Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Šantāžas taktika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lucifs
l
""Jau pirms pusotra gada es brīdināju valsts pirmās personas, ka KNAB zog naudu. Es pašlaik neesmu gatavs nosaukt to cilvēku vārdus, kurus par to informēju." Iznāk, ka Vaškevičs, amatpersona, kuras tiešajos pienākumos ietilpst cīņa pret noziedzību, zinot par noziegumiem KNAB, pusotru gadu klusējis. Par neziņošanu, starp citu, pienākas sods." Rodina kungs!!! Lasot šos divus secīgos teikumus Jūsu skribelējumā, rodas iespaids, ka Jūs vai nu nelasāt, ko rakstāt, vai arī pats nerakstāt to, ko publicē, norādot Jūs kā autoru. Jums nav zināms ne veids, ne arī forma, kādā Vaškēvičs ir ziņojis par iespējamiem pārkāpumiem KNAB. Jums arī nav zināms, kādas darbības pēc tam ir sekojušas. Jūs nezināt to iespējamo pārkāpumu būtību, par kuriem Vaškēvičs ir nonācis aizdomās turamā statusā. Jūs nezināt arī to, cik pamatoti ir KNAB argumenti - piemēram, Vaškēviča advokāts Platacis tos publiski ir nosaucis par nožēlojamiem. Taču tas jūs neattur izdarīt secinājumus. Starp citu, es esmu lasījis laikraksta TELEGRAF interviju ar Vaškēviču, tāpēc uzdodu Jums jautājumu: Vai tas ir žurnālista cienīgi - izraut no intervijas atsevišķas frāzes un pasniegt tās tendenciozi, sagrozot teiktā būtību atbilstoši jūsu avīželes un tās saimnieku interesēm? Līdz šim Jūs man šķitāt viens no inteliģentākajiem DIENA žurnālistiem. Šobrīd es tā vairs nedomāju...
who cares
w
Var teikt, ka "bēguļoja pa pasauli" - bija devies 2 mēnešu atvaļinājumā uz velnsviņzinkurieni.
Ak, nabadziņš!
A
Te kaut kas neklapē - Vaškeviča iemīļotais izdevums taču ir "Vakara Ziņas". Un vēl par to teroru un iebiedēšanu - Gulbis taču vēl joprojām ir čokā. Vai tiešām viņa noziedznieka spējas ir tik visaptverošas, ka pat no cietuma lietas izkārto. :)) Bet autoram paldies par rakstu - izsmeļoši un kodolīgi.
YL
Y
Pareizi! Vēl nebēdz un aizej augustā uz abiem referendumiem un nobalso.
Altin Yildiz
A
Greizo spoguļu karaļvalsts. Gribas bēgt projām. -------------------------------------------------- ---------------------------------- Vēl nebēdz. Aizej 2. augustā uz referendumu un tad, varbūt būs jābēg šļesariem, bodmaņiem, kalvīšiem, šķēlēm, vaškēvičiem un pārējiem neliešiem.
kukainis
k
Gaidām, kad Kalvīts ar putām uz lūpām un roķelēm plašiem žestiem vicināsies un prasīs atbildību. Bet laikam jau būs kā tanī bērnības dziesmā - gaidu, gaidu, nesagaidu...
ES pats
E
Nav skaidrs kā varēja notikt tā, ka KNAB 26 maijā tika NOLEMTS, ka Vaškēcičam jāpiemēro "aizdomās turamā statuss", bet tikai 8 jūlijā viņš paraksta attiecīgo dokumentu. Vai tiešām viņš gandrīz 1,5 mēnesi bēguļoja pa Pasauli un nebija aizsniedzams? Var būt, ka viņu tad vēl "piesedza" vai cerēja ( KNAB, Vaškēvičs) uz kādu labvēlīgu iznākumu Loskutova jautājumā ( vai tirgus?). Kāda dalība tām "augstām valsts amatpersonām"? Ja viņš veiksmīgi izvairījās, tad kā varēja savlaicīgi uzzināt KNAB lēmumu?
pakausis
p
atkal nu.. cik var.. kaa kaut kaada shmuce - taa jaabeeg prom... taapeec jau ar taa valdoshaa klikje var to bezprigjelu atljauties, ka cilveeki taa vietaa lai kaut ko dariitu vienkaarshi muuk prom... nu kas taa par taktiku.. nu tev atnaaks sliktais un panjems priekshaa tavu sievu.. tu arii muksi prom? jeb tomeer pacentiisies sadot vinjam pa galvu un sievu aizstaaveet?... un ko tavupraat shitaadi tirlinji kaa Vashkevich dara ar muusu valstinju? tak jau to pashu..
DD1
D
Greizo spoguļu karaļvalsts. Gribas bēgt projām.
dzeris
d
Viss tas tipiski Latvijai - cīnās ar korupcijas apkarotājiem, bet amatā, kas saistīts ar milzīgu finansialu plūsmu kontroli atrodas cilvēks ar tādu reputāciju un jau pat ar konkrētām apsūdzībām. Varbūt kāds tic, ka nesavtīgas TP mīlestības uz Vaškevicu dēļ? Viss tas kārtējo reizi grauj valsts reputāciju, bet tā pie varas esošajiem sen neinteresē, bet kas interesē, var trīsreiz minēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas