Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Atcelts prokurora lēmums par KNAB uzsāktā kriminālprocesa izbeigšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kukū
k
Vai nabadziņš pēc negadījuma sāka izskatīties pēc primāta.
žubīte
ž
'Vai kāds ir dzirdējis kā tur beidzās ar to ES tiesu.Pundurs toreiz atrodoties uz veļuka dabūja pa feisu ar auto durvīm kurā sēdēja kāda advokāte.par tālāko nekāda info nebija.
biju tiesā
b
ja jūs vēl dzirdētu viņa runas tiesas debatēs.Analfabētisks cinisms,aiz kura skaidri redzams samnieka pasūtijums un šokejošs naids pret lidzcilvēkiem.Laikam bērnības trauma,mamma šo nemīlēja,tēvs nezināms.
Ak, kungs!
A
Punduram ģīmī viss ir uzrakstīts skaidrāk par skaidru! Manā kantorī viņš noteikti nestrādātu, jo es neciešu negodīgus cilvēkus un ciniskus nekauņas, kuri strādā nevis par algu, bet par kukuļiem.
mzgd
m
steiga un nekvalitatīvi pierādījumi ir veids, kā diskreditēt lietu. domāju, ka visvairāk ieinteresēti lai 'jēla lieta' nonāk līdz tiesai ir apsūdzētie
ļoti personīgi
ļ
Šis cilvēks jau sen ir smieklīgs tiesnešu un advokātu vidē.Nu neciena viņu.Neobjektivs,netaisnīgs iedomīgs un izcili nežēligs.Ja runājam par valsts interesēm tad nesen lasījām ka aizstāvot savas intereses grasījās sūdzēt valsti ES tiesā.
Grads
G
Šitādus pašpārliecinātus dibenlīdējus redzot adrenalīna līmenis uzsit augstu vilni, kamēr paša olas rīklē neiebāzīs tikmēr smīnēs un būs pārliecināts, ka var likumus saviem saimniekiem grozīt kā vien vēlas.
Lelle
L
Nu, re, kā taukmūļu pakaļlaiža izgaismojās...būs " labs" KNABa priekšnieks, ko kretīni liks, to darīs...
Grads
G
Nu šitādus ''taisnīguma balstus'' jau cītīgi meklē lai ieliktu par KNAB vadīklu... ko ta vēl gaida ???
nu un
n
notiesātas jau tikai divas ar kretīngēnu klonētās.... ka jūs domajat, kurs lika uzņemt filmu par kalvīti?? Gandrīz vai galvoju. Andris. Jebkurš cits būtu nomiris no lapsenes...vasaras laiks. Pi.s.kuļ.turai naudu vajadzēja, daudz ēd un pārdevās...par šo incidentu, aigar, pat līdzjūtība.... turies, tas kurš filmējās jau pats arī cūkai līdzīgs, pat vairāk par tevi, jo noteikti glupāks.....................
:) >Alfrēds
:
- un kas tur nāca par sliktu tai LPP ?
berzin
b
Tad jau būs īstais KNAB priekšnieks tas pundurs.
Alfrēds
A
2004.gadā Pundurs atcēla KNAB lēmumu noilguma dēļ neierosināt krimināllietu saistībā ar ziedojumiem Latvijas Pirmajai partijai. --------------- No šī teikuma gan var saprast, ka Pundura lēmums nācis par sliktu LPP.
M.Mits
M
Jā, kau t kā jocīgi tas viss. A.Pudurs mācījās vienā kursā ar Gundaru Grīnvaldu un Gintu Karlsonu, kuri savukārt tika labās vietās, pateicoties tieši Pirmajai partijai.
jop jop
j
piekriitu, tapec arii ir tik daudz "neizprotamo" spriedumu LV tiesaas, jo nereti dazi policisti pat protokolu nespeeju pareizi sastaadiit un logiski, ka advokaati izmanto sos caurumus, lai lietu izbeigtu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA JAU RAKSTĪJA:


Prokurors izbeidz KNAB uzsākto kriminālprocesu par kukuļdošanu (04.06.2008.)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas