Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Vajadzīga pārbūve

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
kopumā- man ,allaž, bijis JOCĪGS priekšstats par cien. Rodinu. Var jau būt, var jau būt...ka viņš NAV dīvainis...
[email protected]
h
Un vēl piedevām - pieminekļu inspekcijas darbinieku dzīvokļus un mājas vajadzētu pasludināt par vēstures pieminekļiem! Un tad, kad vajadzēs pārbūvēt ateju, taaad !!!!
Zigurds
Z
Godmanim bikses trīc no domas vien, ka Juta Strīķe varētu būt par KNABa priekšnieci. Tapēc viss tika laists darbā, lai tas nenotiktu un kliķe varētu turpināt muļķot tautu, piesavinoties vēl to, kas palicis. Uz Godmaņa sirdsapziņas vēl ir idiotiskā prhvatizācija viņa pirmās valdības laikā. Arī to varētu izvilkt gaismā, kad tiesās tos, kuri Latviju noveda bankrota priekšā.
[email protected]
h
KNAB direktora kandidātam ir nepieciešams plašs sabiedrības un Saeimas deputātu atbalsts -------------------------------------------------- ----------------------- Cienījamais Askold, Tu kaut ko steigā esi pārpratis. Man šķiet, ka KNAB diektoram nemaz nav svarīgs vispārējs atbalsts. Vispārējs atbalsts ir nepieciešams likumiem, kuri neļauj zagt, neļauj sazagto slēpt un ļauj jebkuram žulikam pieprasīt pierādīt savas bagātības legālo raksturu. Un tad, Askold, KNAB vadītājs varētu būt da jebkurš jurists + administrators.
biznesmenis
b
Kā pirmo būtu jālividē Pieminekļu inspekciju, jo ar tādu absurdu birokratiju un birokrātu baru nav nācies nekur citur man saskarties.Pie tam vēl spiež ārā kukuļus par katru skaņojumu un atzinumu(bez atzinuma nevar nodot objektu un uzņēmējam uzreiz ieslēdzas soda naudu skaitītājs par katru kavēto dienu). Tās funkcijas ar likumu mierīgi var atdot pašvaldībām, tuvāk un labāk.
Trin Tragula
T
Askold, apsties sarakstu ES padomēm un salīdzini ar ministriju piedāvāto kompetenču un kaut nosaukumu sarakstu pirms lieto šādu argumentu
Žuks
Ž
Diezin, ko Askolds tādu ir šoreiz sapīpojies, ka vēlamo sācis uzdot par notikušu! Kaut kā neatbilst viņam.
jautājums
j
Kur tie atlaistie cilvēki ies, ja ielas jau pilnas ar bezdarbniekiem? Valsts pārvade ir jāsamazina laikā, kad tautsaimniecībā ir reāls pieprasījums pēc darbaspēka. Tagad mums būs ļoti daudz bezdarbnieku... Kas nepirks vairāk par dienišķo maizi, neies uz frizētavām un SPA, kafejnīcām, klubiem, teātriem un muzejiem. Arī Dienu un dzelteno presi nopirkt nevarēs...Līdz ar to bankrotēs arī šie pakalpojumu sniedzēji un arī kļūs par bezdarbniekiem... Bezdarbnieki nevarēs norēķināties ar bankām un paliks uz ielas. Ar ģimenēm... Un ,kamēr lidosta nav slēgta , dosies prom. Ne vairs uz Īriju, drīzāk uz Jaunzelandi... Un nekas nemainīsies, kamēr netiks nodrošināta uz eksportu vērstas ražošanas attīstība
x
x
atbalsts Elizabetei par 9 ministrijam. autors velti sapriecajas- jo sanak ka darba joma tiks izskjidinata jaunizveidota samilzuma, kam bus papildus visvairak jautajumu epsco vai ka tur to sauca, padomee, bezdarbs, iznjemot pabalstus, nebus jarisina nevienam, tachu atseviskja kultura ar ikoniskiem pieminekljiem gan tiks saglabata utt.:)
Ilgvars
I
Ļoti daudzi gribētu zināt visu valžu, padomju, pilnvarnieku sarakstus un to algas ko Godmanis grib vēl paildzināt līdz jūlijam un tad ne jau likvidēt ,bet tikai samazināt to skaitu un nedaudz samazināt algas.Arī eksprezidente Vīķe-Freiberga ieteica šo darbu veikt sabiedriskā kārtā. cik noprotu ka valdošai elitei un tās draugiem vēl jābarojās no šīm institūcijām. Ceru ka Diena šo informāciju iegūs un publicēs lai nodokļu maksātāji zinātu šos''fenomināli 'spējīgos "pārstāvjus kas pārzin vislabāk visas valsts nozares par to saņemot kliedzoši neadekvātu atalgojumu.
Frenck
F
Nu gan, lien taukmūļiem d... bez ziepēšanas! "Dienu" vairs pazīt nevar. Vēl nesen atbalstīja Saeimas atlaišanu, tagad vairs ne! Un vēl pamanās paslavēt taukmūļus par viņu ideju atlaist Saeimu tūlīt. Vai ar loģiku viss kārtībā???
dzeris - Muzejnieks
d
Tādā gadījumā, tas tikai kārtējo reizi pierāda, ka man taisnība, kad es visu laiku runāju, ka visas tās reformas ir tikai imitācija, un sav;ējo intereses aiztiktas netiks, un es nesaprotu, par ko te Rodins tā priecājās.
Tānte
T
diemžēl realitātē tiks likvidētas teši tās aģenūras, kas ir muzeji, bibliotēkas, zinātniskie institūti utml., nevis dažādi valsts pārvaldes veidojumi. Dzīvē to jau pierāda 'taupīpas politika, kurā visvairāk cieš maz atalgotie amati, kā, piemēram, apkopējas.
Muzejnieks
M
Par muzejiem šajā gadījumā nedomā?! Paskaties Godmaņa tik "karsti" aizstāvēto projektu! Neesmu skaitījis, bet uz aci izskatās, ka "reorganizējamo" valsts aģentūru skatliskajā ziņā muzejiem tiks "lauvas tiesa". Un tas saucas - VALSTS PĀRVALDES IESTĀŽU SKAITA SAMAZINĀŠANA.
dzeris - Gita
d
Nevajag jaukt galvu, visi saprot, ko šeit domā ar valsts pārvaldi un ka nekādus muzejus ar to neviens nedomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas