Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Baltijas gaisa telpas patrulēšanu pārņem ASV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievijas nacisms
K
Pašā Krievijā atdzimst nacisms: Vācija__________________ Krievija Heil Hitler----------------------> Slava Rossii Rociņa uz augšu---------------> Rociņa uz augšu Hitlerjugend---------------------> Nashisti (Naši) Totalitārs režīms---------------> Totalitārs režīms Militārisms-----------------------> Militārisms Vācu apvienošana------------> Zemju, kur dzīvo krievi vai Krievijas pilsoņi, pievienošana Antisemītisms, Ksenofobija---> Pagaidām tikai ksenofobija (it kā) Revanšisms--------------------> Revanšisms Zaudējums 1.p. karā-----------> Zaudējums Aukstajā karā Sabiedrotie: Franko Spānija----------------> Čavesa Venecuēla Mussolini Itālija----------------> Ortegas Nikaragua Impēriskā Japāna-------------> Musulmaņu Hamaz
Oskars
O
KAD krievu floti padzīsim no BALTIJAS JŪRAS ????
flip ---->robeza
f
Kas Latvijā palīdz plūdu laikā? Latvijas armija.Nerunājot par kaut kādiem mežu ugunsgrēkiem vai citiem sūdiem? Tādēļ labāk tupi neplāties ar spriedelējumiem,ka LV armija nekam nav derīga.
robeza
r
Es tā kā vispār ieteiktu nomainīt visu LV armiju pret vienu kārtīgu usa bāzi šeit. Būs gan lētāk, gan drošāk. Latvijai pietiktu ar zemessardzi un policiju, jo ko var paveikt tādas mazas armijas tikko varēja redzēt Gruzijā- neko.
cilons
c
Paldies dievam ka ir ggaram Vacijas karta, jo Vacija, Francija ir bisamas ar savu nodevibu ne tikai Baltijas valstim, bet visai ES. Kamer gaisa telpu uzraudzis ASV, amerikani Latvija var gulet mierigi. Briesmas draudes tai laika kad sos pienakumsu veiks Francija, Vacija, italija, Belgija jo sis ir Krievijai lojalas valsts.
a
a
Vajadzētu Abrenē izveidot buferzonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas