Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Turies, Ukraina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
CoRPse
C
Латыши тупоголовые , дальше своей конуры вякать не можите . В отличии от вас России ни кто не может указывать ни ЕС ни США , а вас как имели веками различные сильные нации так и будут иметь . Россия была есть и останется независимой , ни от кого а Вы приЕбалТы сосите в очередной раз хуй ,тока на этот раз ЕСовский=))) России вы нах не нужны , так что можите дальше делать глубокией минет ЕС и США всем миром вас ни кто не побеспокоит !!!! С Неуважением из России!!!!!!!!!!!!!!!!!
jautājums garāmejot
j
>Līdz 1954.gadam Krima patiešām bija Krievijas sastāvdaļa, taču jau vairāk nekā pusgadsimtu nav. Pirms dažiem gadsimtiem vācu Rīga bija Zviedrijas karalistes lielākā pilsēta - nu un tad? No 1918. līdz 1940. gadam Latvija bija neatkarīga valsts. Nu un tad?
лидер нации
л
we are evil Empire !
Atmiņa
A
'' Drang nach Osten '' - un tā jau >1000 gadu - ko ta brīnīties par Krievijas reakciju ? ! Ukraiņu tauta jau varēs pati izlemt par NATO, tāpat kā Bogdana Hmeļņicka laikos ( toreiz jau arī solīja - '' Uz mūžīgiem laikiem kopā ar....'' - kas vairs atceras, jo , kā saka '' solīts makā nekrīt '' )
Йа креведко
Й
Удивлён, cik gudri komentāri pie šī demagoģiskā raksta.
..
.
neviens ar varu netaisās Ukrainai uzspiest NATO. Ar to arī atšķiras demokrātija no Putina suvenīrās demokrātijas - būs referendums, vai arī tautas ievēlēta parlamenta balsojums. Ne NATO ne Latvija neko nenoteiks. Bet no Krimas, vai jebkuras citas teritorijas, kas Krievijai varētu kaut teorētiski piederēt, bet defakto pieder citai valstij, tā atteicās savācot bez jebkādām kompensācijām Abreni - pamatojoties tieši uz defakto robežām.
stas
s
You say: "Russia wildly trying to prevent Ukraine (which people doesn't like it ) to be a NATO member... " I say: Latvia wildly supporting the inegration of Ukraine (which people doesn't like it ) to be NATO member... Boy, we are speaking about the same fact. Nice logic - Latvia is always good and right, Russia - bad and wrong,,, And you want us to bielive you are not obssesed?
hers
h
Līdz 1954.gadam Krima patiešām bija Krievijas sastāvdaļa, taču jau vairāk nekā pusgadsimtu nav. Pirms dažiem gadsimtiem vācu Rīga bija Zviedrijas karalistes lielākā pilsēta - nu un tad? Tātad - neatkarību Krimai !!! Piespiedu kārtā !!!
nu
n
nē rodin, referendums jaariiko par teemu - vai prasiit no NATO iestāšanaas uzzaicinaajumu. Šveice riikoja referendumu vai uzsaakt sarunas par stāšanos ES un nobalsoja nerunaat ar ES. Muusu kangari balsoja par sarunu rezultaatiem (demokraatija!) un DIENA reeja atbal;stot pirmsreferenduma melu kampaņu.
nu
n
ja tu rodin mazaak dzertu, tad atcereetos, ka Krievija panjeema Krimu no čingizīda Krimas hana, Krievijas sabiedrotā hetmaņa Hmeļņicka sabiedrotā. Ukraina tur tikai blakus bija. Ukraina NATO ir nonsenss, ja Lietubvaa NATO dzeeraajus-lidotaajus tikai sit un pacelj prostituutu tarifus, tad Ukrainaa buus ar nazi pa riikli - cita mentalitaate.
mareks sekliņš
m
Man nebūtu nekādu iebildumu, ja Zviedrija pieprasītu atpakaļ sev Rīgu. Pirmais pie savas mājas paceltu Zviedrijas karogu. Pie mums jau sāk izskatīties tik traģiski, ka par valstiskumu drīz tāpat varēsim vairs nedomāt.
das
d
Ja ukraini ciena sevi, savu valsti ciena, mil un ir patrioti tad vinu intereses ir iestaties NATO. Krievijai tas skauz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas