Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Politiskās loģikas uzvara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Kāda razņica- cerkva vai božņica! Tak tie TĪRIE LATVIEŠI bija īstie cūkas. Vai tad nē?
artūrs
a
Viss loģiski- krievi nobalsoja vai nu pa Šleseru vai Ušakovu. Kā zināms krievu Rīgā vairāk... Plus vēl Šleserim pa labu nostrādāja reklāma uz kuras uzķērās daudzi, jo daudzi....
Pipo
P
Ušakovs- Šlesera makšķeres dzīvā ēsma. Atceraties , kā beidza pastāvēt vienas partijas tandēms, Šlesera- Godmanis? Dotajā tandēmā ir LPP, LC un SC, kuras pamatus veido vēl vairāki glumi partiju akmeņi. Drīz sāksies īsta pantonīma vodeviļas izpildijumā.
dzeris - otra puse
d
Politika ir kompromisu māksla, nevis principu tīrību demonstrācija. Tagad Šlesers te valdīs, bet tu varēsi demonstrēt visiem savus principus.
otra puse
o
Tikai tad, ja Ušakovs atteiktos no atbalsta Krievijas politikai un tās falsificētajai vēsturei; tikai tad, ja viņš atteiktos no idejām par jebkāda veida divvalodību - tikai tad es kā latvietis spētu viņu atbalstīt. Tikmēr man viņš būs tikpat liels ļaunums kā Šlesers.
resnis
r
Ridzinieki ir duraki un dabuuja ko gribeeja. So frazi es atkartosu nakosos cetrus gadus. Starp citu pats esmu ridzinieks, taa kaa kauns, ka sie frukti tagad vadis manu pilseetu.........
DL
D
Ušakovam ir precedents: zicpriekšsēdētājs Funts.! Laimīgi atsēdēt! DL
klusais
k
Baidos,ka sataisīs ziepes....
CR
C
Ja Usākovs nesataisīs ziepes un tiešām būs pilsētas galva un strādās pilsētai, tad SC nākamjās Saeimas vēlēšanās ir iespēja saņemt vēl vairāk balsu. Taču, ja šaksies tas pats, kas Šlesera savulaik vadītājā SM, tad SC kopā ar LPP/LC ātri vien nokļus politiskajā mēslainē.
pionieris
p
Nē, dzerim SCP ir - Saskaņas Centrs Putiniskais.
Ņirga
Ņ
FYI: SCP = Sabiedrība Citai Politikai.
pionieris
p
Dzeri, ko nu? Nobalsoji par Ušakovu, bet izrādās, ka iebalsoji arī Šleseru vicemēra amatā? Galīgi tev neiet. Gribēji ar krieviem sadarboties, bet iznāca Krievijas imperiālismu pabalstīt.
ai
a
Mūžīgi otrais-kurš gan cits!(Pat savā partijā viens nav noteicējs.)
klusais
k
Piekrītu, tāpat bija kļūda valdībā neņemt SC. Būtu vieglāk izstrēbt savārītos mēslus, bet tagad izskatās būs mūžīgā konfrontācija. Kaut gan , ja godīgi - varbūt arī labi , jo viens otram vairāk skatīsies uz pirkstiem.
dzeris
d
Personīgi es domāju, ka , gan rīdziniekiem, gan perspektīvā arī SC pašam, būtu labāk, ja SC atteiktos sadarboties ar Šleseri, kā sevi sakompromitējušu, un, mēģinātu veidot koalīciju ar JL un PS. Jo sadarbība ar Šleseri sakompromitēs jebkuru, domāju, šī bija SC kļūda. Tikai, "lai dejotu tango, vajadzīgi divi", baidos, tas nebūtu iespējams šo abu latvisko partiju principiālas pozas dēļ - ar krieviem, "maskavas roku "- ni un ni. Tikai, cik tad ilgi tos krievus varēs ignorēt? Agri vai vēlu - jāsadarbojas asr tiem būs tik un tā. Kas, tagad, kad vara Rīgā, faktiski, vienpersoniski pieder buldozerim - tas ir labāks variants? Kas grib tūlīt rakstīt, ka esmu SC rupors, varat nepūlēties, es balsoju par SCP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas