Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bērni sūdzas, Annele iet tālāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www
w
Murmuļeva ir nevien dzērāja un pārgudra,bet arī krāpniece.
es
e
atvainojos par kļūdu "alkaholiķe"
es
e
Kā vispār tā Murmuļeva tur var strādāt par soc darbinieci ja pati ir nelabojama akaholiķe. Dzer dien dienā un terorizē ar savām gudrībām citus.Tad jau Annelē var iet strādāt jeb kurš padibene,un pazemot nabaga bērnus kuri jau tā ir nelimīgi.
Es
E
Ne jau nu mazi bērni ,kurus ievieto bērnu namā Annele ir mežoņi. Par tādiem viņi tur izaug ,jo kontroles nav nekādas , speciālisti ar bērniem nestrādā , valda pilnīga patvaļa.Direktore ir AIZBILDNE bērniem un viņai ir tāpar jāatbild kā aizbidņiem bāriņtiesās ,kur prasa ,lai bērni mačītos,būtu aprūpēti un ,ja netiek galā , bāriņtiesa tādu aizbildni atlaiž.Bet ši kā sēdējusi tā sēž. Daudzi mazi bērniņi šajā iestādē izaugusī par noziedzniekiem.Dariet taču beidzot kaut ko lietas labā.
pedejam
p
viens ir ganities vsp pec savas dabas jebkados komentaros, bet otrs ir ganities par konkretu temu, ar kuru ir bijusi saskare, shkiet, Bauskas iemitniekiem ne visai Serzane tiik. un aciimredzot tam ir pamats. jo vinjas riciba parada pilnigu ignoranci pret visparpienjemtam normam.
garām ejot
g
palasīju mazliet, labāk neiedziļināšos, lai nepaliktu tāds pats kā jūs, ši tā cita apgānīšanas slimība ātri pielīp, re kā daudzi , jau saslimuši.baigi nožēlojami! ejat ātri atveldzēties, lai ir atkal spēks un izdoma jauniem komentāriem! Lai jums radoša izdoma, bet visvairāk , novēlu atrast domu biedrus klātienē un no sirds izrunāties!
izbrīnītais
i
Nu skatos un brīnos, cik SPP ir labvēlīga Bauskā, bet stingra Skrundā. Tur par neizvietotu ēdienkarti un nepabeigtām personu lietām pansionātam atņēma tiesības darboties sociālajā aprūpē. Diemžēl Latvijā vēl joprojām visu nosaka personīga pazīšnās un ieņemamais amats. Skrundā pansionāta vadītājai nepaveicās- neiepatikās vietējai domes vecenei, bet Bauskā viss ir kārtībā- vismaz uz šo sasaukumu.
Bauskas dzīve
B
Redzēsim kādus komentārus sadzejos Muižniece, lai aizstāvētu Seržāni... Ir jau bijuši gadijumi. Miestā jau roka roku mazgā. Tas viss ir tik pretīgi...
Līga
L
Nu šis ir kārtējais ļoto ļoti bēdīgais Latvijas stāsts. Tas skaidri parāda cik nevajadzīgas ir visas tās valsts institūcijas (Labklājības ministrija, Sociālo pakalpojumu pārvalde), kurās pašās nav ne mazākās izpratnes par procesiem kādi norit bērnu namos un citās sociālajās iestādēs un kā tos vadīt. Tur valda tikai formālisms - esot pārbaudīta kvalitāte. Nu nevar pārbaudīt pakalpojuma kvalitāti cilvēki kas paši neizprot kas tad varētu šī kvalitāte būt un kā to pārbaudīt. Tas ka ilgstoši organizācija atrodas konflikta situācijā (darbinieki ar vadību un visi kopā ar bērniem) jau pats par sevi norāda, ka kvalitātes nav. Un visi šie ierēdņi ir labi atalgoti par nodokļu maksātāju naudu tikai tāpēc lai aizpildītu formālus papīrus. Sviests....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
Visiem jau patīk gudri muldēt, bet vajag paskatīties ko paši daram un ko runājam! Nesaprotu to pārgudreļus! JEFIŅI KAUNIETIES!!!
eurika
e
Vai nevarētu vēl kāda darbinieka viedokli? Kas tad īsti tur notiek? KĀPĒC CIEŠ BĒRNI? JO VIŅIEM NAV IZVĒLES.... Tas, ka viņi neklausa, tā ir kau vismaz kaut kāda aizsargreakcija....
eurika
e
bet viņas līdzīgas skūtas abas...
eu
e
bet viņas līdzīgas skūtās.................
esmu dzirdējusi
e
Tāpēc Murmuļeva saprotas ar Seržāni.Roka roku mazgā. Jā tā ir ...................... kas aprunā b/n bērnus mol tāaadi un ar tādām diagnozēm...
interesanti
i
Rakstā pieminēts, ka bērniem esot psihiskas problēmas. Interesanti būtu uzzināt, vai ir kāds normatīvais akts, uz kura pamata varētu pārbaudīt iestādas vadītāja psihisko veselību? Cilvēkam pašam jau protams šķiet, ka viņš vesels, bet no malas raugoties, ir pavisam cita aina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas