Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Baltijas valstu parlamentu vadītāji: Krievijas agresija ir jāaptur

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riņķī apkārt
r
Krievija šajā karā zaudēja. To redzēsim pēc pāris dienām, kad dūmi izklīdīs. Mūsdienās militāram spēkam ir tikai sekundāra nozīme, bet tām dažām sekundēm ir izcila nozīme, lai pierādītu, ka tauta, kura karoja par savu valsti vēlas to darīt. Tālākais jau ir diplomātu ziņā. Es gribu redzēt, kā tagad Krievija kārpīsies ārā no peļķes, kurā pati iesēdās, jo, kā tālāk tiks izregulēts Gruzijas jautājums - tas tagad jau ir kļuvis par NATO, ES un ASV goda jautājumu. Un arī tas nav tas svarīgākais. Ja NATO nenoliks krievus vietā, viņi zaudēs ietekmi visā Kaukāza reģionā un ne tikai
Kasandra
K
Ai, jūt mana sirds, ka viss tas beigsies ar Grūzijas mazākumtautu sacelšanos pret sliktā Saakašvili valdību un vienbalsīgu prasību iekļaut Grūziju Krievijas sastāvā.
diks
d
esmu dzirdējis, ka NATO baltijai dod 24stundas ko noturēties. Krievu tanki Latviju var šķērsot apmēram 10 stundās. Vai neko neizsaka šie dati? Baltijas valstīm īstenībā arī nav uz ko paļauties. Krievu lidmašīna- kara starp citu, ielido Lietuvas vidienē un nokrīt- tikai tad NATO sargi sarosās. Baigie aizstāvji- tik domā kā leišu mergaitites paņemt priekšā. Īsi sakot bļ... bet tā ir taisnība, ja pats sevi nesargāsi nepalīdzēs ne dievs ne citi.
Dr.Avalanche
D
Ne nu tas bija Pabriks, ne kā....
rum
r
Diez vai tur uzvar krievu propaganda. Ko īstenībā domā paši osetīni un abhāzi, mēs nemaz nezinām dzirdam tikai to, ko bļauj krievi. Osetijas un Abhāzijas valdībā jau sen vairums bijušo Stavropoles un Krasnodaras apgabalu krievu čekistu un partaparatčiku, etnisko osetīnu un abhāzu pavisam niecīgs skaits. Bez tam interesanti, ka simtiem un pat tūkstoši no tiem bēg nevis uz Krieviju, bet gan uz Tbilisi un citur - tik tālāk prom no krievu zaldātiem. www./;apsny.ge un vēl lasi www.os-inform.com.
evgenij
e
"Krievijas armija ir vāja, turklāt to moka korupcija." - kto tebe takoe skazal? ili ti lichno izsledovanie provodil? gluposti ne pishi...
KR>Kaimiņi
K
Krievija baidās no ķīnas, jo šodienas ķīna ir ekonomiski un militāri daudz spēcīgāka.
Kaimiņi
K
Krievijai blakus ir netikai mazas valstis, kuras var viegli iekarot, bet arī Ķīna. Lai gan pavisam nesen Krievija atdeva Ķīnai vienu salu, par kuru vēsturiski nesen karoja 2 sociālistiskas valstis, tik vienkārši tas viss nav. Ķīnai ir visai pamatotas prasības pret Krieviju, kura 20. gs. sākumā šo un to savāca no Ķīnas. Vēl viens interesants fakts ir ķīniešu invāzija T-Austrumos, par to raksta Krievijas prese. ASV ir radījusi dažādas jaunas starptautisko "tiesību" normas, tagad ar to nodarbojas Krievija. ASV tas nenāca par labu un Krievijai diezin vai nāks par labu. Tā vien iztēlojos ķīniešus, kuri sāk apdomāt argumentu par savu pilsoņu aizstāvēšanu jebkurā pasaules malā.
mur
m
Kamdēļ tu domā, ka Sākašvili apkārt "desmiteim anmerikāņu speciālistu un ekspertu un katrs solītis tiek saskaņots"? Manuprāt, ja tā būtu, ja amīši tik tiešām būtu dikti cieši klāt Gruzijas prezidentam vai valdībai - vai tu tiešām domā, ka vdk "krievija" tagad "ņemtu un uzbruktu"? Krievijas armija ir vāja, turklāt to moka korupcija. Manas atziņas: 1. Krievija baidās uzbrukt stiprām valstīm gļēvās militāristu mentalitātes un vājo militāro resursu dēļ. 2. Dienvidosetijā un Abhāzijā pašlaik uzvar Krievijas propaganda. 3. Sākašvili ir viņu Tautas prezidents (ar tautas atbalstu) un viņam ir Stāja un Mugurkauls.
lx
l
Kaut kā neticu, ka Saakašvili būtu ko salaidis dēlī. Viņam apkārt taču desmitiem amerikāņu speciālistu un ekspertu, katrs solītis tiek saskaņots.Vairāk izskatās, ka Bušs un NATO Gruzijas prezidentu vienkārši '"ņēma un uzmeta". Ka sāksies karadarbība, visiem, ūn galvenokārt pašiem krieviem, bija skaidrs jau 10 dienas atpakaļ, kad eksterni evakuēja cilvēkus no Chinvali un pat Kokojos štābu, un pievilka pie robežas krievu karaspēku. Bet Chinvali galvenokārt izpostīja un līķus saražoja pašu krievu tanki un aviācija. Tāpēc arī krievi tur laiž tikai savējos, rūpī9gi atlasītos korespondentus.
sovjets
s
Beidz melot! Kur ir tie 2000 līķu?
DS
D
Nu tad brauc paskaties!!!! Un pēc tām vari apsaukt mani ka vēlies! Labi,neko vairs nerakstīšu. Neesmu neko izdomājis,ko redzēju to pateicu. Provokatora vairs nav!
xl
x
paskatījos bbc world ziņas, es domāju, ka viss tajā Grūzijā nemaz jau nav tik vienkārši, gruzīņi pirmie uzsāka ofensīvu un apšaudīja Chinvali ar smago artilēriju, protams, ka osetīni provocēja gruzīnus, bet apšaudīt pilsētu, kur ir tūkstošiem sieviešu un bērnu. Ar ko Sakašvili ir labāks par Putinu, kad tas pavēlēja noslaucīt Grozniju no zemes virsmas. Krievija ar viltību ir uzvarējusi šajā divcīņā, jo nav šaubu, ka tagad tai būs vieglāk pārliecināt pasauli, ka Abhāzija un Dienvidosetija negrib un nevar būt Grūzijas satāvā. Sakašvili visu salaida dēli.
Zobens
Z
Ar Baltijas spīkeriem viss kārtībā. Mani vairāk interesē tas, kā reaģēs Saskaņas Centrs. Un ļoti interesē tas, kā jūtas tie, kas bija ar mieru ar to SC čupoties un kopā aicina gāzt latviešu saeimu un valdību. Varbūt reiz sapratīs, ka gan Daudzem, gan Lietuvas premjeram, gan Bērziņam, gan Igaunijas prezidentam tomēr būs bijusi taisnība.
Latvietis
L
Nākiet vienreiz pie realitātes izprati: pirmkart, Krievija nekad neateiksies ko zaudēja 1991. gadā un otrkart, NATO negad neiejauksies Krievijai šos zaudējums sev atgūt. Vienīgais ko Krievija respektē vēl šodien, ir lielāks kulaks, kas ir jāpārvar pret šo zaudējuma atgūšanas vērtībam. Līdz šim, Baltijas valstis šai realitātei nav priegriezušas nopietnu vērību; tikai spēlējot kautkādu pašapmānības psiholoģiju, kas ātrāk vai vēlāk sabruks kā bērnu uzbūvēta pils, jūrmalas smiltīs. Baltijas tautām, ir pienācis augstākais laiks ņemt šo Krievijas agresīju ņoti nopietni un (neatkarīgi alianses solījumiem), sev neaatkŗīgi nodrošināties

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PAR NOTIKUMIEM GRUZIJĀ

Gruzija tika izprovocēta uz šo konfliktu.

Glābsim Gruziju, nenodosim draugu!


Četru valstu prezidenti: Gruzija ir lakmusa papīrs.

Latvija pauž nosodījumu Krievijas ofensīvai Gruzijā.

Zatlers: Krievijas miera misija beigusies ar neveiksmi.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas