Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Baldzēns oponē Zīlem par Satversmes grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasmuss
R
Šoreiz Baldzēnam ir pilnīga taisnība, jo rosināt Saeimas atlaišanu var kaut vai viens cilvēks! Bet es uzsveru - rosināt!!! Atlaist var tikai referendumā un tur ir tiesības piedalīties visiem pilsoņiem, atkal uzsveru - visiem!!! Ja pilsoņi neiet atbalstīt savējos, negrib balsot par savu partiju biedriem, deputātiem un atdod tiesības visu izlemt 15 % (nosacīti!) neapmierināto, tad kas pie tā vainīgs? Vai tie 15 %, kas aiziet uz referendumu, vai arī tie, kas neiet?
Šampēteris
&
Mēs, savukārt, atbalstīsim vēlēšanu reformas biedrību (www.velref.lv).
Roberts
R
Ne jau likumu butiba jus interese,bet gan noziedzigas koalicijas vieniga velesanas ir pec iespejas vairak pazemot latviesu tautu un no tas sastradatajam vertibam nokampt pec iespejas vairak savas personigajas kabatas.
Argh...
A
"Viņam oponēja TB/LNNK biedrs un viens no arodbiedrību savienības līderiem Egils Baldzēns, atgādinot, ka Satversmē ir paredzēts, ka tādai pašai daļai – 10% vēlētāju - ir arī tiesības rosināt Latvija izstāšanos no Eiropas Savienības." Ko šis idiots dara TB/LNNK? Nav tādu tiesību vēlētajiem - 10% vai 100% - rosināt izstāties no ES. Referendumu par dalību ES var ierosināt 51 Saeimas deputāts, "būtiski" mainoties dalības nosacījumiem.
krista
k
1.Muldēšana par 15 % ir tīrākā demagoģija. Kad Satversmi izgrozīja un paredzēja tieši tādu pašu kārtību sakarā ar iestāšanos ES , neviens no valdošās kliķes neklaigāja par demokrātijas ierobežošanu.Tur nu baldzēnam var piekrist. Ir taču jāņem vērā, ka likumprojekta sakarā tiem 15%nav absolūti nekādas nozīmes, ja uz referendumu par Saeimas atlaišanu neaiziet vismaz puse no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita(sk.79.panta 2.daļu); 3. Bērziņš jau nu gan nav konstitucionālo tiesību zinātājs, tikai koalīcijas trubadūrs; 2. No kura laika tūdaliņi savās rindās paņēmuši caurkritušus sociķus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas