Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Partiju lietus pār valsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūlis
J
"Pateiksimies " Ulmanim , Stradiņam un citiem jaunpartiju dibinātājiem par vēlētāju šķelšanu .Grūtos laikos vajag vienot , ne šķelt .
ILgmārs
I
No kura laika Ulmanis ir kļuvis par zinātnieku?
mērglis
m
pirmsveeleešanu slimiiba , kaadam naaviigi ruup lai atņemtu balsis kaadai jeedziigai šodien jau esošai partijai , iespeejams JL , jo tas visvairaak duraas paareejaam koaliiķjas partijaam , ja jau tik denkti buutu noruupeejušies par valsti tad varbuut dereetu VVF dibinaata partija kura pilniigi iespeejams norautu 35 % balsu , tas ir patreiz neizleemiigo veeleetaaju balsu daudzums , bet ne jau šitaadu antiņu pulciņš , veel vajadzeeja Mamertu , to rumpiitis nosleepis vai kaa???
Funts
F
Stipri šaubos vai šie darboņi vispār zin ko nozīmē " sociali liberala" vai " kreisi centriska" , tas vien tāds labais tonis - pieņemt eiropeisku izkārtni " valsts poda lielās karotes apvienībai" kurā itin labi sadzīvo visi tp.lpp,tb, un arī " jaunie spēki " :)
Aldis
A
Tā būs sociāli liberāla un kreisi labēji centriska partija. Īsāk sakot, pēc vajadzības.
aizgājušais laiks
a
Vecās partijas sen morāli sapuvušas un bankrotējušas!
HipnotiskaisBrauciens
H
Par ''partiju lietu'' vajag tikai priecāties - jo vairāk partiju, jo trakāks un jautrāks tas mūsu kopējais brauciens.....
Vija
V
Izskatās, ka vecās uzticību zaudējušās partijas veido izdzīvošanas variantus! Ja neuzmanīsimies, tad atkal varam dabūt tos pašus vēžus citās kulītēs!
CR
C
Vecā paaudze var dibināt jaunas partijas cik uziet, pašlak Latvijas politikā ir nepieciešami jauni cilvēki, ar drosmīgām un nestandarta idejām.
Izc. revolucionārs
I
Zvirbulēns savā milzīgajā vēlmē oponēt jebkuram un jebkam, kas parādās "Dienā", šķiet, aizmirsis no rīta smadzenes kā nākas iedarbināt. Žurnālisti tāpēc ir žurnālisti, ka nevis dibina partijas, bet gan komentē partiju dibinātāju rīcību un izredzes. Un lai pateiktu, ka tur visticamāk nekā nebūs, nav jābūt ne Rodinam, ne nez kādam guru, tas ir acīm redzams katram, kas kaut nedaudz apjauš stāvokli Latvijas politiskajā lauciņā. Savukārt to, ka nav ne ideju, ne uzticēšanās, Askolds nemaz neraksta, viņš norāda, ka tam visam ir jābūt - tātad, šobrīd vēl nav skaidrs, vai būs. Par ko tāda žults no paša rīta, zvirbulēn? Aizej iedzer kafiju ar kādu šokolādes gabaliņu - kazi, vieglāk taps!
dzeris
d
Es gan domāju, ka tas partiju lietus nav bez mērķa, ne jau SC ( kurai pēc odiozā Rubika izvirzīšanas uz EP diez vai ir cerība tikt kādā koalīcijā ar "latviešu" partijām) vai PCTVL no tā ko zaudēs, mērķis, drīzāk, noņemt balsis SCP,kam programmā arī prevalē ekonomiskie jautājumi. Bet, domāju, vairāk kā 1- -2% šiem te veidojumiem nespīd, kaut arī nauda reklāmai tām atradīsies, bet TP nr2 diezin vai sanāks.
jautājums
j
Nu jā... Līst kā pa Jāņiem.. Ja šitā turpinās līt, būs plūdi
Tak' attopieties!
T
Ar šādu vēlētāju balsu dalīšanu mēs lejam ūdeni uz SC un PCTVL dzirnavām. Vai tad tas šiem dibinātājiem nav skaidrs? Bet varbūt ir skaidrs? SC jau tagad ir vislielākais reitings - mēs ceļam to vēl augstāk. Nešaubos, ka jaunajām partijām vēlētāju nebūs daudz, bet tas nozīmē tikai vienu - vēlētāji būs nobalsojuši, bet balsis ies zudumā, jo 5 procentu barjera netiks sasniegta. Daži cilvēki bīda savas ambīcijas, bet par valsti nedomā. Kad sadarbības līgumu parakstīja JL, SCP un PS, tiešām priecājos - būs pretspars SC. Jau latviešu pasakās norādīts, ka katru atsevišķu žagariņu ir viegli pārlauzt, bet tos pašus žagariņus saliktus kopā - pārlauzt neizdodas.
zvirbulēns
z
Pavisam savādāk būtu, ja partiju dibinātu Askolds Rodins, viņam ir gan idejas, gan spēja iedvest uzticību :))) P.S. Rodin, Jūs esat apbrīnojami gudrs, kaut partijas vēl nav dibinātas, Jūs jau spriežat, ka tur nekas nebūs, jo neesot ne ideju, ne uzticēšanās, jā, dīvains esat cilvēks :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas