, tad censas to glabt, nevis spriez, kas ko runa. ja viens ekonomists un viens dziedatajs nonak aiz restem par viedokla izteiksanu, tad jasaka, pratin nac majas! latvija atkal par apsmieklu visam varnam. ta vieta, lai DP tvarstitu sadus cilvekus, vajag rikot isti profesionalas ekonomistu debates, lai cilvekiem paskaidro, kas notiek ja valdiba nevar vai negrib. zinatniska faktu analize jau vel latvija nav aizliegta, ko? patiesi, nav tak beigas spocigam izdaribam no tevijas, nudien ir ta, ka Sveika piedzivojumos pirma pasaules kara laika.
sirtaki
s
Ir jau labi. DP darbojas. Tik lūdzu pastāsti, kā beidzās epopeja ar Rēzeknes tantuku, kura apdraudēja valsts drošību. Man rūp mana un manas valsts drošība. Vai tika atklāti Rēzeknes tantuka sakari ar al-kaidām, fsb, u.c.??? Vai paņemts paraksts par dzīves vietas nemainīšanu? Vai viņas mājai apkārt uzstādīti diennakts novērošanas posteņi? Vai varu nebaidoties izvest savu sunīti izkārnīties rītā un vakarā?
zoja
z
Nu ta beidzot par to Bērziņu atkal kāds pateica. Par to vajadzēja pamatīgu traci taisīt referenduma laikā. virkne politķi konkrēti MALDINA tautu par referendumu un tā sekām, kas arī ir destabilizēšana, bet tur viss kārtībā. Šķiet, drīkst pat sludināt pasaules gala atnākšanu no saeimas tribīnes un iziet sveikā cauri. Bet te par puspliku bebi plakātā un vidēji smieklīgu joku koncertā cilvēkus pa dubļiem nedēļām vazā. Idiotisms!
mjaa
m
__" ....... tad es vēlos, lai valsts spēj aizsargāt arī manu naudu pret visādiem Valteriem un Co, un lai sēdina cietumumā masveidā, ....." - - hmmm, bet varbūt labāk sekot Baltkrievijas 'batjkas' Lukašenko tikko kā ieteiktajam ieteikumam par t.s. 'darba nometņu' izveidi?? Tikai šeit, Latvijā, laikam jau tiem, kuru viedoklis _atšķiras_ no "vienīgā pareizā un polit-korektā", ko?? PS: vai ar to mēs strauji netuvosimies kādam citam politiskajam režīmam, ja tā var teikt? :(__ Mēs tiešām tuvojamies citam režīmam - anarhijai. Mums ir pāprasta demokrātija - tā robežojas ar visautļautību. Ja persona X nosauc personu Y par zagli, tad seko tiesu darbi neatkarīgi no tā vai tās ir bijušas pārdomas vai joks, bet, ja persona publiskā telpā uzspēlē ekspertu, pasakot tikai daļu informācijas un mudina valsts iedzīvotājus neizmantot nacionālo valūtu, tad tai par to nav jānes nekāda atbildība. Toties tiek izdarīts lāča pakalpojums valūtas maiņas punktiem - vienreiz ļaudīm mainot latus pret citu valūtu, bet otreiz, kad gribas ēst un jādodas iepirkties, no tās citas valūtas jāatgriežas uz latiem. Kas vispār ir nauda? Vai to neveido arī ticība šim papīrītim vai virtuāliem skaitļiem? un kas notiek, ja kāds sāk kūdīt vai graut šo ticību? ir tāds joks - bankai un mušai kopīgs ir tas, ka tās abas var nosist ar avīzi.
LATVIS
L
LB šefs raidījumā "Kas notiek latvijā" aicināja visus tērēt savu naudu, tas jau arī ir tāds kā mājiens ar koku...
Dmitrijs
D
Pēc šī gadījuma ir skaidri tedzams ,ka DP nav ar ko nodarboties un viņi nezina savas funkcijas.
dzeris - Ausma
d
"Darīt, ko gribi" - tas attiecas uz DP un politiķiem, kas aiz tās stāv, jo taisni tie pārkāpj Satversmi - valsts pamatlikumu.
d'Andris
d
Piekrītu :) Vajadzētu saprast, bet nesaprot. Daudz par daudz mums to prognozētāju un plānotāju. Un pārslogoti arī. Kaut par piemēru nabaga Bičevski ņemot :) Šodien tik gudru un norūpētu seju TV ekrānā sēdēja ...
CR
C
Johaidī - ir lietas kas tiešām mainās un tās prognozēt uz ilgāku termiņu ir pagrūti, bet to - vai nākamgad būs naudas vai to vajadzēs aizņemties jau nu vajadzētu saprast. Beigu, beigās ir vesela armija ierēdņu, kuriem algas maksā nodokļu maksātāji, lai sēž, plāno un prognozē. Ekonomisti mums tak ir pa pilno, vismaz spriežot pēc to izlaides apjomiem no universitātēm un tur takā māca prognozēšanu un plānošanu. Ja to nespēj izdarīt, tad kam mums vajag veselu armiju ar ierēdņiem. Varbūt tiešām kādam ir paliela slodze strādājot vienlaicīgi n-tajās vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas