Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Audi A6 noma Sudrabai izmaksā gandrīz 700 latu mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Divvkose
D
Valsts kontroles auditori pelna 1200 latu menesi pirms nodokliem. Par to sanak 10 muzeju darbiniekiem. Ka te lai nebrec?
anno
a
Brēka ir par to, ka dakterim pašam savas zāles nepatīk. Tas, ka citiem apkaro izšķērdēšanu, nedot tiesības šķērdēt pašai.
m
Versija 26.05.2009 15:00 Komanda veica baigo darbu, nostrādājās riktīgi un ... citu neko neatrada!!! Nācās vien apaudzēt ar emocijām to pašu nevērtīgo infomāciju par MK noteikumiem atbilstošo auto īri. Tad nav vis tie Sudrabas radi tās Latgales zemes sapirkušies... Nu traki, traki. ----------------------------------------------------- ----------------------- Palasām vēlreiz šo uzmanīgi (un tālāk. t.i. nedaudz atpakaļ ar' Zinātājs bija sakarīgs) - PAR KO tad visa brēka. Un Dālderis jau nav tik dumjš, kā izskatās: vienkārši saimnieki lika `uzbraukt` Sudrabai. Tā teikt - MĒS, TP jaunā slota, nepieļausim pārkāpt darbaļaužu intereses...
Dana1
D
Par tiem Sudrabas "atklājumiem". Cik naudas reāli ir atgriezies valstij? Cik ir reāli sodīto? Vairāk tikai tukša runāšana. Demagoģija, kuru S. kundze citiem pārmet, pašai piemīt vislielākā mērā. Protams, nekādi neņemos apšaubīt viņas talantu uz krustdūrienu šuvekļiem. Kāda valsts, tāda i kontrole.
jautājums
j
Un lētāk revidentus jau vadāt nevar ? Un ko tad ar Maibach vai Bentley ar revīzijās laidīs ? Pārbaudīt vai valsts nauda netiek šķērdēta ?
XXX
X
Bet patiesība izrādās ir pavisam vienkārša. Paldies Zinātājam par komentu.
targash
t
Noma - 12000 EUR gadā uz trīs gadiem.... Privātie tā nesaimnieko:)
Zinātājs
Z
Fakti: 1. Sudrabas auto vienīgā ekstra ir melnā krāsa. Ne visi A6 ir luksus - iekšas ir pilnīgi ikdienišķas, bez ādas, GPS, DVD utml. 2. Ar šo auto tie vadāti arī revidenti veikt pārbaudes uz vietām kur pašvaki ar sabiedrisko transportu. Kurš iestādes vadītājs vēl to pieļauj?
kaunīgā diena
k
Nevienam, nevienam neteikšu, ka Sudrabas uzpis**ējs esmu es, Dienas redaktores vienkāršais vīrs, Šlesera partijas biedrs Tjarve.
beibe
b
nu ja, citiem pakratīt ar pirkstiņu par šķērdēšanu mēs mākam pa smuko.... bet pašai jau arī patīk pavizināties glaunos vāģos (nu pa to pašu nodokļu maksātāju naudu).... bet tas jau neskaitās...
loliks
l
Nu ta jau ir tiraka mauciba, zagsana, valsts, nodoklu maksataju naudas zagsana ja valsts darbinieki tiek vesti uz majam par nodoklu maksataju naudu. Katram, ministram, deputatam, ierednim, citam amatpersonam ir pasam jarupejas ka tas noklust uz darbu un no darba uz majam.
muris
m
Kas ir Dālderis? Sīks kašķis vai cīnītājs? Nez kāpēc sliecos domāt par pirmo...
tramvajs
t
kopš kura laika vk tik svarīgi dokumenti parādijušies, ka ar tramvaju vairs nevar vest? cik bijusi saskarsme, vk parasti paprasa piekopēt bezjēdzīgu čupu ar kopijām un vēl aizvest pie viņiem.
Eva Perona
E
Jā, tie nabago aizstāvji, kas māca citus taupīt , paši jau drīkst šķērdēt cik grib Don't cry for me Argentina...
????
?
Lai valsts kontroliere brauc ar to auto, ja mes zinam ka vina ar savu darbibu ietaupa valstij 100 miljonu latu.. manis pec vinai var pieskirt ari Maibach.. vai Bentley..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas