Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bičkovičam piešķir otrās kategorijas pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Vai tiešām šobrīd- pēc 19 gadiem- viens no nozīmīgiem pielaides vai nepielaides nosacījumiem ir tas, ka toreiz, tālajos sociālisma laikos, attiecīgais pilsonis un amata pretendents ir vai nav bijis VDK aģents? Manuprāt- 19 gadi ir pietiekoši ilgs laika periods, kura laikā būtu bijis jāsaprot- vai šis pilsonis ir cienīgs iepazīties ar valsts noslēpumiem vai nē, neatkarīgi no tā, ko kāds ir ierakstījis viņa personas datos pirms 20 un vairāk gadiem. To nedomāju konkrēti par Bičkoviču, bet vispār. Un, šķiet, 90 gadu sākumā ļoti daudz Latvijai lojālu un draudzīgu cilvēku tika pazaudēts tieši tādēļ, ka, teiksim- armijā profesionālās vietās kaut ko zinošo ļaužu vietā iesēdās mazāk zinoši entuziasti. Ne tikai iesēdās, bet profesionāļus izmeta- nu, aptuveni tāpat, kā boļševiki pēc 1917. g. revolūcijas cara armijas virsniekus.
pakal logika
p
Padomju logika: Jo vins nav chechists, Bickovics tatad piemerots amatam. vins kvalificedts un labaka kandidatu nav.
vai?
v
Vai tikai ar Kalvīti nav rados? Dikti līdzīgi - tik atklāta un simpātiska seja un acu skatiens.
Ivars007
I
Domāju, ka valstij vairs nav nekā, ko noslēpt un Bičkovičam tāds nopietns acu skatiens, ka jebkurš kontrabandists atzīsies.
Faktiski
F
manam,personīgajam viedoklim pilnīgi pietiek, ka šis tiesnesis skatot reketa lietu, attaisnoja skūtpaurus, sakot, ka teikums " var nodegt māja vai uzkrist ķieģelis" esot vien uzstājīgs teiciens, nevis draudi... bez komentāriem..Tp, acīmredzot, pamazām ņem revanšu.Sekos Loskutovs un jauns ģenerālprokurors.
Alef
A
Es domāju, ka politiķi tikai izmanto mirkli, kad visa tautas uzmanība ir pievērsta praidam. Un Mozaīka izmanto bļaustīšanos un uzkritušās kakas papildus finansējuma saņemšanai. Protams neplānoti, tikai katrs izmanto iespējas.
vendeta
v
Vislabāk man patika arguments, ka guļanka ir labāks par Bičkovičču, jo redz viņš pārstāv iepuvušo tiesu sistēmu. Bet guļanka jau protams, nē???????
a
a
Latvija kā ķēķis, tikai ķēķī tagad ar to sāli švakāk. Kas brangāka medījuma garšu mīl, padabūs taču tepat pie Maskavas kaimiņa.
ululiņš
u
"...dāņu karaļvalstī kaut kas ir sapelējis..."
jaunietis
j
Tipiska Dienas pozīcija. Cilvēks n gadus nostrādājis par tiesnesi un tagad sāk meklēt kaut kādus skeletus un visādas muļķības. Spēlīte ar SAB pielaidi neizdevās. Ļoti labi. Nākošā sērija būs, kad meklēs jaunu KNAB vadītāju. Arī vilks ārā visādas vecas drazas un baidēs ar pielaides nedošanu.
arī jurists
a
Neatvainosies gan, jo svarīgākio personu dokumenti no maisiem tika izņemti un labākajā gadījumā atrodas Maskavā.
arī jurists
a
Līdz ar Bičkoviča apstiprināšanu tiek noraktas jebkuras cerības uz pārmaiņām tiesu sistēmā.Tādas ir daudzu kolēģu domas.
Bezvārdis
B
Līdzīgi kā Zatlera gadījumā - ak brīnums, brīnums! - ir tikai viens cilvēks, ko var izskatīt visā tiesu sistēmā un tas pats ir ar puvuma smaku (tā nāk, piemēram, no pielaidīgās attieksmes pret korumpētajiem tiesnešiem un uzskata, ka aizdomas par korupciju tiesu sistēmā ir 'nomelnošana'). Cik Latvija ir dīvaina valsts. Daudz godīgu un cienījamu tiesnešu un ārstu, bet vadošos amatos, kuros jābūt cilvēkiem ar nevainojamām reputācijām, tiek pieaicināti tieši puvušie āboļi.
ak
a
Vai nav hronisks grādīgā lietotājs?
Fui
F
Cik nepatīkama seja Bičkovičam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas