Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Valdības īsā sēde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Ir paklausīgi iestāžu vadītāji un nepaklausīgi, pirmie turas ilgi, jo nevienam nemaisa un dzied tādu meldiņu, kuru viņiem atsūta, otrie tik ilgi līdz viņus palūdz, vai skaidri un gaiši noēd. Nebūtu Loskutovs uzkāpis partijām uz varžacīm sēdētu sava postenī līdz pensijai. Ir daudzi piemēri, kur ministriju paspārnē sēž daudz lielāki grēkāži par Loskutovu, bet viņi ir noderīgi, izpildīs visu ko liks.
Seržs
S
Loskutovam pārmeta, un droši vien pamatoti, ka viņš "kā iestādes vadītājs nedarīja visu, lai iestādē būtu izveidota droša kontroles uzskaites sistēma". Runa ir par tiem aptuveni 135 tūkstošiem latu, kuri izgaisa no KNAB ēkas. Tas ir pamatoti ! Askold, nu kam ta vēl būtu jānotiek (kāds jānovāc vai kā) , lai Tu beigru aizstāvēt !?
Santīms
S
Loskutova medību sezona jau sākusies pagājušā gada rudenī un turpinās joprojām, piekrītu Pabrika teiktajam, bet sabiedrība šajās medībās nebūs dzinējsuņi.
Santīms
S
Veldre nepārprotami skaidri pirms komisijas sēdes pateica sabiedrībai, ka viss ir nolemts - Loskutovs jāatlaiž. Tāpēc Maizītim tika uzdots izskatīt KNAB darbu ļoti šaurā skatījumā, kas jau ir ir pārkāpums, jo komisijas vērtējums ir ar nodomu virzīts temdencionālam, vienpusējam, pozīciju gribētam atzinumam. Turies, Loskutov!
Tāuntā
T
Zvirbulītim vienkārši "templīti" ("sagataves" Words latviešu versijā?) sajuka...
Ņau!
Ņ
Ai, Zvirbulīt - kas noticis - galīgi pelēkās šūniņas atsaka - tā tas nabaga Ozoliņš visu galviņu aizņēmis, ka ne autora vārdu vairs nesaskati???
>> dzerim
&
Neesi nu naivs, nav te nekādi savdabi, un visi ļoti labi saprot, kāpēc jātiek vaļā no Loskutova. Un veikts šeit tiek mērķtiecīgs, sistemātisks darbs, lai noskaņotu sabiedrisko domu pret Loskutovu. Un jānodara šoreiz bez kļūdām, ar garantiju, lai nesanāk kā Kalvītim, kurš pasākumu izgāza. TP kļūdu limits ir izsmelts, kā teica Lagzdiņš, viens no partijas vecbiedriem. Tagad cīņa notiek uz ļoti lielām likmēm. Situācija koalīcijā arī galīgi neprognozējama, vēl tā Godmaņa trauma, var arī valdība krist, situācija dramatiska, sākuši pat partijas dūžiem seifus kratīt. Nu kā lai te kādam neuzdod nervi?
sētniece
s
Kā "Diena" taurēja par o.grinberga lietu, kā viņi pūta viena bezatbildīga ģenerālprokurora stabulē, kā gribēja, lai cilvēku nepamatoti notiesā, bet te lūk, kur Loskutova nolaidība vai acīs durās, kur Maizīša nekaunīgā Loskutova piesegšana pat aklam redzama, te Rodins uzmurgojis rakstiņu, cik Ļoha mums svēts! Fui, šitos pretīgos mūļus ! :(((((((((((((((((((((((((((((((
101
1
Jo Loskutovu ātrāk atlaidīs,jo labāk. Nevar KNAB visu laiku nodarboties ar priekšnieka bezatbildības jautājumu risināšanu,un LOskutovs nevar,būdams priekšnieka amatā,nodarboties ar politiku. Pēc vakardienas KNL,kad Strīķe pateica,ka politiķi nesakot,ko izmeklētajiem darīt ar krimināllietām,man palika jocīgi. Vai tad KNAB izmeklēšanā līdz šim vadījās no politiskiem uzstādījumiem?Un vēl. Par naudas zādzību nav vairs aizdomās turētie,bet jau apsūdzētie. Loskutovs tā arī līdz šim nav sapratis savu atbildību par notikušo.Ja viņš nav spējīgs organizēt darbu KNAB,kāda korupcijas apkarošana var būt. Tikai kampaņveidīgi pasākumi,it kā skaļi uzsāktas lietas,bet pēc tam ilgs klusums.
dzeris
d
Mani vienkārši sajūsmina šī matu skaldīšana - ir L. vainīgs vai nav. Jābūt lielam savdabim, lai nesaprastu, kāpēc L. obligāti jāatlaiž, un kurš nodarījis lielāku ļaunumu valstij - tie Loskutova izvērtētāji un tiesātāji vai L. un KNAB. Muļķu zeme, uz priekšu! Mums patīk dzīvot mēslu čupā, un mēs tur dzīvosim, un traucēt sev nevienam neļausim!
Hugo
H
No Loskutova atbildības skatu punkta šeit pat nav būtiski, vai tā bija provokācija. Nolaidība bija. Būtiski jautājumā par provokāciju ir tas, kurš no TP ar priedes lakotu koku saņems sitienu pa zarnām.
zvirbulēns
z
Aleksejs Loskutovs pats naudu nav zadzis, nav arī bijis pat attāls noziedzīgā nodarījuma līdzdalībnieks. ---------------------------- O, Ozoliņ, to nu mēs vēl nezinām. Revīziju atlikšana ( skatit atzinumā teikto) var liecināt par gluži pretējo. Turklāt, vēl jau jāvērtē, vai Loskutova rīcībā nav saskatāmas KL esošā panta par nolaidību pazīmes. Ar šo darbu Maizītis nodarbosies, kad būs pierimušas kaislības, un, ja viņš netiks pārcelts KNAB priekšnieka amatā.
wiwiy
w
Es patiesham gaidu to citu "lielo" priekshnieku atlaishanu...pat loti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas