Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Augulis protestēs pret jebkādu pensiju samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - tam Andris 13.00
d
Un vēl - lielāko daļu no valsts ienākumiem apēd ierēdņi, nevis pensionāri.
dzeris - tam Andris 13.00
d
Tādus, kā tu, sauc par emocionāli truliem, un tā skaitās psihiska novirze.
Berta
B
ZZS savus ministrus kūda pret JL, to pašu dara TP. Notiek cīņa par varu starp ZZS un TP Talsos un Gulbenē, kur ZZS atstās Tautas partiju gribot. Viss tas kopā ir lēts teātris, jo abām šīm partijām tagad līdz saeimas vēlēšanām ir smagi jāstrādā, lai noturētos pie varas (kaut TP tāpat nekas nespīd). Protestēt jau abi ar Koķi variet, bet es gan ieteiktu vairāk pašiem paskatīties, kas darās Jūsu abu ministrijās un uz kurieni aizplūst tā pensionāriem un pedagogiem paredzētā naudiņa.
:) - Ritka
:
VIS JAU IR ELEMENTĀRI LAI ATROD NAUDU UN MAKSĀ CIK VĒLAS
nRn
n
Pie iztikas minimuma,vispār nevajadzētu maksāt komunālos maksājumus,tas ir jāmaksā valstij,citās valstīs tā ir.un 200%viņi nevar likt,bankām pat tāda soda naida nav.
Ko darīt.
K
Pāri visam prioritāte, ir civēku izdzīvošana,lai nav jānomirst badā.Tagad jau daudzi nevar nomaksāt par dzīvokli,bet ja tu nevari kaut vienu mēnesi samaksāt laicīgi,tad namu pārvaldes ķeras tūlīt klāt pie rīkles,un uzliek 0,200% soda naudu par katru nenomaksāto dienu .Tā to dara namu pārvalde" Purvciema nami".Vai tad šajā grūtajā krīzes situācijā ,kad daudzi cilvēki palikuši bez darba,un ģimenēs trūkst līdzekļi,būtu tik nežēlīgi namu pārvaldēm jāsoda ,un jāliek tik lielas soda naudas ,kas cilvēkus iedzen pilnīgi strupceļā,jo ar katru nākošo nēnesi soda naudas viņi dubulto. Labklājības ministrija varētu palīdzēt iedzīvotājiem ,vismaz uz laiku izdodot rīkojumu Rīgas domei apturēt namu pārvaldē tās šausmīgās soda naudas ,ja aizkavējas iespēja nomaksāt laikā par dzīvokli. ,kamēr kļūs kāda iespēja dabūt darbu.Uzlikt tām namu pārvaldēm aizliegumu tik šausmīgi celt tās soda naudas 0,200% apmērā par katru dienu..Nav jau tā ka cilvēki tīši nemaksā,bet vienkārši ir tāds stāvoklis ,ka trūkst darba,un patreiz nav naudas..Savādāk vispār nekādi nevarēs nomaksāt tos komunālos maksājumus.,ja tik strauji cels soda naudas.
Smilšu kaste
S
Piemaksas pie pensijām nav nosegtas ar iemaksām tādēļ tās nedr;ikst maksāt no sociālā budžeta!
Ērglis
Ē
Protams, tikai tāds sīkums, ka ceļu fondam praktiski jau arī neko vairs nav atstājuši. Tā kā nogriezt tur nevar. Nu negrib viņš aiztikt ZZS vēlētājus, negrib. Tad jau kopā ar Titānik...fui valsti noiet pa burbuli.
Ērglis
Ē
Kāds tiem keksiem pateica, ka vēlēšanas jau ir beigušās? Bet ja nopietni, ja šie abi divi ministri no ZZS būtu daudz rūpīgāk strādājuši un meklējuši kur saīsināt, tad šādas situācijas nebūtu. Realitāte bija tāda, ka ZZS nevarēja neko tādu atļauties, tad daudzās pašvaldībās viņi vienkārši nebūtu. Bet tagad vēl turpināt bļaustīties UN neko nedarīt, kad praktiski izšķirās, vai valstij eksistēt vai neeksistēt....tā jau ir apzināta ļaunprātība.
Veltiņa
V
Jums šobrīd vēl ir pensija, bet man diez vai viņa kādreiz pienāks...... Vienkārši cilvēki tik ilgi nedzīvo
garāmejot
g
Paprotestēs un ... savā bezmaksas limuzīnā aizbrauks uz savu savrupmāju ēst kaviāru.
Asmens
A
Nu,nez ko varēšu palīdzēt savai mātei 1.grupas invalīdei, kurai nepieciešama profesināla mājas aprūpe,(par velti šo pakalpojumu neviens nesniedz) ,.jo pati pārvietojas ar grūtībām, ja ar t.s. progresīvā nodokļa palīdzību valsts grib noņemt gandrīz pusi algas. Turklāt arī mātei samazinās pensiju, kura šobrīd ir vien ir nedaudz virs LVL 100,-. Vai man pateikt mātei, ka labāk būtu viņai steidzamības kārtā nomirt, vai paziņot, ka meitai studijas jāpārtrauc un jādodas pelnīt iztiku uz Čakmarijas ielu!? Šobrīd izskatās, ka vai nu viens vai otrs. Kur te ir ši slimā cilvēka vaina?
rēgs
r
Tas nu tāds tīri ZZSisks gājiens. Nosākuma ar Pensionāru federāciju vienojās par velns zin ko, pēc tam sāk vāvuļot, ka nepiekrīt nekādiem samazinājumiem. Agrāk bija iespaids, ka tikai Staķe ir Dzūlija Lamberte, bet viņiem to aktieru-pašdarbnieku pilns.
Jukums
J
Brīžiem jau Augulis liekas tīri saprātīgs, atšķirībā no savām priekšgājējām.
puika
p
“labāk, lai mirst autoceļi nekā cilvēki”. Ministra cienīga domāšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas