Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bērziņš neredz pamatu Straujumas valdības krišanai

Nav pamata Laimdotas Straujumas (Vienotība) valdības krišanai un esošā ministru komanda uzņēmusies smagus pienākumus, ceturtdienas rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma izteicās Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Piekrītot, ka pēc Valsts prezidenta vēlēšanām valdības stabilitāte varētu ciest, viņš uzsvēra, ka tiešu pazīmju valdības krišanai neesot. Bērziņš piebilda, ka ministra pienākumu uzņemšanās nav vienkāršs lēmums, un pašreizējā komanda savus darbus izpilda.

Bērziņš intervijā arī atteicās sīkāk komentēt viņa pēcteča meklējumus Valsts prezidenta amatā, jo viņš nevēloties nevienu izcelt.

"Es, acīmredzot, esot vēl šajā postenī, negribu iesaistīties šajā procesā. Lai 100 ievēlētie [Saeima] izdara izvēli," teica pašreizējais Valsts prezidents.

Saeimā opozīcijā esošās Saskaņas Saeimas frakcijas deputāts Andrejs Klementjevs trešdien izteicās, ka pašreizējā valdība kritīs rudenī. Viņaprāt, šobrīd kuluāros tiek vairāk runāts par jauno premjeru un jaunās valdības sastāvu nekā par prezidenta amata kandidātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas