Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bičkovičs neredz šķēršļus kļūt par AT priekšsēdētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AV
A
Tieši tas jau ir tas šķērslis, ka Bičkovičs NEREDZ ŠĶĒRŠĻUS. Viņam jau laikam nav ne jausmas, ko nozīmē jēdziens NEVAINOJAMA REPUTĀCIJA. Ja arī pieņemam, ka viņam nav bijusi nekāda saistība VDK /kas gan ir 50:50 un ne mazāk/, tad savdabīgais pilsonības saņemšanas veids ir necienīgs, vismaz - attiecībā pret savu ģimeni. Ir vēl arī tāds jēdziens kā ĒTIKA, bet arī tas augstā amata kandidātam laikam ir nesaprotams. Jā, un vēl arī tāds "sīkums" kā SAB izsniegtā pielaide valsts noslēpumam, kas nav augstākās pakāpes. Tas tiek pasniegts ar piebildi, ka šai pakāpei nav nekādas nozīmes, bet personīgi es domāju, ka ir gan. Un pats pēdējais - kā saprast Guļāna izteikumus!? Ņemot vērā visu iepriekš minēto, man nav saprotamas Kučinska cerības par Bičkoviča ievēlēšanu. Vai tiešām mums VISĀ VALSTĪ nav neviena tiesneša, par kura godīgumu nav NEKĀDU ŠAUBU!?
Lelle
L
Cik ātri kretīni to mērgi iebīdīs, tikpat ātri tauta to padzīs...Romas impērija sabruka...PSRS izputeja...uz ko tas vecais čekists cer?!
to
t
Ar ievēlētu AT priekšsēdētāju arī 2010.gadā nekas nevar notikt - viņš ir ievēlēts uz noteiktu laiku.
to
t
Par Maizīti tas bija tikai joks pirms ievēlēšanas. Būs saņemts postenis - būs cita runa.
PaPa
P
...par Maizīti viņš izteicās tikai pozitīvi...
Jānis
J
Ja parlaments Bičkoviča kandidatūrai paudīs atbalstu, viņam 2010.gadā būs jāizvirza ģenerālprokurora amata kandidāts. -------------------- To nu gan mēs vēl nezinām. Līdz 2010. gadam var tik daudz kas notikties, ka te nu skaidrības nav .
mērglis
m
te tas suns ir aprakts , taa prokurora kandidaata izvirziišana , taapeec jau TP atbalsts garanteets jo Bičkovičs nosauks tieši to kas veelams galvenajiem atbalstiitaajiem , \'kas nav ar mums tie ir pret mums" taadam vajadzeetu buut koaliicijas lozungam , Dobelim tas nepatiik? gan iepatiksies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas