Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Šlesers bēg no atbildības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sēlis
S
Šlesers atbild par to,kas ir viņa kabatā,pārējā atbildība gulstas uz tiem,kuri šo naudiņu tur ieliek.
RUNCIS KURU VISI ZIN!
R
tAALAAK ŠIS TE LIEKEEDIS UZ VALSTS RĒĶINA PAR ZEMI NEAIZBEEGS UN TIESA BUUS VISIEM VIENA , JO KUR IR PALIKUSI TIESA STARP ŠLESERU UN SUDRABU ???!!! ŠLESERS IR ŅUŅ',NA , JO KAA PARTIJAS VADIITAAJS ZINAAJA , CIK NAUDAS I PAREKSAA PARTIJAS , TAAPEEC AR KLUSEEJA UN SPEKULEEJA , BET VISU VAJADZEEJA GALA VAARDU SACIIT SAEIOMAA , TAA KAAA NAV KO TE VIŅU VISAADIEM andriem aizstaaveet , SUUDA BRAALIS RIEBIIGAIS KRIEVS!!!
Andris
A
Rodin, Rodin! Nu ko var zīst no pirksta, vai citurienes?! Šlesers nav teicis, ka Parex pārņemšana nebija vajadzīga, tādējādi neatkāpjas ne no domas par piedalīšanos pareizā lēmumā, ne arī, kā izriet, no atbildības par šo. Savukāt Sudraba toreiz klusēja, bet tagad žvankst - un tas ir bābiski (lai neteiktu - sterviski)
Raimonds
R
Šis bandītds atkal apstiprina savas vājās zoināšanas bet ļoti lielo nekaunību!!!
FARCOVSCIKS SLESERS
F
NU KO JUUS GRIBIET NO SLESERA,NABAGAM 8,KL. IZGLIITIIBA,,KAD BIJA PAR FARCOVSCIKU,TAD IEMAACIIJAAS NAUDU SKAITIIT.
degvins
d
Šveikā ir arī cits teiciens: "Zinām, zinām. Moskaļi apkāva vistīš, paspaidī meitīš, visu pajēm un aizgāj." Rodina un Ozoliņa ņemšanās ap katru Šlesera kustību ir šim teicienam atbilstoša, tikai moskaļu vietā jāliek Šlesers (Lembergs, Šķēle). "Diena"maina spalvu (īpašniekus), bet ne tikumu, jo gandrīz visur vainojama tikai trīs oligarhi.
vilis
v
Precīzi trāpīts.Tikai tā to populistu un demagogu var izvilkt gaismā lai redz arī tauta par ko vēl.Katru izteicienu,katru rīcību zem mikroskopa!
Karamba
K
Buldozers lieto seno anekdoti: " Nospēra mēteli.Viņam vai viņš, -bet tur kaut kas nav labi :) " Svarīgi radit šaubas.Ar meliem, puspatiesībām, jebko. Un tad jau skat- saruna ievirzas gluži citā, daudz patīkamākā gultnē :)
Hašeks
H
Šlesers priekš tam par muļķu, akuraat kaa Baluns , kad Šveiks viņu iztaujaaja , ko viņš ar tiem meitiešiem savaas dzirnavaas uz miltu maisiem dariijis , atbldeejis , ka priekš tam bijis par muļķu...
es
e
Šlesera izglītība nodrošina iespēju melot - sak, neesmu zinošs!
replika
r
Līgumus jau droši vien parakstīja Godmanis un varbūt vēl Slakteris. Ja valdības atbildība ir kolektīva, tad, protams, cietumā ir jāiet visiem... Un tomēr, ja tauta pēc pieciem mēnešiem ievēl Ivaru Eiropā, tad laikam kkas normāli nav. Varbūt ticīgie, garīdznieku mudināti, balsojot par reliģiozo :) Šleseri pie reizes iebalsoja arī Godmani?
regret
r
vai vadona loma nav paredzeta prezidentam?????? pie parnemsanas vajadzeja konstatet realo situaciju un izvertet .................................un sodit izzadzejus...............vai mums vajadzigi politiki ar apsaubamu reputaciju???
dzeris
d
Ko nu tikai par to Šleseri, no atbildības kratās arī visi pārējie, kad Latvijā vispār kāds ir atbildējis kaut vai par ko? Un latvju tautai nevajag neko, bet, vajag "vadoni", nu un Slesers - buldozeris arī bija vistuvāk tam tēlam ar savu nekaunību, kategoriskumu, solījumiem, nu un tauta arī nobalsoja par šo te parodiju uz vadoni, tad ko vainot?
replika
r
Kāpēc tikai Šlesers? Godmanis aizstāv pārņemšanu... Slakteris arī :) P.Raudseps savā ievadrakstā arī atbalsta līgumus ar Parex... Neticu, ka Dienā ir sākusies iekšējā viedokļu opozīcija...
zaika
z
Nez, cik gara tautai būs atmiņa pirms vēlēšanām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas