Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Pieteikta vietu maiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vitas Krivchunas
V
Глупостей содержится в избытке как раз в статье автора - господина Асколдса Родинса! Как гласит крылатая фраза из еврейского анекдота: "Таки не дождетесь!"
cirks
c
Man jau šķiet, ka Medvedevam, ir tā teikt - pa bungām kā un kur viņš aizies ... ja pats demisionēs, tad vismaz droši, ka netiks tiesāts, kas būtu impīčmenta gadījumā ;)) .. un tad gan jau arī biļetīte uz Braitonu arī kaut kur būs pieglabāta ... :)
Clash
C
Bet vai Medvedjevs tiešām ir gatavs palikt Krievijas vēsturē kā nožēlkojams lupata, ja jā, tad kaut kas tik nožēlojams nav piedzīvots Krievijas vēsturē, ja neskaita Nikolaja brāļa ātro atteikšanos no pretenzijām uz kroni, bet tā bija februāra revolūcijas diktēta situācija, un Hruščova noņemšana no genseka amata, kam labrātīgi viņš nemaz nebija gatavojies. Tas pirmkārt būs trieciens visai Krievijas jau tā ne labajai reputācijai starptautiskajā sabiedrībā. Pārmetums par to, kāpēc šāda iniciatīvā ir tik ātri nākusi no pus gadu pabijuša jaunā prezidenta, vel būtu attaisnojama ar to, ka neilgi pirms jaunām vēlēšanām ar šādu iniciatīvu nākt būtu pat bezkaunīgāk.
[email protected]
h
Diktatori nepatīk? Bet Lukašenko? Tūlīt jau draudzēsimies un tirgosimies uz nebēdu! Krievijai vajag stingro roku un viņa pati tādu arī grib. Lai cik tas ciniski neizklausītos, Latvijai ir pilnīgi vienalga, kas Krievijā valda, ka tik vispār valda! Latvija kā grēkāzis būs noderīgs it visām krievu valdībām. Arī Tev Askold ir labi - savs honorāriņš atlec! Tu varētu dibināt Krievijas reitinga aģentūru! (3% par ideju!)
d'Andris
d
Piekrītu autora viedoklim. Esmu rakstījis, ka Krievija ar saviem uzkrājumiem ir labākā situācijā par citiem. Tomēr arī šis pabiezais dolāru spilvens laikam būs par plānu tādai "vertikālei" ar smaguma centru pret zemi atsitoties ...
Denis
D
Ну вернется и слава Богу! Какое тут в Латвии всем до этого дело?!
ZBL
Z
Jūsu koments tapis sadarbībā ar Krievijas vēstniecību? Paskatieties RTVi programmas, nevis atgremojiet Kremļa kabatas vaukšķus, bet sabiedrības intereses ir tādas, lai netiktu pieļauta Saļinisma atjaunošana, jo savādāk šo impēriju kopā nesaturēt.
dzeris
d
Viss pareizi, izņemot vienu kļūdu - rubulis patiešām kļūst par rezerves valūtu, tikai ne pasaulē, bet pašā Krievijā, kur rubļa devalvācijas dēļ visi vēlas tikt no tā vaļā, apmaiņā pret to pašu slikto amerikāņu dolāru, kura kurss aug, neskatoties uz Kremļa mēdiju veikto tautas zombēšanu, ka krīze tikai ASV un Eiropā, bet Krievijā krīzes nav.
skaidrs
s
Skaidrs, nesamudžināts Krievijas situacijas apraksts, kurš sakrīt ar Krievijas vadoso analītiķu secin­ajumiem.
Jautris
J
Roģinm tu taču raksti kā īsts zombijs. Paklausies pats ko esi uzcepis - Lai nu paliek Dome — Krievijā pašlaik tā vienkārši ir balsošanas mašīna, kas nepārstāv sabiedrības intereses. Par kādas sabiedrības tu runā? Protams, ka Krievijas dome nepārstāv tavas un Tavu maizes tēvu intereses. Ko tu mūžīgi cepies, ja Krievija nedara kā tev gribētos. Nepietiek, ka Latvijas valdību gribi raustīt, arī Krievijas vadība tev nepatīk,,l jo nerīkojas pēc tavām iegribām. Vakar vajadzēja paskatīties Lāčplēša uzvedumu no Burtniekiem. Tur Vansovičs ļoti labi attēloja Kangaru. Vai sevi sesakasatīji kangara lomā? Droši vien nē, jo savu nodevību jau vienmēr var attaisnot savās acīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas