Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Uz Ķīnu bez apdoma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
amm
a
`Augsti godātais` un `ļoti cienītais` (iespējami abās dzimtēs) nav pielīmēti kungiem vai dāmām, bet gan lietoti vienkārši dažādības dēļ - lai neatkārtotu vienu un to pašu adjektīvu. Citādi varētu un patiesībā var lietot gan `geehrt`, gan `uvažajemyj`, gan `dear` - atsevišķai personai, vairākām personām vai visam (klātesošās vai klātneesošās) sabiedrības kopumam.
Laima Dzene
L
Netiesājiet, lai jūs netaptu tiesāti. Jo , ar kādu tiesu jūs tiesājat, ar tādu jūs tapsit tiesāti; un ar kādu mēru jūs mērojat, ar tādu jums taps atmērots. Mt. 7:1,2
minna
m
Žēl - tik slaids un tik maziņš.
chukdaks
c
Valdis atkal nav padomaajis, ka braucot atbalstiit sportistus vins arii brauc atbalstiit Kjiinas diktatuuru Tibetaa un cilveektiesiibu paarkaapumus. Varbuut prezidentam vajadzeetu kaadu moraali stabilaaku padomdeveeju, kas speej kritiski izveerteet vinja labas gribas sociaalaas aktivitaates.
Valdis
V
Labi, ka Zatlers brauc uz olimpiādi. Pat Dalailama aicināja nejaukt sportu ar politiku. Kur tad bija visi Pekinas noliedzēji, kad tika izraudzīta olimpiādes norises vieta? Sēdēja kā pelītes savās aliņās un gaidīja, lai pieņem lēmumu par spēļu rīkošanu Ķīnā, lai pēc tam varētu pilnā rīklē kliegt un izsist sev politisko kapitālu. Tas pierāda, ka mūsu prezidents spēj arī patstāvīgi domāt un pieņemt lēmumus. Lai viņam tas izdotos arī turpmāk!
Autoram
A
Gribu atgādināt, ka tika boikotētas arī vēl vienas olimpiskās spēles - ASV. Toreiz no Varšavas pakta valstīm piedalījās tikai Rumānija un tās delegāciju atklāšanas ceremonijā publika sveica pieceļoties kājās. Diemžēl no tā visa nekādu ieguvumu nebija....
zz
z
Mums bija Prezidente VVF-pēc uzvārdA un vārda abreviatūras,tagad mums ir ZZ-Zatlers,Viņš dara visu,.lai tautas cieņu neiemantotu nemūžam.Lilitiņa tak ar ar savu pārdevējas saprašanu tik dikti grib braukt!
Santīms
S
Ko vēl var sagaidīt no zooparkā ievēlētā kandidāta? Pirmā doma: "Kas es esmu?" Otrā doma: "Laiku vismaz pavadīt koncertos un ekskursijās!" Nākošā doma: "Ko mani rakstīs vēstures grāmatās?"
Antiolimpietis
A
Ja Zatlers var tik konsekventi doties uz Kjiinu, tad var braukt ari uz Khartumu un iedzert teeju ar turienes vadonjiem, varbuut shie uzaicinaas liidzi trenkaat cilveekus Darfuuraa. Ja grib veel citu shaubiigu kontaktu var braukt uz Harari buchot Mugabem roku un iet ziilonjus un lauvas luukoties. Gan Sudaanaa, gan Zimbabvee ir ko redzeet un dariit ja ar "pareizajiem" var sadziivot. Bet vai vajag?
hmm
h
šādi nosakot protokols, nevaru izvēlēties ko lietot: " Oficiālās reizēs, uzrunājot Latvijas Valsts prezidentu, Saeimas priekšsēdētāju un Ministru prezidentu, saskaņā ar protokolu, paredzēts lietot uzrunu “Jūsu Ekselence”. Ministrus un citas augstākās amatpersonas uzrunā “Augsti godātais” (kungam) un “Ļoti cienījamā” (kundzei). Mazāk oficiālās reizēs, uzrunājot Latvijas Valsts prezidentu, lieto uzrunas formu “prezidenta kungs” vai “prezidentes kundze” vai arī min uzvārdu. Rakstot vēstuli Latvijas Valsts prezidentam, lieto uzrunas “Augsti godātais (uzvārds ģenitīvā) kungs” vai “Ļoti cienījamā (uzvārds ģenitīvā) kundze”."
Lili.
L
Ļoti trāpīgi teikts -bez apdoma. Liekas, ka ne tikai brauciens uz Ķīnu, bet gandrīz viss, ko runā un dara Zatlers ir bez apdoma. Pseidopopulistisks izklaides tūrists, kurš grauj valsts prestižu un pat nedomā atbildēt par saviem vārdiem. Šorīt LNT aicināja piedalīties referendumā un visu par to izstudēt viņa mājas lapā. Vienīgais interesantais jaunums tur bija viņas sievas CV - no pārdevējas - par sarežģītu tehnoloģiju iestādes direktori. Valsts budžets nav domāts saldā pārīša izklaidēm un Latvijas prestiža graušanai. Referendums jau būtu jārīko nevis par Saeimas, bet gan par Zatlera (vai kundzes) atlaišanu.
vova
v
voldiņam nav nekāda politiska svara. kur papūš pašlabuma vēji, tur voldiņš aizpūšās.
lno
l
Uz Ķīnu bez apdoma. ___________________________________ Nu, Askold, Zatlers un doma? Kaut kas neklapē:)
Latvijas tauta
L
Atkal kāds smerdelis manā vārdā izsakās.
Dr.xy
D
Zatlera kungs,ja Jus milat Latviju,tad ludzu palieciet uz visiem laikiem Kina.Vai ari Krievija. Prieks Jums jau nu laikam Krievija butu Tuvak pie sirds,un drosi vien ar laiku uz turieni parvaksies ari Slesers,Pauls u.t.t.Tad Jums bus kompania ar kuru varesiet apmeklet Pugacovas un citu superzvaigznu koncertus. Latviesu tauta par to Jums butu loti pateiciga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas