Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

2 visu liek uz reģioniem

Ir ļoti nopietns priekšlikums par varas novirzīšanu uz reģioniem naudas izteiksmē, nodokļu pārdalīšanu par labu pašvaldībām, šodien intervijā _Neatkarīgajai _saka Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers.

Laikraksta intervijā, kas notiek ar AŠ2 jeb LPP/LC līderi A.Šleseru un Tautas partijas vadītāju Andri Šķēli, TP līderis uz vaicājumu, kad tad būs kustības Par labu Latviju! piedāvājums politikai, atbild, ka piedāvājums būs līdz 12.jūnijam. «Uzņēmēji ir noformulējuši pamatredzējumu, ko iedevuši politiķiem. Uz to esam atbildējuši «Nu, jā! Sniegsim savu redzējumu.»»

Vaicāti par to, kāpēc abi politiķi ar savu darbību neceļ uz augšu kritiski zemos viņu pārstāvēto partiju reitingus, A.Šlesers teic, ka turpmāk nopietnāk būs jādomā par personālijām, kritiskāk jāvērtē partijas biedri, deputātu kandidāti, potenciālais atbalsts viņiem. «Jo šīs vēlēšanas būs atšķirīgas – katrā no pieciem reģioniem jābūt saviem līderiem, kandidātiem, tas nozīmē, ka sarakstā jāiet cilvēkiem, kas reāli var cīnīties par ievēlēsanu,» saka A.Šlesers.

Viņš arī norāda, ka partiju apvienība sola būt lielākais politiskais spēks, lielu uzsvaru liekot uz reģioniem «caur konkrētiem politiskajiem spēkiem». «Un pašvaldībās, kur ir spēcīgs līderis, viss notiek,» saka A.Šlesers, norādot, ka viss notiek gan Rīgā, kur vadībā ir viņš, gan Ventspilī, kuru vada Aivars Lembergs.

«Jā, esmu pieļāvis kļūdas, bet, ja analizējam sauso atlikumu no mana un citu darba, tad esmu plosījies, ņēmies un darbojies, pārējie tikai uzskaitījuši manas kļūdas, bet paši neko nav darījuši. Triju Zvaigžņu ordeņus šodien dod tiem, kas nekā nedara,» intervijas nobeigumā saka Rīgas vicemērs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas