Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bez naudas, bet ar birokrātiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čelovek
č
Linda 09.07.2009 18:37 Manuprāt ļoti labi attainota absurdā situācija - krīze ir valstī, bet ne birokrātiskā aparātā. Tik tiešām lielākā daļa ierēdņu sēž labās telpās, plāno atvaļinājumus, štukojot, kam "mazināt" un "griezt". Tāpat, valstij tik ļoti pietrūkst ilgtermiņa stratēģijas - tāpēc arī ir tā, ka tikko izremontētas telpas ir jāslēdz, tiko gadiem ilgi saražoti papīru kalni ar plāniem un koncepcijām ir jāuzskata par nu vairs nederīgiem, un tamlīdzīgi. Valsts pārvalde pati ir radījusi par sevi iespaidu kā par pilnībā neuzticamu veidojumu. Protams, daudzi cītīgi strādā, tomēr lielā mērā tas ir darbs nevis ar nozares politiku, bet gan kaut kādām mistiskām restrukturizācijām, likumdošanas pārveidošanu, lai tā atbilstu šī brīža situācijai (iedomājieties, cik vien laika aiziet, lai savestu kārtībā visus papīrus sakarā ar algu samazināšanu utt). Es nesūdzos, bet stiprinu sevi pārliecību, ka katram pašam ir jādomā par sevi. Nedrīkst neko gaidīt nedz no citiem, nedz no valsts. ---------------------------------------------------- ------------------------------ Laimīgā utopiste! Nelaime nenāk brēkdama (es te nerunāju par tiem, kas pārēdas, lieto sliktas vielas un citādi palīdz savai (ne)veselībai).
čelovek
č
Viss jau būtu labi, ja vien Apiņa kunga darbība līdz šim jau nebūtu plaukusi krāšņos tukšu fantāziju un apšaubāmu izdarību ziedos... Arī pseidopolitiska avantūrisma nav trūcis...
pacients
p
VOAVA paredz, ka ārstnieciska manipulācija (lasi - slimnieka ārstēšana) nedrīkst ilgt mazāk par 3 dienām. Diena slimnīcā tagad maksā Ls 12. Nedz valsts, nedz pacients to nevar atļauties.
Lelle
L
Nu tad, beidzot! Vismaz viens ir pateicis ir kas!!! Bet šitāda pat situācija ir visās sfērās ne tikai medicīnā. Rīga pilna ar parazītiem ar algām tūkstošos, bet laukos valss pakalpojumi vairs nav pieejami. Ko tas Dombrovskis vēl guļ?
Black
B
Vai ir iespējams uzsākt savu biznesu bez naudas?
vilis
v
Labi runā Apinis.Visu taisnību tev teikšu -it neko tev neslēpšu! Laikam jau Pēterim taisnība un vēl priekšlikumi!Ne velti LĀB Prezidents!
no malas
n
Bilde labā! Parāda isto Apini - actiņas tādas viltīgas, viltīgas...
cony
c
Labs,analizeejoshs raksts,Apiinis buutu piemeerots veseliibas liideris,paarlasot rakstu man radaas veseliibas finanseeshanas slimiigaas likumsakariibas,ka aarsti,medmaasas,sanitaares ir biezhi spiesti -negribeeti sanemt kaadu naudinju no saviem pacientiem,jo lielo lauvas tiesu no valsts mediciinas-veseliibas budzeta pievaac birokraati,kas ljoti taalu staav no cilveeku-slimnieku cieshanaam.
Linda
L
Manuprāt ļoti labi attainota absurdā situācija - krīze ir valstī, bet ne birokrātiskā aparātā. Tik tiešām lielākā daļa ierēdņu sēž labās telpās, plāno atvaļinājumus, štukojot, kam "mazināt" un "griezt". Tāpat, valstij tik ļoti pietrūkst ilgtermiņa stratēģijas - tāpēc arī ir tā, ka tikko izremontētas telpas ir jāslēdz, tiko gadiem ilgi saražoti papīru kalni ar plāniem un koncepcijām ir jāuzskata par nu vairs nederīgiem, un tamlīdzīgi. Valsts pārvalde pati ir radījusi par sevi iespaidu kā par pilnībā neuzticamu veidojumu. Protams, daudzi cītīgi strādā, tomēr lielā mērā tas ir darbs nevis ar nozares politiku, bet gan kaut kādām mistiskām restrukturizācijām, likumdošanas pārveidošanu, lai tā atbilstu šī brīža situācijai (iedomājieties, cik vien laika aiziet, lai savestu kārtībā visus papīrus sakarā ar algu samazināšanu utt). Es nesūdzos, bet stiprinu sevi pārliecību, ka katram pašam ir jādomā par sevi. Nedrīkst neko gaidīt nedz no citiem, nedz no valsts.
Ieva
I
Tagad tiešām strauji iet uz to pusi. Tika problēma tā, ka ne visiem tas ir pa kabatai....
fiksais
f
Viss rullē, kad valtij beigsies nauda, šie pāpīrgrauži paši nomirs dabīgā nāvē. Ja man šodien vajag ārsta palīdzību, tad caur paziņām atrodu vajadzīgo speciālistu un saņemu nepieciešamo pakalpojumu. Bez visas šīs šušaras iesaistīšanas. Ātrāk un lētāk!
lapsa
l
Nu ir tomēr jāapšauba Pētera ... veselība... No visa kā tik daudz puspatiesību, ka kādam var arī izskatīties pēc biezas zupas.
labāk neslimojiet!!!
l
www.neslimo.lv
Mangusts
M
žetons Ievai par vārdu papirizācija :) vismaz kaut kas jautrs.
nomalietis
n
Labi būtu, ja šo rakstu izlasītu Rozentāle, kura laikam to visu neredz, bet prasa naudu, kuras nevienam nav. Paldies Apiņa kungam, kurš beidzot salicis pa plauktiem veselības nozarē notiekošo un nosaucis vārdā atbildīgos par šo situāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas