Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Vai būt citai politikai?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
Ja tiek pārmests, ka Rodins attēlo jauno partiju bez ierastā negatīvisma varētu piekrist.. bij atur šis tas pieminēšanas vērts negatīvs, bet nepieminēts, par to jāpiekrīt. par uzņēmējdarbības veicināšanu - lai kā arī nebūtu, SCP ir vienīgie, kas par to vismaz runā..
11 tramvaja vadītājs
1
Gribētos jau domāt, ka viss būs labi un jauki, bet diemžēl Optimistam ir absolūta taisnība.
zvirbulēns
z
Nu tā jau ir - sakarīgākais valodā nav vis pats vārds, bet tonis, spēks, modulācija, temps, kādā tiek izrunāta vārdu virkne,-īsāk sakot, mūzika, kas atrodas aiz vārdiem, kaislība aiz šīs mūzikas, personība aiz šīs kaislības: tātad viss tas, ko nevar uzrakstīt. :)))
Onjons
O
domaaju, ka interesee gan, pie kam, te zinjas bija daudz vairaak kaa daudzos citos rakstos un portaalos.. taapeec tas pasaakums arii notika, lai radiitu publicitaati - tie, kas nebija noteikti gribeeja zinat sii uznaaciena detaljas.. es ar interesi lasiiju, piemeeram, TP kongresa aprakstu, lai kaarteejo reizi paarliecinaatos, kaa tie laudis turpina iesliigt pasapmierinaatibaa, demagogija un "veco meerku" turpinaasanaa..
zvirbulēns
z
Kurus interesē pasākuma norise, kurus? Diena, cik noprotu, nav dzeltenaa prese.
Onjons
O
partijas programmmu var izlasīt internetā un tāpēc nav jāiet uz kongresu.. Rodins aizgāja uz un aprakstīja pasākuma norisi.
zvirbulēns
z
Ta tai rakstā viss ir garām, viss! Pamatjautājums partijām ir partijas programma, un ar šo partijas programmu būtu jāsāk un jābeidz. Kas runājuši, kā runājuši nopietnus cilvēkus neinteresē? Ja programmas nav, tad faktiski nav arī par ko rakstīt. P.S. Var pakult mēli par partijas dibinātājiem, taču arī tas nevienu faktiski neinteresē! Kurš tur pirmais, kurš otrais - nu kāda tam nozīme? Ta nekāda!
Onjons zvirbulēns
O
un kas tieši ir garām?
Arkls
A
Dienai neparasti liels maigums pret SC (P). Nevar saprast, kāpēc. Parasti Rodins par visu uzjautrinās, bet šoreiz svētsvinīga nopietnība. Nu kaut kā man tas Kokina-Štokenberga-Pabrika četrstūris ar juristi kāviņtursauc neliekas Latvijas nākotnes cerība. Smieklīga ir arī sava socialliberālisma pozicionēšana Eiroparlamenta Tautas partijas grupā. Īstā vieta viņiem būtu pie liberāļiem, pazīstamajiem varavīksnes meistariem, ne jau pie konservatīvajiem. Kam tad Pabriks, EP kandidāts,, īsti melo - Eiropai vai Latvijai?
zvirbulēns
z
Rodin, nu kas tas te Jums ir, kas? Vai tad Jūs esat šīs organizācijas biedrs? P.S. Vispār drūmi, kā tā var rakstīt viena brīva un itkā neatkarīga avīze, turklāt garām?
ss
s
nākošajā saeimā pie rulles jābūt scp,jl,ps,ja tauta to nesapratīs,pati vainīga...............paši saprotat
Manja
M
Visi ker tikai uz mulkji. Baigie miljonari, par saviem makjeliem tik doma,un tad tikai kladzina-tauta,tauta.lai liek man mieru , zuliki tadi..
Hameleons
H
Ir dzirdēts, ka Latvijas ceļs kādreiz organizēja Latvijas Pirmo Partiju. Tagad šīs partijas ir apvienojušās. Vai Tautas partija organizē SCP, lai pēc tam apvienotos?
harizmātiski kretīni
h
laiak liels cits aparāts, un smuka frizūra, ne smadzenes, tādi patīk vecenēm-žigolo
ārprāts
ā
kalsos radio 1 "krustpuktus", runā tp briedis, viņš neatceras, ir vēlejis par loskutovu vai strīķi un vispār neko neatceras... kā tp tik izcili izdodas atrast kretīnus..........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas