Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

„Bankas Baltija” kreditori atgādina valdībai par solīto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Phoenix
P
Tiem kas vaino Repši ka viņš necēla trauksmi par BB, tad to pašu šodien dara pašreizējais Latvijas Bankas priekšnieks skraidot pa pasauli un stāstot ka ar financēm LATVIJAI viss kārtībā. Ja bailes kur citur pasaulē investēt, tad lūdzu dariet to Latvijā. Nēesmu baņķieris, nezinu, varbūt viņiem tāda propogandēšana ir darba līgumā iekļauta... Man gan vairāk interesē, kāpēc Gaiļa valdība noguldīja tos 3 miljonus latu tieši BB, ko ārzemes bija saziedojušas okupācijas virsnieku ģimeņu repartrēšanai atpakaļ uz 'Varen Plašo'? Neticu ka valdībā kādam nu tik traki rūpēja, lai šis fonds mērkaķa ātrumā pieaugtu. Kāpēc par šiem miljoniem neviens neinteresējās??? Diez cik naudas tas 'Mildas' brauciens apkārt pasaulei izmaksāja?
lote
l
Secinājums.Tikdaudz jau vajadzēja sajēgt,ka Latvijas bankas priekšnieks bija Repše,Viņš apzināti maldināja tautu lai tā neņem naudu ārā no bankas.Lai šiem būtu ko sadalīt.Runā ,ka veikali Elkor esot BB nauda.Un vai Repše nebija tas,kas Latvijas naudu vagoniem aizveda uz Maskavu.Tik svēts ,ka lido cauri cietuma restēm.
KMV
K
Un kā Jūs domājat, no kāda "maka" izmaksās garantētās summas noguldītājiem?
apšņāptā
a
Bet viņi jau savus solījumus ir izpildījuši.Vai tad M.Gailis unE. Repše nav tauta ?Vai viņi nav miljonāri?Ne viens ,ne otrs nez kāpēc nesēž aiz restēm.Par aizsargājamo Laventu pat nerunājot.Nolādētie.
Tā lūk!
T
Nu neuztrauc mani iespējamās miljonāru problēmas Parex bankā. Tiem, kas noguldījuši līdz 50 000, naudu pēc likuma ir jāatgriež, bet par tiem, kas savus miljonu kukuļus sastūmuši bankās, ir jāuztraucās vismazāk - tie ātri vien sazagsies no jauna. Tā kā manis pēc - lai tas Parex brauc ratā, un lai nejauc tur iekšā valsts budžetu. Tur ir arī mana daļa, bet es savu piekrišanu šādā veidā izrīkoties ar manu naudu neesmu devis.
replika
r
lai šis mizjukins nākamgad dodas uz Jauno vilni Jūrmalā un paņem priekšā Laventu. Naudu jau viš atdeva laventam nevis Latvijas valstij.
finansists
f
Kreditoru apvienībai ieteiktu turpināt atpelnīt naudu tādā pašā veidā, kā noguldot bankā Baltija. Tagad ir tik daudz ātras peļņas piedāvājumu internetā ar iespēju strādāt mājās pie sava datora.
KMV
K
Vai kreditoru apvienība vēlas, lai atkārtojas Bankas Baltija liktenis un Parex bankrotētu? Diez vai kreditoru apvienība par to priecātos, jo tas atstātu ietekmi uz visu Latvijas ekonomiku. Palīdzība ir jāsniedz tad, kad vēl ir iespējams palīdzēt, tātad nekavējoši. Protams, var saprast, ka tiek atgādināts par solījumiem, bet paziņot, ka Parexam nevar palīdzēt, kamēr nav izpildīti iepriekš dotie solījumi, ir nesaprātīgi.
klausos BB brokastis
k
Glābsim PAREX, glābsim LIEPĀJAS METALURGU.... Kurš "Lavents" būs nākamais?
AL
A
Lai BB kreditori pakarina Laventu aiz o...... un drīz vien daļu nozagtās naudas varēs atmaksāt ieguldītājiem. Bet ja Gailis kādam devis muļķīgus solījumus par naudas atmaksāšanu, tad lai pats no savas kabatas maksā. Negribētu lai no maniem nodokļiem tiktu pabalstīti BB naivie - dumjie ieguldītāji. Bet kas attiecas uz Prex banku, tad nekas nav pret ja Valsts izglābs šo banku no bankrota, bet satrauc pēkšņā Kargina un Krsovicka ''nabadzība''.
Secinājums
S
Visai vadošajai kliķei ir viens vainīgais visiem gadījumiem - Repše!:)) Smieklīgi, bet vajadzētu raudāt šajā situācijā....
Zigurds
Z
Idiotiem, kuri domāja, ka šodien noguldot BB latu, rītā dabšu dividendēs - divus latus, tā vajadzēja. Ne jau Repše solīja ka viss būs kārtībā ar BB, bet gan Gailis un Ulmanis, sēžot pie Laventa mielasta galda. TP izsaimniekotāji drīz atradīs, ka lietus līst Repšes dēļ. Repšes laikā sāka darboties KNABs un tur tas āķis.
Ko?
K
Iedodiet viņiem trīsz... ordeni, par milzīgu pacietību un neprātīgu cerību. Varbūt nomierināsies ;/
Arturs M
A
Atšķirība no Laventa un BB tomēr pastāv, Parex nav piramīdas tipa banka un nauda nav brutāli nozagta un banka izputināta,lai gan PROTAMS,vārds ir jātur.
Ērglis
Ē
Memorands nav juridiski saistošs dokuments, punkts. Otrais, ko varu pārmest Gailim un Repšem, ka viņš naivi noticēja BB kriminālo džeku solījumiem. Par pārējo var diskutēt, bet lūdzu netēlosim naivos un neteiksim, ka absolūti neviens nebrīdināja un ka neviens ar aizdomām neskatījās uz fantastiskās peļņas solījumiem. Šajā gadījumā ir likums par ieguldījumu aizsardzību, ko valdībai ir jāpilda. Starp citu, ja Parex nobankrotētu, valdībai būtu jāizmaksā apmēram milijards. Tā kā Parex nacionalizācija lai cik dīvaini bija pareizs solis. Protams, tas ka mēs neuzticamies valdībai un valdošajai koalīcijai, tam visam piemet smukas oglītes, bet jābūt drusku objektīviem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas