Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Atzinības raksts profesoram un špakteļlāpstiņa Slakterim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
igors
i
Dāvana, jā, īsti studentiska un ok. Bet kāpēc RTU jārāda sava politiskā vienpusība?ES fondi taču lielāki no tā nepaliek?
studente
s
Tas ar mistisko prezentāciju nebija students. Pieļauju, ja vien tiek sameklēta informācija, kur un kas ir sagaidāms, kādā auditorijā būs uzstāšanās, uz jebkādu (ne tikai šo) pasākumu var ierasties mistiskais vīrs ar prezentāciju. (Protams, ja vien nav drošībnieki norobežojoši perimetru. Bet šajā gadījumā nekādu drošībnieku nebija).Tā kā studentiem ar to nav nekāda sakara.
andris
a
Tā arī nesapratu - vai RTU ir politiska organizācija? Man jau liekas, ka līdz šim akadēmiskie mācībspēki sevi definē kā apolitiski, objektīvi. Kauns visai RTU.
anna
a
Kādi studenti? Noskatījos Letas video: vai resns 40 gadīgs vecis ir studenti - man liekas, ka viņi apkaunoja gan RT, gan studentus. iedomājaties, kā tagad jūtas profesors?
ABC
A
Tie lozungi par politiskajiem līķiem un vēlmi tikt pie ES naudas bija kolosāli. Malači, studenti! Jāatzīst, ka TūPlistu PR ir dzērājtraktoristu līmenī.
ķelle
ķ
Slakteris atnāca pateikt RTU paldies, bet šie cūkojās kā tādi bērnudāznieki. Bet izskatās, ka provokācijas organizatori bija kādi pieaugušie, skat LETA video!!!
anna
a
principā piekrītu cilvēkam, galvenais lai jaunā valdība kaut ko galīgi šķērsām ar visu repši nesasķpaktelē. :)
Gandrīz profesore
G
Cepums studentiem! ;)
cilvēks
c
tas jau tik adarits ar tadu domu, ka Slakteris visu sagatavoja, bet jaunai valdibai vajadzes tik pieshpaktelet sikumus. Studenti jau ir pareizi domajushi!
jurij
j
skruuvgriezniitis noderees ar ko pievilt skruuviites, citaadi aaraa naak taadi briinumi! Bet lai tie briinumi nenaak aaraa noderees spaktellaapstina, varees muti aizmuuret! Visumaa laba daavana un atbilstossa intelektam, taa ka varees sekmiigi izmantot!
sirtaki
s
Protams, ka jauki. BET. Tikko studentiņš nokļūs TP vai LC paspārnē, momentā ērglim dziesma kļūs cita :)
Susurs
S
Man prieks,ka valsti ir tadi cilveki, ka RTU studenti.Ja katrs no mums ta uzdrikstetos, varbut valsts nebutu tur kur to novedis slakteris un tautas partija.
liene
l
Man patīk Slakteris - viņš prōt rīkoties gan ar skrūvgriezi, gan špakteli, nevis tukši muldēt kā Repše. Viņam vajadzētu dāvināt mutautiņu.
spiedogs
s
Ko var cepties - p;ec būtības, ja neskaita politiskās intigras, tad nepareizu lēmumu nav. Kas bija nepareizs? Parexu nevajadzēja glābt? Staprtautisko aizdevumu nevajadzēja organizēt? Jāpaskatās uz lietām realistiski... Nu nav tāds arguments - nasing special - tās ir partiju cīņas un labi apmaksātu Latvijas žrunālistu darbs.
tante
t
Izskatās, ka bijusi draudzīga tikšanās. Ministriem biežāk vajadzētu uzklausīt profesoru. Malacis Slakteris, ka mūsu profesoram pasniedza pateicības rakstu - ļoti pelnīts. Paldies par labajiem mācību materiāliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas