Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Atbalstām veselības ministri Rozentāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Īpaši labs
Ī
īpaši labs TP frukts te zemāk parakstījušos plejādē ir Gardovskis, Rozentāles kursabiedrs.
Kaspars Gasūns
K
Man kaut kā reformas un Rozentāle nelīmējas kopā. Šiet vien ir uzskaitītas lietas, kuras no Rozentāles nav nācies dzirdēt. Nevienu reizi viņa pat šādu uzskaitījumu (cits jautājums, cik lielā mērā tas atrisinātu problēmas) nav publiski piedāvājusi. Manuprāt, jādiferencē - Rozentāle vai reformas.
Laiks
L
Nolikt viņus dzīvot Ukros . Un tad pēc pusgada parunāt -kas tur par štelli ir ar to reformu ...Tak galīgi pa mākoņiem vien dzīvo!!
Ieva
I
Beidz muldēt. Kāpēc pie mums neviens pat netaisās izmantot struktūrfondu līdzfinansējumam nepieciešamo naudu, kā to ir atļāvusi EK? Tāpēc, ka ministrijās apgūst tik maz, ka nekāds līdzfinansējums tāpat nesanāks? Turklāt ir arī citi avotu, kur naudu Eiropā meklēt. Protams, ministrei.
Ieva
I
A tu vēl pirms plānveida palīdzības atcelšanas papētīji, kas tais Rīgas slimnīcās guļ? Galvenokārt laucinieki. Arī uz sarežģītākajiem izmeklējumiem rīdziniekiem rindas bija pat vairākas reizes garākas...
Lelle
L
Vai TPJOpaki apbraukāja šitos jefiņus-oranžo pakalpiņus un lika parakstīties pēc Rozentāles pavēles? Ir nu gan līkas muguras tiem latviešiem! Tie TP jātur šāviena attālumā no valsts stūres un siles!!! Turpinam grimt....
nodokļu maksātājs
n
Tas viss ir jauki, bet kā tur bija ar tām prēmiju izmaksām? premjers ar rīkojumu aizliedza prēmijas, bet atsevišķās vietas tās izmaksāja. Arī šai kundzei ir savs stāsts, pirms viņa kļuva par ministri. šādiem cilvēkiem nedisciplinētiem cilvēkiem nevajadzētu ieņemt augstus amatus. jo tas ir viens no postu pamatiem.
KLM
K
Pasakiet man, ka esmu netaisna un ļoti subjaktīva. ............................................... ..................................................... Kundze , nomierinaties, Jūs tāda būtu (pat vēl ļaunāk !) , ja apjūsmotu augsāk minētās dāmas un kungus.
vedekla
v
Vājprāts, kā esmu šajā sievietē vīlusies!!! Laikam pirmais priekšstats bija nepareizs. Kas ar mani notiek, ka man riebj Šlesers, Segliņš, Muižniece, Rozentāle un vēl... Pasakiet man, ka esmu netaisna un ļoti subjektīva.
tjotja Motja
t
Un ko cienītie kungi ieteiks? Naudu uzdrukāt jau šodien uz pusdienu laiku? Var un vajag prasīt, bet tikai tad, ja ir zināms, kur to var dabūt. Šajā situācijā iespējams tikai uzdrukāt, t. i. devalvēt latu. To jūs, godātie dakteri vēlaties? Bdet tautai iesaku mazāk tempt šņabi, nožēlot grēkus, lūgt Dievu, brīvajā laikā strādāt un veikt fiziskas aktivitātes.
Saule
S
Parakstījušie ir nožēlojami, gļēvi cilvēciņi.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
SĀCIET AR TO, KA KURŠ NEMAKSĀ NODOKĻUS LATVIJĀ, TAM TE NAV NE MEDICĪNAS, NE CEĻU, NE........................ UN ATKAL IEBĀŽAT NAGUS ČEKISTU PUVEKĻOS...........
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
BALSTAT VAI NEBALSTAT VIŅAI NESTĀV UN NESTĀVĒS NESPĒJĪGA IZVEST REFORMAS, JO NEGODĪGA ZAGLE KUKUĻŅĒMĒJA
Vuarzazi
V
Julijā Diena publicēja ministrijas datus, 80% no veselības budžeta paliek Rīgā, kur dzivo 40% no iedzivotājiem, atlikušā Latvijā 20% no veselības budžeta. Satversmes 111.pants « Valsts aizsargā cilvēku veselību un garantē ikvienam medicīniskās palīdzības minimumu. »
Ligita
L
Jā, jā. Visi tie, kam nav atņemts, bet varbūt pat pielikts. Saprotama lieta, ka atbalstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas