Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Pie Saeimas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sviests
s
Bļāviens,kāpēc nevar izmanīt MK Noteikumus ,ar kuriem resnajiem politikāņiem visādās valsts padomēs un valdēs ir tik fantastiskas algas -DAUDZU TŪKSTOŠU APMĒRĀ ???Kāpēc Godmanis par to nerunā??? Ko viņi tik vērtīgu izdara,ja sēdes ir reizi mēnēsi un citviet reizi ceturksnī ,ka šajā valstij smagajā situācijā citi var saņemt TĀDAS ALGAS faktiski par neko nedarīšanu???!!! Visādi kā piem.,,,Batjka,, -7000,-LS ,Vents Balodis (TB/LNNK !) domā tikai par savā kabatām! Kur ir Tēvzemiešu morāle???
juhan
j
Krievi allaž kliedz: grab nagarabļennoe. Laupi salaupīto. Uzliec kārtīgus progresīvos nodokļus 600. meršu braucējiem un pilsmuižu būvētjaiem - pietiks naudas gan pensionāriem, skolotājiem un policistiem, māsiņām.
uhu
u
varbūt uzreiz Krievijas vēstniecības mājas lapu lasīt,ne grostiņmurgus kas no tās atvasināti? Zdravije želajem tavarišči komsamoļci!
aha
a
ceri vien, ka taalaak buus tik mierīgi. Iesaku palasīt , tur labais raksts par šo teemu
Lolita
L
Priekš Čufančiki :D . Nekādi streiki neko nelīdzēs.Vai tad viņiem valdībā samazinās algu,atņems dienesta automašīnas,kabinetus,palīgus un padomniekus?Neko citu pat nezinu,ko darīt varētu,Vienīgi,ja ienāktu krievi vai ķīnieši un šitos,kuri sev salikuši tūkstošos algas un arī tos, kuriem šitie algas tūkstošos salikuši un kuri atļaujās tādas saņemt, izvestu lopu vagonos uz raktuvēm vai akmeņlauztuvēm,tad gan tas līdzētu.
Gatis Ievai
G
Kamēr uz Sibīriju neaizies vismaz viens vagons ar tiem dakteriem un dakterēm, kuri slimības lapas uz gadu izdod tiem, kuri ir vesekāki par veseliem, kā kādreiz bija tāds teiciens, ka viņam ir tāda veselība, ka mietu var dir.. lauzt, uz vella paraušanu tērēsies nauda.
Zigis Annai
Z
Izprast to prot jau pirmklasnieks, ja vien viņš nav no daudzbērnu ģimenes. Tā kā visu izprot un saprot, bet nebaidās ne velna. Nav jau arī dzirdēts, kas kāds no šiem kādā vārtu rūmē būtu nogriezts, ka kāds uzspridzināts vai kaut ar dēli nosists. Tāpēc dzīvo uz nebēdu, ceļ tik sev algas, ņem visādus padomniekus ar milzīgām algām, kuri savukārt lielu daļu atdod tiem, kuri viņus pieņem un tā tālāk.
izskatās,
i
ka visi komentāri atbilst situācijai, kur vaukšķi ZIN, ko darīt, bet augšas - nezin... Arzemju ziņās gan Euronews, gan RTVi skaidroja pasaulei, ka esam nonākuši krīzē, sakarā ar PASAULES ekonomisko stāvokli, bet ne vārda par pašu bāleliņiem. Tagad pašu bāleliņi jau saka, ka piketēja DALA sabiedrības, bet otra daļa...nepiekrīt. To jau dzirdējām pēc lietussargu piketa - daļa sabiedrības. Laikam gaida, ka apgāzīs saeimu un ministru kabinetu? SAGAIDĪS !!! Pašlaik piketētāji izskatās inteliģentāki par valsts vadītājiem - Godmanis BAIDĀS parādīties aci pret aci, tieši tāpat kā Koķe un Segliņš... Nu kāpēc tad tā strādājat, ka jābaidās? Kopējā situācija izskatās, ka IR citi, kas var nākt un visu uzlabot pavisam ātri, vienīgi, kā nodabūt nost no galvas esošos ???
K-K
K
... Miermiligu demonstraciju pamata ir so cilveku elitisms: 1) Izglitiba, + pienemta zinama limena etika un morale, 2) Augsts dzives iztikas limenis + bailes pazaudet esoso. Saja demonstracija neiet runa par izdzivosanu, bet cik reizes varam aizbraukt uz arzemem !!!. ... Bet ka ar tiem kuriem nav nekas ko zaudet, un, kuri dzivo uz jeb zem iztikas limena ???? Cik ilgi tie varetu piketet ar smaidu uz lupam ????
Ieva
I
Bet vispār tā skaitīšana, kas no veselības aprūpes viedokļa ir atļaušanās, būtībā ir tāds topošā ekonomista pirmziemnieka uzdevums, jautājums tikai, kā ar mūsu statistiku. No otras puses, var pameklēt cilvilizētu zemju, vai kaut vai izšķērdīgās amerikas....Nīderlandieši bija aprēķinājuši, ka sāpošu muguru dēļ ik gadus zaudē 1 procentu IKP. Varbūt arī kļūdījās, taču fakts ir fakts: tā ir liela problēma, un ne jau velti Domburšovā piesauca spondilozes, kas ierobežoto diagnostisko iespēju un pacientu neizglītotības dēļ ļauj krietni patukšot jau tā knapo budžetu.
Ieva
I
Cik atceros padomju laikus, tad Brežņeva tipa sprāgoņus turēja tikai pašā augšā, toties tiem, kas atradās pāris pakāpienus zemāk, vajadzēja ai, kā mācīties! Bija taču pat ierēdniecības skola....Var jau būt, ka šie tur tik vien mācījās, kā pilsoņiem batonus ausīs bāzt, taču mūsējie pat to neprot....
dzeris - Ieva
d
Nē, pilnīgi piekrītu, tas % no kopprodukta medicīnai, zemākais ES, tas vien jau liecina, kādas prioritātes Latvijā. Toties kurā valstī šīs te niecības, ko sauc par prezidentu, apartamentu remonts varētu tikt pasludināts par valsts noslēpumu? Kur ierēdņi paši nosaka sev štatus, algas, prēmijas, kur birokrātija rīkojas ar valsts naudu kā ar sqavu personīgo, brauc, kādos komandējumos grib, kur vispar valsts pārvalde uzskata, ka viņi ir saimnieki, nevis kalpi, utt., utt., , kur ir tik neprofesionāla valsts pārvalde, ko formē pēc savējo, nevis prof. principa, kur neviens ne par ko neatbild, kur ir vēl viena tāda valsts Eiropā?Kur vēl ir politiķu barotnes "uzņēmumu padomēs", t.i. kur vēl cilvēki saņem lielu naudu, ne par ko neatbildot un neko nedarot? Labi, neturpināšu, riebjas.
Ieva
I
Ar atbalstu vien nebūs līdzēts, ja nu vienīgi, lai panāktu atbildi uz jautājumu, kāpēc veselības aprūpei piešķirtais kopprodukta procents ir tik zems. Taču pašreizējā birokrātijā un bardakā var notērēt jebkuru summu, par ko liecina kaut vai "diženā" ideja apturēt attīstību. Un štrunts, ka mēs tērējam jau sen neskaitāmus miljonus, lai slimnīcās ārstētu to, ko var darīt mājās vai poliklīnikā-bet, kas cits atliek, ja, piemēram, uz diagnostiku ir trindas, endoskopiskajām procedūrām tāpat....Nē, vienreiz jābeidz taisīt tūkstošiem vērtas vīzijas, jo jebkurš narkotiku izplatītājs to noorganizēs par lētāku cenu, bet reāli jāapkopo statistika, lai, piemēram, redzētu, cik ir slimnieku, cik no viņiem ir ielaistu un kāda iemesla dēļ....
ukazs
u
Ir beidzot valdibai (jaunai, si valdiba ir japadzen un cietuma jasasedina pa valsts bankrotu) jadoma par razosanas attistisanu, parstrades attistisanu. Ir janoties visi valsti valdosie banditu grupejumi, kalvisu, skeles, naglu, sleseru, lembergu un viniem lidzigo un cietuma jasasedina ar visu vinu sazagtas mantas konfiskaciju. Ir jasak darboties. Par valdibas vaditaju ir jaiecel I.Sudraba un vinai patstavigi, bez zagligo,korumpeto partiju, partijnieku piesaistes jaizveido valdiba, jacer,ka prezidents bus izlemigs un padzis so valdibu, Saeimu.
dzeris
d
Tad, kad mediķi atbalstīs skolotājus un otrādi, un visui kopā atbalstīs pensionārus utt., utt., un tad, kad tautas vairākums sapratīs, ka ne viņi ir priekš valdības, bet valdība ir priekš tautas un dzīvo uz tautas rēķina, un arī prezidents, lai kāds viņš tur būtu, nav debesu dāvana, bet cilvēks, kam var papras;it atskaiti par katru latu, ko viņš iztērē,un ka viņš arī dzīvo uz mūsu rēķina, un kad tauta sapratīs, ka vara kaut ko dara tikai tad, ja nepārtraukti izjūt sab. spiedienu - tad būs pamats optimismam, ne tagad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas