Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Barča par sociālo iemaksu izmaiņām: Esam atmodušies un sapratuši kļūdas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIJA
V
kā lai samaksā 75% soc . nod.,ja tirgū darba laiks ir līdz 13 un tagad ziemā lietū ,aukstumā cilvēku nav ,pirktsspējas nav ,ejam mājās pa tukšo,ko teikt bērniem,vai šodien neēdīsim!!!
Adatiņa
A
Ļoti cienījamā Barčas kundze,ja esat sapratuši, ka ir ieviesusies kļūda,tad vel to var izlabot un tautai paziņot,kā kļūdas labojums izdarīts un tā arī tiks uz priekšu strādāts pa jaunam,tad varbūt vēl tauta jums to piedos un palēnām aizmirsīs, bet ja tas netiks izdarīts nu piedodiet atvainojiet....
Hi
H
Kāda ir Barčas sociālekonomiskā rentabilitāte?
?
?
Vai Saeimas deputāti saņem algu par gulēšanu darba laikā?
Alldo
A
Par kļūdām jamaksā! Un nejau ar ''žēlosanos'' no Saeimas puses. Ar Jūsu netīrajām asinīm!
Nost jenotu sektu
N
Es nezinu kā tas var būt-neviens nemīl jenotu sektu,visi to lamā.Bet kā šie varēja tikt ievēlēti?Vai vēlēšanas netiek falsificētas?Jo kā var būt ka šie kampj un veic genocīdu pret valsti un visu laiku turas pie varas?
Aiaiai
A
Šī te tante spriežot pēc gabarītiem trūkumu nezin.Gruntīgi piesūkusies pie siles.
Par ko alga?
P
Barča pagājušo gadu Saeimā nopelnījusi 40 000.- eiro. Vai tiešām par tik lielu algu ir jāguļ? Pensija mēnesī 600.- eiro. Vēl Saeimas darbs apvienots ar privāto darbu.Vai tiešām badīgums ņem virsroku?
Grieze
G
Draugi, neaizmirsīsim, ka paši (t.i. varbūt ne šeit rakstošie personiski, bet tauta gan) esam ievēlējuši šo tanti par mūsu likteņa lēmēju un varu galvu likt ķīlā, ka ievēlēsim atkal visu to pašu komplektu!
a13
a
Esam atmodušies. ================ Taatad liidz sim guleeja, bet algu saneema. Liidz sim laikam domaaja, ka nauda rodas bankomaatos, un riebiigajiem uzneemeejiem slinkums iznemt, lai iemaksaatu valsts kasee....
✪Nekavējoties iecelt
Barču NATO hibrīdstruktūrās par kaprāli.
nu re
n
atkal viena kļūda!
Pārdomas
P
Lai deputāti atdod 20 mil.ko nozaga sevis slavināšanai.Tad arī man pieliks pie pensijas vairāk(ne 3.50) par 45 nostrādātajiem gadiem Latvijā.Kur skatās knābi,snābi,D.P un t.t, vai nav krimināl noziegums?
aha
a
kas sunim asti cels... ®
Nata
N
Jūs vēl teiksiet, ka "tauta"palikusi agresīva?! Ielās vajadzēja iet, jo deputātu saražoto brāķi 25 gados nav labojis. Deputāti par nekompetentu darbu būtu pelnījuši IZSVIEŠANU UZ LĪDZENAS VIETAS NO DARBA, nevis milzu algu pielikumu un KVOTAS no nodokļu maksātāju saziedotās naudas!! Kur šeit ir kaut mazākā TAISNĪBA šajā valstī??! Tūlīt atradīsies spiedzēji, ka TAUTA agresīva, ka visi komentāri NEINTELIĢENTI utt. KURŠ IR ŠAI AGRESIVITĀTEI CĒLONIS???1 PASAKIET!! CĒLONIS!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas