Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Pašlabuma fonds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reklāma
r
Bankovskis Rīgas Laiks + Demakova Rīgas Laika
dzonatans
d
Inteliģentu vēstule LTV aizstāvībai - piemērs pa pirmo jūsu viedoklim. Rādīs mani teļļukā vai nerādis - tāds ir jautājums. Ja šitie rādīja, vai tie nākamie rādīs, kas to zin?
Ilmārs
I
Ja kultūras cilvēki, kuriem vispār bija jābūt par tautas un valsts sirdsapziņām, rūpējas tikai par saviem baltajiem krekliem, tad - Dievs, sargā nākošās paaudzes šajā valstī!
Godprātīgi
G
Ja es būtu uzņēmējs, kas zietojis LKF, bet nauda nebūtu sasniegusi ziedojuma īsto adresātu - uzreiz iesaistītu prokuratūru. Eu, ziedotāji, mostieties! Lai kādi nebūtu Bankovska nopelni - šis nudien izskatās pēc prastas zagšanas.
Spriedums
S
Apzagt Kultūru - Latvijas apstākļos tas ir tikpat kā apzagt kapus vai nespējnieku. Tāds zaglis izbarojams meža zvēriem.
grauzēji
g
Bankovskis = Rīgas Laiks
nožēlojami
n
LKF izskatās pēc čomu bodītes.Tā ir ziedotāju nauda un valsts, izskatās,necieš. Tādus strīdus izšķir tiesa.
migliņa
m
Tādi džeki LV kultūrtelpā ir vēl daudzi, viņu stils - cinisms un neloģiski argumenti, kas parasti beidzas ar pasaules gala sludināšanu, savas t.s. filosofiskās kultūrkritikas viņi patiesībā sacer kā pr pasūtījumu kārtējai valsts nozagšanai vai tautas apjāšanas kampaņai, bet pasūtītāji ciniski ļauj šiem kompleksainajiem muļķiem piepildīt ambīcijas un iegūt "gudrā cilvēka"prestižu publiskā telpā. Un KM ir labs pasūtītājs, vai ne?
rex
r
Pēteris ir labs draugs Edgaram no cita fonda :)
Ērglis
Ē
Bet kā vēlāk ar Bankovski šņabi sadzers? Visi taču vienā laivā! :) Savējie taču! Neizprotu, kā var šādi apzagties un valde vēl tikai lemšot. Izskatās, ka pārkāpumu skaits varētu būt kolosāls (VID un UR šito ignorē, jo tie ir savējie babkas, nav KNABisti vai Jēlisti), jo reāli katrā organizācijā DREB par to, ka tiek laikus aiznests un noformēts gada pārskats, kurš pie tam ir PAREIZS. Nedod Dievs, kaut kas būs šķībi. Kolosāla soda nauda no VID un likvidēšana kā likts. Lai pēc šita keisa VID popstāri lai aizver savu pāksti momentāni kad grib runāt par kaut kādu savstarpējo cīņu. IR cīņa, tikai ir cīņa ar rukšiem, kuri iedomājās, ka viņiem pieder valsts un viņi var darīt, kā ienāk prātā.
Grieta
G
manupraat tas jau ož pēc cietuma - par svešu naudas piesavināšanu. vai ta ne? kāpēc visi tā saudzīgi izturas? varbūt Diena varētu uzņemties iniciatīvu un iesniegt ģenerālprokuratūrā iesniegumu izmeklēt to visu? galvenā bankovsku ģimenes draudzene Sarmiite taču vairs nav Dienā! no kā tad baidīties? uzņemties iniciatīvu - un tad būs arī skaidrs - ko tie četri darījuši, kāpēc klusējuši!
Kultūras darbinieks
K
Ņikita Mihalkovs kādā intervijā stāstīja, kā par zagšanu saka varas pārstāvji Krievijā : "Arī pie mums- Krievijā reizēm, dažās vietās, atsevišķos gadījumos, kāds, kaut kur, mēdz kaut ko nozagt. Tā vietā, lai skaidri teiktu zog vai zaglis." Kāds atbildīgs ierēdnis TV raidījumā arī nespēja skaidri pateikt, ka Bankovskis ir zaglis.
rex
r
Atvainojiet - LKF!
rex
r
- Vai KKF ir paredzēts kultūras pasākumu finansēšanai un kultūras darbinieku materiālam atbalstam? - Jā! - Vai Pēteris Bankovskis ir kultūras darbinieks? - Jā! Viņš ir literatūras, mākslas un kultūrkritiķis. - Vai Bankovskim ir tādas pašas tiesības saņemt materiālo atbalstu, kā jebkuram citam kultūras darbiniekam, kuram tas ir nepieciešams? - Jā! - Tad par ko ir runa? Viņš tikai paņēma to, uz ko viņam, kā kultūras darbiniekam, bija tiesības. - Tātad viņš pats piešķīra sev šo naudu? - Nu un tad? Arī Napoleons pats uzlika sev galvā Francijas ķeizara kroni, negaidīdams, kamēr to izdarīs pāvests. - Bet Bankovskis taču nav Napoleons... Toties viņš ir KKF valdes priekšsēdētājs!
Karamele
K
Nu bet klapēt tacu ciet! Šis t.s. Latvijas Kulturas fonds ir parodija par to, kas tapa 1987. gadā - ne jau Ziedonis vien bija galvenais, tikpat svarigi bija itin visi LKF entuziasti visā Latvijā. Un nu šo vārdu izmanto kaut kādiem nelietīgiem pseidointeliģenta darijumiem. Kādi vēl jautājumi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas