Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Beidziet krīžoties!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
bankrotejusi valsts 27.05.2009 15:22 Gruti jau paskatities patiesibai acis un atzit, ka nepilnos 20 neatkaribas gados paveikts tas, ko 50 okupacijas gados neizdarija komunisti Lai sis jefins pats parcelas uz laukiem, stada kartupelus, iekopj jaunsaimniecibu un iztiek ar mazuminu! Si tacu nav recepte, ka valstij 'uz udens notureties'! Realitate ir tada kada ta ir. Izradas, pat ambiciozi latviesu jauniesi uzskata, ka korupcija un valsts izzagsana ir normala lieta (jo pats acimredzot cer, ka vinam ari kaut kas atleks no valdosas klikes galda) xxx Komentārs augstāk ir uzskatāms piemērs - ja visi turpinās gaudot, ka valsts bankrotējusi un "realitate ir tada kada ta ir" - un neko nedarīs, tad neko arī neizdosies sasniegt.
cēlonis
c
Kam ir izdevīgi katra vārda galā piesaukt krīzi?
un
u
Jā, "nasing spešl".
WALA
W
Mani nebūt neiepriecina Rimšēvica texti par talonu sistēmu: a) tas nozīmē ka Šķēles devalvācijas ļerkšķēšana faktiski būs notikusi b) rada jautajumu par to kā es kā valsts labā strādājošs maksāšu savu kredītu ( nez kura būš tā banka kas tos nems pretī ???) c) kurš būs tas kurš spēs pateikt cik ātri krtitīsies šo talonu vērtība???
WALA
W
Voltērs pavisam noteikti ir nesaprasts. Bet tas tā. CIenījamais raksta autor - kad vienreiz kāds aizdomāsies līdz tam ka sniegs pilnīgu infromāciju par reālo stāvokli. Tā sakot tāds savddabīgs nulles deklarācijas variants. Un pēc tam jau cilvēki kas gribēs pašī tiks galā ar savam ķibelēm. Kamēr nav objektīvas informācijas un ir kaut kāda stulba vāvuļošana no dažādiem nejēgām miljonāriem, banku vadītājiem utml. par devalvāciju, taloniem un skuj-viņ-zin-vēl-ko tikmēr cilvēki kļūst arvien nervozāki un nesaprot kas pie velna ta tagad jādāra - ziepēt striķi, kravāt mantas, vai stādīt kartupeļus un tā pavairāk.
alla
a
man liekas, ka Volteers nav saprasts.
TRUMPIS
T
Pzitīvās ziņas būtu: VID ziņo, ka ieņēmumi valsts kasei palielinājušies par teiksim 55%, jo valstī visi sākuši maksāt nodokļus un valsts pārvalde tos godīgi iegulda valsts attīstībā. Pseidomiljonāri godīgi maksā valstij progresīvo nodokli. Valsts policija slēgusi izpriecu vietas, kas aplaupa tūristus un noziedzība Ķengaragā, Bolderājā izskausta. Automašīnām piestiprinātas valstij lojālas atribūtikas. Rīgā visa veida uzņēmējdarbība notiek latviešu valodā. Negodīgi izkrāptie nekustamie īpašumi atgriezti Latvijas Valstij. Un t.t.t.
bankrotejusi valsts
b
Gruti jau paskatities patiesibai acis un atzit, ka nepilnos 20 neatkaribas gados paveikts tas, ko 50 okupacijas gados neizdarija komunisti Lai sis jefins pats parcelas uz laukiem, stada kartupelus, iekopj jaunsaimniecibu un iztiek ar mazuminu! Si tacu nav recepte, ka valstij 'uz udens notureties'! Realitate ir tada kada ta ir. Izradas, pat ambiciozi latviesu jauniesi uzskata, ka korupcija un valsts izzagsana ir normala lieta (jo pats acimredzot cer, ka vinam ari kaut kas atleks no valdosas klikes galda)
Ieva
I
Piedod, bet lielā mērā šis pseidooptimisms-strauss, starp citu, galvu smiltīs bāž, lai atbrīvotos no parazītiem-ir novedis mūs tur, kur esam, jo visi tik koncentrējās uz labo un problēmas kā nerisinājās, tā nerisinājās. Piemēram, tā pati veselības aprūpe, kas ļauj glābt tos bērniņus, kuru vecāki spēj palūgt tautu noziedot, plus pazīstamus pieaugušos....Kas tur ko priecāties?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas