Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Avīze: Sācies iekšējs dumpis LTV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Kots sadzīviskā līmenī izceļas ar cinismu un spīdzināšanu pret sirmgalvjiem.Kotam nekustamo īpašumu ir ļoti daudz ekskluzīvās vietās un īrniekus viņš moka un spīdzina. Vienā no tiem , ekskluzīvā vietā viņš spīdzina divus sirmgalvjus, jumta nelabošanas dēļ ir iebrucis jumts, nav apkures jau vairākus gadus, nav ūdens, 2 gadus nav bijusi elektrība, Kots neslēdz un nekad netika slēdzis apsaimniekošanas līgumu ar sirmgalvjiem. Māja ir avārijas stavoklī, bet Kots nepilda ne Rīgas būvvaldes, ne arī Domes uzdevumus - novērst kritisko situāciju un uzlikt nobrukušajiem griestiem balstus. Kotam ir uzlikts administratīvs sods par jumta nelabošanu, bet vienalga viņu sodi nebaida. Viņš ignorē sirmgalvju ciešanas , ignorē Rīgas būvvaldes lēmumu nekavejoši uzlikt griestu balstus. No mitruma dzīvoklī sācies pelējuma process, jo griesti ir iebrukuši. Sirmgalvjiem ir beztermiņa īres līgums un viņi atsevišķajā mājelē dzīvo no 1968.gada, bet Kots , kurš īpašumu pārpircis 1999.gadā , ar ļaunu nolūku rada apstākļus, lai sirmgalvji no sala, no bezūdens u.c. cilvēkam nepieciešamiem pamatpakalpojumiem ietu bojā Sirmgalvji saskribina savu nabaga pensiju, lai sauktu Kotu pie kriminālatbildības saskaņā ar 141.panta otro daļu - par cilvēku- sirmgalvju ļaunprātīgu atstāšanu bez palīdzības salā, bez ūdens, dzīvībai un veselībai bīstamos apstākļos, bojātām elektroinstalācijām, no kuru bojājumiem var izcelties ugunsgrēks. Izmantojot sirmgalvju vecumu Kots gribēja, lai sirmgalvji beztermiņa īres līguma vietā ar Kotu paraksta diskriminējošu patapinājuma līgumu par dzīvokli. Tāds ir Kots, nav brīnums ka līdzekļu pārtēriņš uzpērkot kartejo īpasumu. Kots moka un sagādā ciešanas diviem veciem sirmgalvjiem nolūkā paplašināt savus nekustamos īpašumus.
Miks
M
Krievijā pēc revolūcijas komunisti sagrāba varu pār visām iestādēm un avīzēm un pieļāva tik vienu pareizo viedokli,Jaunā laika,kas šalkās trīs,kuru laimīgā un pāēdusī tauta atbalstīja ar aplausiem,kuri vienmēr pārgāja ovācijās! Tagad tas pats atkārtojās pie mums,JL riktējās visur kur vien var,klasesbiedri ieņem siltās vietiņas,zvērot uzticību līdz mūža galam! Ašerādens arī jau bij gatavs visu kārtot,tagad TV3 žurnālisti kārto LTV lietas!Fantastiski! Bet kāpēc piepinu sākumā komunistus,tāpēc,lai kā vini rūpējās par tautu un mīlēja to,tā vienreiz saprata kas tie par fruktiem un ierādīja viņu īsto vietu,un tur arī ar laiku vietu atradīs mūsu Vienotie tautas draugi,jo vēders jau tautai pirmais pateiks priekšā,kas ir kas!
Pūst no galvas
P
Atbalstu darbinieku protestu - LTV ir kļuvusi par LNT dublieri, jo tikpat oranža.
grieze
g
Sen bija laiks TV darbiniekiem meklēt citu vadību.Tik tendenciozus raidījumus par labu oligarhiem var vēl redzēt vienīgi LNT.Ģadiem tiek kultivēta pelēka viduvējība, jo pats Kots arī ir politiski angažēta viduvējība. Nav radoša gara.Jau par Vecgada drausmo un garlaicīgo programmu nākošā dienā vajadzēja Kotu izmest no TV.'
vards
v
grimst taa LTV..grimst
septiņpadsmitais
s
un rokasspiediens noteikti viņam arī ir ļumīgs un mikls... Tu vecīt pareizi uztvēri...šīs lietas daudz ko izsaka par čali... esmu dzirdējis, ka viņš ir ļoti slikts vadītājs un intrigants....nu t``ads tipisks latviešu gnīda...
lasitajs
l
Nu, visu cienu jums. Algas visur gan slimnicas,gan opera,gan citas iestades samazina tikai darbiniekiem,bet administracijas uzpustos kadrus neaiztiek. Visiem ir japroteste,pietiek kluset. Kadus un cik no saviem 11 direktoriem Zagars ir samazinajis,apvienojis,vai algas samazinajis par 40%, ka citiem darbiniekiem-orkestrantiem piemeram. Nav iespejams nomaksat kreditus,bernus skolot,lai izaug gudri un izglitotaki par tagadejiem valsts izzadzejiem,lai vismaz viniem ir kada nakotne. Visiem ir jaseko LTV arodbiedribai,nevajag baidities. Nu cik var kluset,kad tev uz galvas taisa.
He he...
H
Redz kā mans komets pazuda... Demokrātiņi! Bet atkātošu! Šī ir jaunās JEDZINSTVAS organizēta kampaņa ieņemt LTV... Un redzēsiet, ka tūlīt iznāk no pagultes Dulna un PS pārteja u.c., kuri būs sašutuši par patreizējo LTV vadību.. Stāsta, ka JL jaunpupiņš uz to vietu cierējot.... Likas, ka nav dūmu bez uguns... cirks ir sācies! Gaidiet aktierus!
Memory
M
LTV ir kā viens no 4. maija ''Gordija mezgliem'' - jo vairāk reformē, jo ciešāk savelkas mezgls. Nudien' jāpiekrīt Joahimam Zīgeristam par teikto kādā 1995.g. - kā pirmos es privatizēšu Latvijas Radio un LTV - ....
Zapte
Z
Šitie ar - kā telšu pilsētiņas iemītnieki - kad patiesi vajadzēja dumpoties un nepieļaut Kota un NRTP politielikteņu patvaļu LTV, tad klusēja. Nu sadomājuši klepot. Nu it kā sapratuši. Smieklīgi. Kamēr politiķi ar saviem ielikteņiem un pašlabuma rausējiem Kotu un kompāniju šiverēs LTV, tikmēr tā arī būs tāda, kurai nākotne - tikai Daugavas dibinā.
www
w
ko tik vecu LTV logo ielikushi, DIENA? taadu sen jau kaa nelieto, ja nemaldos...
es
e
Nu vot,saakas kompromatu karin's',bet tie ir tikai ziedin'i,aaboliis'i un meloniites paraadiisies kad partijas saaks.
Lasītājs
L
nu tad beidzot!
Lapsa
L
Nekad nav paticis Kots, jo vismaz TV ekrānā neskatās uz skatītāju, bet uz saviem pirkstiem. Tie vienmēr ir probemātiski cilvēki. Pieļauju, ka tāds viņš ir arī jebkurā sarunā.
Higgins
H
pret amiishu filmaam man mazaak pretenziju kaa pret krievu seriaalu leerumu.. bet tas Kaķis no Tv gan būtu padzenams...atceroties v'ēl visas peripētijas ar ziņu dienesta izdzenāšanu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas