Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Atbalstīsim Gruziju, nosodīsim Krievijas agresiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zenja
Z
hahā » hahā----Dienvidosetija ir gruzijas apgabals tāpat kā mums latgale --:-))) Tikaj Latgaliesi nesauj pa latviesiem )))))))
Ilga
I
Pilnigi piekritu ar----Kad ASV uzbruka Dienvidslāvijai Irākam, nezkāpēc Latvijas mēdiji klusēja. Bet kad Krievija tiek iejaukta konfliktā tad uzreiz vajag rakstīt stulbus rākstus par imeriālismu un rīkot stulbus gājienus. 90% no Osetijas iedzīvotājiem ir Krievijas pilsoņi un es uzskatu ka Krievija rīkojas adekvāti. Nevajag Latvijai iejaukties citu valstu attiecības un saglabāt neitralitāti tā kā Norveģija,Dānija......... Un nekādā gadījumā apvainot vai atbastīt kādu no pusēm. Un vēl autoram (S. Šrāderam) Poti un Gori ir militārie objekti ("The headquarters and a principal naval base are located at the Black Sea port of Poti"), bet pilsētā Gori no 2006 gada atrodas Gruzijas SUV(speciālo uzdevumu vienība) vienības bāze kura atrodas 20km no Chinvali. Un patiešam Sandi ja tu neesi kompetents šajā sakarā tad nevajag rakstīt stulbus rakstus, tieši to pašu raksta "The Guardian" "Times" tu to vienkarši pārtulkoji uz latviešu vālodu. Ja nav analītiskās domāšanas un spējas analizēt, tad vienkāršāk paņemt un norakstīt? Nākotnē pacenties uzrakstīt savu viedokli vai vispār neko neraksti......
Deniss
D
Piekrītu uz 100%!!!!!!!!!!
hahā
h
acīmredzot kristīne nezin, kas īsti notiek. gruzija neuzsāka KARADARBĪBU Dienvidosetijā. Dienvidosetija ir gruzijas apgabals tāpat kā mums latgale un tas vēlējās atšķleties un izprovocēja Gruziju uz militārām darbībām. Karabarbību sāka Krievija kas sevi sauc par "miera uzturētājiem" , ieveodt Deinvidosetijā un arī Abhāzijā (!) simtiem tanku un bombarsējot Gruzijas teritoriju kas ir ārpus konflikta zonām. Krievijas darbību asi nosodīja arī visas valstis ANO Drošības Padomē, taču tā kā Krievija ir tās dalībvalsts tā izmantoja savas veto tiesības. Šobrīd ir skaidri redzams, cik svarīgi ir Latvijai būt NATO dalībvalstij, jo ja Gruzija būtu NATO, stātos spēkā NATO līguma 5. punkts ar kuru uzbrukums pret kādu no NATO dalībvalstīm tiek kvalificēts kā uzbrukums pret visām NATO valstīm.
Kristīne
K
Raksta autors acīmredzot nezin, kas īsti notiek. Karadarbību neuzsāka Krievija, bet gan Gruzija iebruka Dienvidosetijā, jo tai ir vēlēšanās iekarot šo teritoriju, lai ASV piekristu Gruziju iekļaut NATO. Krievijai ar Gruziju jau gadiem ilgi ir noslēgts līgums par to, ka Krievijas miera nesēji nepieļaus Gruzijas teritorijā agresiju. Tādēļ Krievija ir iesaistījusies šo divu mazo valstu konfliktā. Interesanti priekš kam Krievija sūta humāno palīdzību uz Gruziju, ja jau viņa tiek uzskatīta par kara ierosinātāju.
Kiki
K
Es apbrīnoju Jūsu domāšanu - karš tur vai šur - kas mums, galvenais ir Šrādera analītiskās spējas, kas jākritizē?! Latvijā bija maz iedzīvotāji, kas nenosodīja ASV agresiju Irākā un Afganistānā - vai Jūs uzskatāt, ka jums ir analītiskās domāšnas dotības - šaubos - jo liekas, ka faktus salieciet tādā secībā, lai izdevīgi ir kaut kādu tur Šrāderu apvainot! Karš nekad un nekur nav attaisnojams, un vienalga, vai esiet savā komentārā iekopējis Gori militāro objektu nosaukumu, vai nē - iet bojā cilvēki, tiek sagandēta bērnu nākotne un domāšana.
Ņirga nāk!
Ņ
Fredis. 00:11 Krievija jau izplata zinas = KĀRTĒJIE LĒTIE TRIKI.
Neesmu Rīgā - piedodiet!
N
Krievijai nav nekādu tiesību iebrukt suverēnas valsts teritorijā - punkts un ĀMEN! Visa pasaule ir atzinusi Gruzijas valsti ar DOsetiju un Abhāziju tās sastāvā. Citi varianti acīmredzot ir pieņemami tikai Krievijai. Starp citu, arī Latvijā ir daudz /interesanti - cik?/ Krievijas pilsoņu - pēc Medvedeva un Putina runām var noprast, ka viņi ar savu armiju ir gatavi iebrukt jebkurā valstī, kurā jelkā tiek "pārkāptas" krievu intereses. Vai mums viņus "gaidīt" arī Latvijā?
Normunds
N
RĪT 17:30 VISI PULCĒJAMIES pie BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA !
E, Tu!
E
Pēc muldēšanas nāk miršana. Melot arī ir jāprot.
hrenj
h
Uzastno!!!!2000 mirnogo naselenija(deti,stariki)15 mirotvorcev ubiti gruzinskoj armiej,a vi ejo sobiraetesj podderzivatj???Prekrawatj neho4et GRUZIJA!!!
lala
l
pa vidam jau ir arī gruzijas vēstniecība - Raiņa 3-2. Noliksim arī tur ziedus!
interesanti..
i
apollo, delfos un tvnetā iet vēl karstāk... tie paši teksti ar visām kļūdām impērijas atbalstam, manās tikai "niki" apmāti vai noprkti??? te laikam nevar īsti izvērsties, jo balsot var tikai vienu reizi no viena datora... :)
Fredis.
F
Krievija jau izplata zinas ka atrasti nogalinati Baltiesu un Ukrainu karaviri,ta ka lielie Krievijas aizstavji domajat pasi,ja vienam otram uzrakstit pat tris burtus Latviski ir problema.
Jānis
J
Iespējams, ka pašreizējam Grūzijas prezidentam nedod mieru Josifa Visarionoviča Džugašvili lauri, to dēļ caur militāru konfliktu cer tiem sevi tuvināt. Latvijas iedzīvotājiem ir pietiekoši labā atmiņā Džugašviloi J. V., vadībā pieļautais genocīds pret Latvija siedzīvotājiem. Reizē ar to nav vēsturiskā atmiņa neļauj šādu personu ambīciju izpildi uz citu dzīvības rēķina. Pilnīgi jānoliedz Latvijas dalība, jelkādā militārā līdzdalība Gruzijas interesēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas