Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Baštika ministrija pētīs savu tēlu par vairākiem tūkstošiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sdxc
s
Klauns! Nezin kāpēc normāli bērni tiek adoptēti ,,uz ārzemēm,, , bet ar patoloģijām paliek Latvijā?
ABC
A
Partijas «Jaunais laiks» (JL) Saeimas frakcijas deputāti ir iesnieguši jautājumus bērnu un ģimenes lietu ministram Aināram Baštikam (LPP/LC), aicinot ministru skaidrot, kādēļ Saeimā bez virzības palikuši vairāki nozīmīgi ar bērnu tiesībām saistīti normatīvie akti. Kā portālu «Apollo» informēja partijas Saeimas frakcijas preses sekretāre, JL vēlas uzzināt, ko ministrs paveicis, lai nodrošinātu jau pagājušā gada jūnijā pieņemtās Sabiedriskā transporta pakalpojumu likuma normas ievērošanu, kas paredz, veidojot maršruta tīklu ārpus pilsētām, vispirms nodrošināt iespēju skolēniem apmeklēt izglītības iestādes. Tāpat JL vēlas uzzināt, vai Baštiks atbalsta grozījumus Krimināllikumā, kas paredz nepiemērot nosacītu pirmstermiņa atbrīvošanu no soda par smagu vai sevišķi smagu noziegumu izdarīšu pret bērniem un tā saucamā «pedofilu reģistra» izveidošanu, kā arī vēlas noskaidrot, vai ministrs aicinās savus partijas biedrus abus minētos grozījumus atbalstīt arī Saeimā. JL arī aicina Baštiku skaidrot, ko viņa vadītā ministrija veikusi un plāno veikt Cilvēku tirdzniecības apkarošanas programmas realizēšanai, kā arī, vai Baštiks iecerējis izstrādāt jaunu Cilvēku tirdzniecības apkarošanas programmu arī turpmākajiem gadiem. Es arī labprāt dzirdētu atbildes uz šiem jautājumiem, nevis lasītu par kārtējo manas naudas izšķiešanu par pētījumiem, kurus varēs iebāzt sunim zem astes.
stiina
s
Pilnīgas muļķības no ministrijas darbinieku puses. Es saprotu, ka viņi grib, kā labāk, bet, ja ministrija turpinās šādā garā, tad tās tēls būs neatgriezeniski sabojāts uz ilgu laiku.
.-.?
.
Ir pazuduši daži vārdi -rakstu vēlreiz -Tikai tādā bāgātā valstī, kur tik turīgi iedzīvotāji var atļauties visādiem pētījumiem tērēt tūkstošus!...
@
@
Jēzus Marija! Abi! Bet nu, tā jau ir. Ja jau viens idiotisms - pētīt, kādēļ cilvēki brauc uz Īriju - cauri izgāja, kādēļ lai neturpinātu. Kritērijs ir darbs un rezultāti, ja reiz kāds vēl to nezina.
.-.?
.
Tik valstī, kur tik tauta var atļauties visādiem pētījumiem tērēt tūkstošus! Uz priekšu ministri!
Aizbildne
A
Ko tur pētīt savu tēlu,ja nevar izpildīt solīto.Solīja palielināt bērna uzturēšanas pabalstu aizbildņiem no 01.01.2008.g.,bet tā arī nepalielināja.Inflācija aug,bet ne papalsts,tas nemainīgs jau 13 gadus.Nevar novērst cietcirdīgu izturēšanās pret bērniem.Šausmas,kas notiek katru dienu.Kur skatās bērnu'un ģimenes lietu ministrija? Štati ir darba nav....
zvirbulēns
z
Baštiks ir pieaudzis bērns. Esmu novērojis, ka pieauguši cilvēki faktiski ir bērniņi. Mēs esam viens liels bērnudārzs, un mūsu izdarības ir bērnu (tīnūšu) līmenī.
q
q
Baštika ministrija par vairākiem tūkstošiem pētīs savu tēlu
Sandris
S
Jā nav gan, bet iztēlē es redzu to vietu kur tie satrapi nokļūst un tradicionāli cenšas cīnīties par labāku vietiņu. Ja uz Zemes par siltāku, tad tur par vēsāku.
Avellano
A
Principā piekrītu Miervaldim Mozeram, tomēr viedoklis, ka pētīums tāds nieks vien ir, ko veikt skolā kā kursa darbu, ir acīmredzami glups. Es pietiekami daudz esmu redzējis gan studentu kursa darbus, gan profesionālu firmu veiktus pētījumus, un varu pilnīgi droši apgalvot, ka tps vieno vienīgi nosaukums "pētījums". Jautājums drīzāk ir par to, ko ministrija spēs iesākt ar šādu pētījumu, kā tiks pielietoti rezultāti. Atbilde uz šo jautājumu ir jānoskaidro pirms jebkura pētījuma veikšanas.
aste
a
liekās, ka sandrim nav liela pieredze valsts pārvaldes lietās
Sandris
S
Būtu ļoti lietderīgi Jums izlasīt visus komentārus kādi vien sastopāmi šajā portālā, par Jums un Jūsu ministriju. Protams, ka būtu lietderīgi izlasīt arī visos pārējos elektroniskos plašsaziņas līdzekļos lasāmo, dzirdamo un redzamo, ieskaitot visus pieejamos portālus, tomēr tas, ja pat būtu iespējams, ir pārāk riskanti, jo draud ar smagu liktenīgu satricinājumu, Jūs noteikti nemaz tik ļoti nealkstiet doties sniegt paskaidrojumus Jūsu vislielākajai autoritātei, tiešā sarunā, par ko Jūs noteikti, savās ilūzijās par savajiem labiem darbiem, gaidiet pienākam, bet par ko , par šādu milzīgu īpašu labvēlību, ļoti šaubās pārējie ļaudis, kas analītiski domā par Jums. Pārējie ir arī pārliecināti, ka Tas Kungs nav formālists, tāpēc neņems vērā Jūsu amatu un , ar to saistīto, formas tērpu. un nāksies vien Jums samierināties ar kādu krietni zemāku debesu ierēdni. Nav izslēgts, ka ar vietu ierādītāju iestādē uz kuru labiem nodomiem ir bruģēts ceļš. Bet, ja izlasīsiet, vismaz ietaupīsiet naudiņu pētījumiem.
luteranis
l
Sviests vai tad ministrija ir uznemums kura jadoma pa noieta problemam vai tautas labklajibu neatkarigi no tela.
Skepse
S
jau paredzu ka pēc bēdīgā rezultāta - BĢLM ārkārtīgi maz cilvēku atpazīst - nāksies ieguldīt miljonus tēla atpazīšanas kampaņā... Baštiks rullē, tikmēr bērnus sit un met pa logiem laukā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas