Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Roka roku tomēr mazgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Slovēnijā vai Slovākijā?
Observer
O
Tev jau nu gan vajadzētu zināt, ka mazo HES dubultā tarifa tēvs (galvenais bīdītājs) bija tevis tik ļoti slavētais Ģ. V. Kristovskis. To tev pateiks ikviens, kurš par šīm lietām interesējas.
Abdula
A
Domāju, ka kņada ap KNAB sāks norimt pēc Bičkoviča ievēlēšanas par Augstākās tiesas priekšsēdētāju. Zagļu banda nav tik stulba, lai nesaprastu, ka ne jau KNABs vai Prokuratūra reāli sēdina aiz restēm, bet tiesa!.. Uzsvars tiek likts uz tiesām, un to var just pēc ātri noklusinātā skandāla ap "Tiesāšanās ķēķi", pēc beidzamā laika dīvainajiem tiesu lēmumiem, kautvai Čepjolkinas attaisnošanas, to var just pēc Zatlera ievēlēšanai līdzīgās Bičkoviča bīdīšanas...
d'Andris
d
Šeit gan KNAB mazliet aiz ausīm pievilkts. Naudas ziedošana partijām taču ir pavisam legāla! Valsts pasūtījumi (nenosauktais sponsoru labklājības avots) ir ĪUB kompetencē. Jāsaka, ka ĪUB funkcija, ņemot vērā naudas plūsmu, ir vēl nozīmīgāka nekā KNAB! Vai vidējais "ar lietussargu bruņotais KNAB aizstāvis" zina, kas ir ĪUB vadītājs? Faktiski jau KNAB nodarbojas ar to korupciju, kur naudu mēģina sakasīt tie, kas pie valsts pasūtījumu lēmumiem netiek - mazie, vidējie. Un, domājams, lielie šos šad un tad arī "uzmet uz galda" tautas saplosīšanai. Vēlēšanu reklāmas arī ir tikai izņēmums, ar kuru arī būtu jānodarbojas Cimdaram, nevis Loskutovam.
J.Hermanis
J
cik patiesi vārdi. varu tikai pievienoties.
nifjodas
n
Acīmredzot kaut kas ar KNAB nākotnē tomēr notiks. Faktiskais stāvoklis prasa lai KNAB uzlabotu savu darbības mehānismu, arī ar tiesiskuma ievērošanu ne vienmēr šajā iestādē viss ir bijis kārtībā. KNAB nākotnē redzu kā iestādi kas uztur iedzīvotāju mantības uzskaites reģistru, vienlaicīgi nodarbojoties ar korupcijas novēršanas profilakses darbu, bet operatīvā darba funkcijas ir jāuztic VP struktūrām vai tas ir ONKAB vai Drošības policija, kas arī patreiz nodarbojas ar līdzīga rakstura NN izmeklēšanu.
dzeris
d
Kā jau trešās pasaules valstīs - bizness un politika neatdalāmi, tāp\ec KNAB kā kauls rīklē ne tikai politiķiem, bet arī lielai daļai biznesa, kas ar tiem čupojas un tā kārto lietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas