Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bezdarbs Latvijā 1. ceturksnī sasniedz 13,9%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nauris
n
b
77777 lucky
7
Jau ir 20 un vēl vairāk. Viņiem nav ļauts tik pesimistiski prognozēt. Šīm prognozēm nav nekāda sakara ar reālo statistiku. Lācīts apjucis savos rēķinos, cik tad īsti ir tie 100%? Tas liecina par to, ka viņi vienkārši kaut ko muld.
GARRY
G
Kur tu manos komentāros izlasīji vārdu "bezdarbnieks" vai "darba meklētājs"? Es vēlreiz pārslasīju un atradu tikai "ekonomiski aktīvais iedzīvotājs"? Jeb es slikti redzu, vai kā?...
hmm
h
"Dienas" vidējais komentētājs nemāk lasīt... Lielie rēķinātāji, varbūt izlasiet rakstu 10 reizes un tad pamanīsiet, kas ir divas atšķirīgas lietas - "bezdarbnieks" un "darba meklētājs"! Protams, arī raksta virsraksts kļūdains. Bet nu, ko gan var gribēt no mūsu "žurnālistiem"?
GARRY
G
P.S. Ja paanalizē NVA datus, sanāk, ka ekonomiski aktīvo iedzīvotāju skaits svārstās no mēneša uz mēnesi, pie tam, ja martā tie ir 1.091 milj, bet aprīlī - 1.119 miljoni cilvēku. No kurienes šāds pieaugums? Tā NVA statistika tāda stipri dīvaina sanāk, it īpaši, ja saliek kopā ar CSP datiem. Varbūt NVA statistiķus vajadzētu noīsināt, lai lieki netērē nodokļu naudu, tāpat lielas jēgas no viņiem nav!
kaka
k
buus 20%
GARRY
G
Mjā, diezgan liela atšķirība no NVA datiem. Kā viņi rēķina ekonomiski aktīvos iedzīvotājus?
tiri-piri
t
Nu es zinu vismaz kādu žūksnīti kas pārgājuši uz "beznodokļu" režīmu. Galu galā, ja valsts mēģina iedzīvotājus aptīrīt, ietaupot uz izmaksājamo pabalstu, nodrošināmo pakalpojumu rēķina, tad loģiski, ja iedzīvotāji mēģina ietaupīt uz maksājamo nodokļu rēķina. Kad no politikas būs prom visi trekno gadu aizsācēji, tad arī radīsies cerība, ka lietas ies uz labo pusi. Vismaz pašvaldību jomā šī izvēle, paldies dievam, ir pietiekoši tuvu.
izbiji valsts patriots
i
Viss notiek pēc plāna. Neviena priecīga scenārija-------tiem kuri neprot jāsāk mācīties Argentīnas tango. Zvirbuli arī apsveicu ,peognozes jau tuvu tekstam.
Demagogs
D
Jāpieskaita klāt vēl ilgstošie bezdarbnieki – par cik palielināsies cipars?
SOCIAALAA KRIIZE
S
rudenii saaksies SOCIAALAA KRIIZE
nn
n
tas ir siikums! ..galvenais, ka lats stabils !
wow
w
pirmo reizi jāpiekrīt Zvirbulim, apbrīnojami.
bet
b
Tātad vai nu valdība meloja vai arī viņi, kas manuprāt ir visreālākais ir vienkārši nespējīgi veikt jebkādu prognozi. Šī jau nav pirmā kļūdainā.
:)
:
TIE IR KLAJI MELI! valdība un LM teica, ka nebūs vairāk par 11%..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas