Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Somugru stāja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latviešu ments
L
Vecīt, es Tevi jau esmu sazīmējis. Neraksti netā savu patieso darba vietu. To tā var pazaudēt :) Un tad kad tevi vilks uz paklāja, muguru locīsi tu,ha ha ha ... Ņe peņjai na zerkalo, koļi roža krivaja.
Karlis
K
Labs komentars. Ilvess ir cilveks ar staju. Zatlers, Godmanis, Sleser, Riekstins - lupatas! Apskauzu igaunus par vinu prezidentu!
Mija
M
Pat netaisos locīties neviena priekšā. Man nav nekas pret krieviem- cilvēki kā cilvēki, daži labāki, daži sliktāki, tomēr Krievija kā valsts manī joprojām izraisa bažas. Tās nav īsti bailes, bet ļoti liela piesardzība, jo vēsture ir mācījusi, ka no tās puses nekas labs nav gaidāms. Būs jāpaiet ļoti ilgam laikam, lai latviešiem zustu šī apdraudētības sajūta, pie tam nevis valstiskā, bet personiskā līmenī, jo reta ir ģimene, kurai nebūtu vairāk vai mazāk baisu stāstu.
Daugavpils policists
D
Labdien. Es esmu krievs. Palocies, lūdzu, jūsu muguru manis priekšā. Nu, lūdzu, ieprieciniet mani.
Mija
M
Ne nu klusēju, nekā- biju priecīga par prezidenta veselīgo pašcieņu, tomēr kopējā virzība ir bēdīga, tāda klusa ''lienošā konntrrevolūcija'', kaut vai valodas jautājumos.
x
x
"Rīga, 2.maijs, LETA. ASV prezidentu Džordžu Bušu tik ļoti iespaidojis Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera teiktais Bukarestes NATO sanāksmē, ka, uzzinot par Zatlera vizīti ASV un plānoto tikšanos ar ASV viceprezidentu Diku Čeiniju, viņš vēlējies pats tikties ar Latvijas prezidentu. To intervijā aģentūrai LETA atklāja ASV vēstnieks Latvijā Čārlzs Larsons."
lux
l
_dzerim_ Visskumjākais ir tas, ka ne deputtāti, ne ministri no gaisa neiekrita. Viņus ievēlēja ;aši latvieši. Vismaz tā dāla, kurai galīgi vienalga, kāda programma. Ka tik kaut ko pasola, tā sakot cerībā, ka varēs pie kaut kā viegli tikt. Vispār var jau kādreiz arī pasmieties par igauņu nostāju principā nerunāt vairs savā valstī krieviski. Bet Igaunīgā, varbūt izņemot Narvu, nav jādzird rupja lamāšanās krievu valodā. Un situācija, ka kāds valsts sektorā strādājošais varētu nerunāt igauniski, vispār nav iedomājama. Bet kāda Latvijā situācija. Katrs loka muguru jebkura krieva priekšā, kas nav spējis vai gribējis iemācīties latviski. Skumji.
tam x
t
Kurā forumā tas, lūdzu, bija, un kur par to var izlasīt?
x
x
kad Zatlers nopietnaa starptautiskaa forumaa apseedinaaja Putinu, juus kluseejaat kaa ameebas. kad igaunji nenoziimiigaa sanaaksmee uzmet luupu, juus slapiniet biksees. vaacieties tachu prom, ja kaut kas nepatiik :)
lno
l
Visu cieņu igauiņiem. Latviešu līdējiem novēlu vēl daudzus sabojātus ancukus:))
Valstsvīrs
V
Iztrūkstošo lībiešu vietā uz Hantimansijsku aizsūtīts īpašu uzdevumu integrācijas ministrs Oskars Kastēns, tā ka pilnīgas nevērības no Latvijas valsts tomēr nav.
Zigurds
Z
Nav dzirdēts ka tur no Latvijas būtu sūtīts kāds lībietis. Jo Latvijā NAV valstvīru/sievu. Ir tikai varturi. Igauņu prezidents ir valstsvīrs.
Mija
M
Labi gan, ka maniem bērniem ir igauņu asnis! Nopietni runājot, man prieks par brāļiem igauņiem un domāju, ka arī mums nav ne vainas, tikai nākamreiz jāievēl sakarīgāka vadība, lai pašiem nav no kauna jāsarkst, jo no šiem zēniem un meitenēm stingru stāju vairs nav ko gaidīt, pārāk jau nu lokans mugurkauls austrumu virzienā.
WTF
W
Mani interesē, vai Latvijas lībieši kritizē Latvijas valsti vai latviešus par to, ka ir tikuši asimilēti? - "Kongresa delegātu vidū — īsteni "suverēnās demokrātijas" garā — nebija cilvēku, kuri teikuši kritiskus vārdus par Kremļa politiku mazākumtautību kultūru jomā," tā jūs te rakstāt. Nu jau gan Latvija demokrātijas paraugs, tāda pati kā Krievijā vadāma demokrātija un klusēšana pret politiķu patvaļu, tikai vienīgi nav Krievijai raksturīgās brutalitātes un prese brīva.
mjaa
m
nevaru iedomāties, ka kaut ko līdzīgu spētu izdarīt mūsējais prezidents, vai citas augstākās personas. Visu cieņu igauņu prezidentam!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas