Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Par mundiera godu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunietis
j
Nesaprotu, kā Diena var aizstāvēt tāda mēroga bardaku korupcijas apkarošanas iestādē, kurā lietiskajos pierādījumos izņemtā nauda nav nedz uzskaitīta, nedz atrodama. Šoreiz neizdosies atmazgāties!
fui
f
Diena atkal aizstāv savu aģentu un informācijas nopludinātāju.
uzņēmējs
u
Uzņēmuma vadītājam un arī iestādes vadītājam maksā lielu algu par to , ka viņš izveido un vada sistēmu kurā zagšana nav iespējama un valda kārtība. Šīs jau nav pirmās grāmatvedības un finansu problēmas KNAB. Loskutovs acīmredzami ir iekāpis ne savās kurpēs un netiek galā ar saviem pienākumiem un menedžmentu.Ugunsgrēka dzēšana nav nekāds nopelns.
Nediena
N
Kārtējais Dienas slavas raksts saviem kompanjoniem...
Janis Vilcans
J
Nesaprotu par ko te taada breeka? Vai tad miljoni pazudushi?!
Lāpītāja.
L
Man jau patīk, ja uz rakstiem reaģē reāli ierindas pilsoņi,kaut reizēm dumji, jeb naivi, jeb pārlieku ar tīklu teorijām pārņemti, tomēr LASĪTĀJI. Bet te brīžam liekas, ka Dienas virtuālā lappuse pārvērtusies par savstarpēji konkurējošu mēdiju atsevišķu žurnālistu cīņas arēnu. Drukātajā formātā tāda ātra un formulējumu ziņā slidena izplūkšanās nebūtu realizējama, tāpēc tiek izmantota KOMENTĀRa sadaļa.Sākumā šķiet interesanti, bet ja palasās ilgāk, ir diezgan vienmuļi, jo toņkārta un izejas pozīcija ir viena un tā pati-mainās tik jēlmateriāls.Tad varbūt izkaujieties dzīvajā - vismaz publikai būs vēl kāds šovs un rezultāts būs ātrāk redzams. Man interesantāk lasīt ir tad, kad ir "mirstīgā nežurnālista" komentārs, jo tad jūt reālo sabiedrības reakciju un mēdz būt ļoti asprātīgi un trāpīgi vērtējumi un komentāri.
dzeris - latvietim - patriotam
d
Pagaidām gan tas sliktais krievs pret jums, patriotiem - valsts izzadzējiem mēģina cīnīties, bet redz, arī pašā KNAB ā ne jau tas krievs, bet atkal latviešu patriote apzagās un arī to krievu iegāza, līdz ar to palīdzot pārējiem patriotiem turpināt valsts izlaupīšanu.
tpk
t
Ja Šlesers atradīs savā ministrijā vainīgos LP krahā, tas nozīmēs ka viņš "konstatējot darbinieku rīcību, ko var kvalificēt no ētikas viedokļa kā negodīgu, nosodāmu, vai arī no likuma viedokļa kā prelikumīgu" nāks klajā ar paziņojumu par vaiņigajiem un būs labais??? Tāpat kā uzņēmuma vadītājs ir atbildīgs par vadīto uzņēmumu, tāpat arī Loskutovs IR atbildīgs par saviem darbiniekiem un ņemot vērā šīs iestādes vitāli svarīgo nozīmi sabiedrībai viņam vajadzēja būt 100x prasīgākam attiecībā uz KNAB iekšējās kontroles procedūrām. Ja var paņemt naudu un ar to mēģināt spekulēt NI tirgū, tad atvainojiet, bet tur ir pamatīgs bardaks un man rodas sajūta ka šajā spēlē Diena ir zaudējusi un vinņējuši tie politiķi, kuri apgalvoja ka tur viss nav kārtībā + ja jau visiem viens likums un viena taisība, tad laikrakstā būtu nepieciešams raksts ar virsrakstu - Loskutov, atkāpies!
Provokācija!
P
KNAB ir labs! Un, ja vajadzēs, mēs atkal iesim ar lietussargiem. Lai tik tā Tautas partija vēl pamēģina mums iestāstīt, ka KNAB darbinieki dzērumā taisa avarjas un paliek amatos, lai tik pamēģina mums iestāstīt, ka KNAB darbinieki zog naudu, lai tik pamēģina mums iestāstīt, ka KNAB grāmatvedības uzskaite pieļauj šādas izdarības! Tad mēs ņemsim lietussargus un tautas dusmas gāzīs jebkuru valdību.
Skaisti
S
Diena: Runājot par atstādināto KNAB darbinieci Indru Veipu, Loskutovs norādīja, ka iepriekš nebija pamata izvērtēt šīs darbinieces atbilstību amatam, kaut gan 2006. gadā viņa iekļuva avārijā, braucot alkohola reibumā. “Kāds sakars braukšanai reibumā ar finanšu lietām?” retoriski vaicā A.Loskutovs. Vispār jau labi. Puikas, kas pirmo reizi mūšā brauc bez tiesibām vieglā reibumā, saskaņā ar krimināllikumu pakļauj krinminālatbildībai, bet ir mums dienesti, kuru vadošas amatpersonas reibumā taisa avārijas un turpina ieņemt nodaļas vadītāja vietu. Bet itbildīgās iestādes vadītājam tas nešķiet pat uzmanības vērts.
Madris
M
Kam Loskutova kantoris pakļauts ? Pēc Dienas loģikas jāprasa tā ministra demisija, kam vinš pakļauts. Vispār tas ir interesanti, kad šmuce notika ,tad varētu noteikt Loskutova reaģēšanas ātrumu.
latvietis,patriots
l
Latviesi aistavesim Losu-kam gan negadas!? Tas nekas,ka vins noliedzis musu valsts okupaciju-cilveks nebija tacu iepazinies ar faktiem.Tas nekas,ka vina tetins bija augsts LKP CK funkcionars-abols tacu talu krit no abeles.Un vispar,ta bija provokacija.Vainigi Kalvitis,Godmanis un ipasi Slesers.Loskutovins ir nevainigs,vins tacu nezinaja.Ar saulessargiem par godiguma simbolu,latviesu tautas patriotu! A varbut mums,latviesiem,saziedot tos 100.000.Godiga Diena raksta,ka vairak nebija.Tagad saprotu,ka latviesi 1940.gada zaudeja savu neatkaribu.Tadu idiotu,ka jus del...
lasitajs
l
Un ka,Askold,ar tavu profesinalo un cilveka godu? Vai jums Diena tads ar ir?
Citāti ...
C
Otrā reize (pirmā bija Štālberga aizstāvība [jo Vaškevičs ir SLIKTS!]), kad Rodina kungs atmet žurnālistiskās neitralitātes, turēšanas pie faktiem un veselā saprāta rāmjus un tik neslēpti nodemonstrē savas simpātijas/antipātijas. T iesa bija jātgriež lietiskie pierādījumi - saskaņā ar likumu, - ja uz tiem nepretendē tiesībsargi (KNAB) citas izmeklēšanas ietvaros. ____ "Uz Neatkarīgās jautājumiem, kādu iemeslu dēļ KNAB kavējās ar nodrošināšanos pret iespējamu dokumentu iznīcināšanu un vai šajā sakarā KNAB ir kādi priekšraksti vai prakse – kā jārīkojas, lai lietā esošie pierādījumi netiktu iznīcināti –, J. Strīķe skaidro, ka sākotnēji KNAB strādājis ar dokumentu kopijām, nepieciešamība izpētīt oriģinālus radusies vēlāk. Bet to, ka oriģināli iznīcināti, KNAB noskaidrojis vēl vēlāk. J. Strīķe arī norāda, ka pārbaudi melno burtnīciņu lietā veikušas KNAB "politisko organizāciju finansēšanas kontroles nodaļas amatpersonas", bet uzraudzību – KNAB priekšnieka vietnieks korupcijas novēršanas jautājumos (tātad – Alvis Vilks). Lieta slēgta 2007. gada 18. jūlijā ar KNAB priekšnieka pienākumu izpildītāja lēmumu – J. Strīķe nemin konkrētu personu. Savukārt J. Maizītis Neatkarīgajai norāda, ka par šo pārbaudi atbildīgs pats A. Loskutovs."
Citāti ...
C
Rodina kungs "apsūdz" LR Prokuratūru "klajos melos": :) "KNAB priekšniekam ir uzdots izvērtēt Biroja amatpersonu atbildību, pieļaujot SIA „Rēzeknes gaļas kombināts” izņemto klažu (burtnīciņu) ar pierakstiem par neuzskaitīto līdzekļu izlietojumu oriģinālu iznīcināšanu, kuriem arī varētu būt nozīme ierosinātās pārbaudes lietas pareizā izlemšanā." www.lrp .gov.lv/index.php?sadala=69&am p;id=388

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas